Номинации - проучване

• 45 295
  • 1 314
  •   1
Отговори
# 1 170
Решението на мнозинството - всички теми. Аз прислугвам само  Mr. Green bowuu

# 1 171
  • Ямбол
... или Лиляна го реши тоталитарно?
Как можа да си помислиш такова нещо за мен. Аз да не съм овца, че да мисля тоталитарно. Не стига че питам за всяка запетайка, ами и гледай как ме наредиха. Тюх.

Пускайте и Любимеца.

# 1 172
Аз да не съм овца, че да мисля тоталитарно.

Не си, но школовката си личи.
Изобщо, пребиваването там на теб и Андариел се отрази много отрицателно. Сериозно и с голяма загриженост го отбелязвам, без грам желание за заяждане.
Харесвах ви повече преди.  Tired

# 1 173
  • София
Отрицателно за кого? За нас с Лиляна, или за другия форум, или за този форум? Не мога да разбера какво имаш предвид.  newsm78
най-голямата веселба е, че мен в другия форум ме обявиха за платен провокатор - били ми плащали (оттук) по два-три, че и стигнахме до пет лева на пост. Аз съм врагът с партиен билет. И съм под "особен надзор в розово". Ахам! Какво знаеш ти!  Joy

# 1 174
  • Варна
Аз да не съм овца, че да мисля тоталитарно.

Не си, но школовката си личи.
Изобщо, пребиваването там на теб и Андариел се отрази много отрицателно. Сериозно и с голяма загриженост го отбелязвам, без грам желание за заяждане.
Харесвах ви повече преди.  Tired
Интересно ми стана.  Simple Smile Хората са си същите, според мен. Това, че са писали в друг форум с какво ги прави различни тук?
Освен, че Лиляна започна да употребява по-често "овчи".

# 1 175
  • Ямбол
Може да има нещо вярно, останах с дълбоки травми, които трябва да лекувам. Още не мога да се отърся от тоталитарната алкохолна цензура и дебнене.
Затова сега предложих номинациите да ги решаваме всички в движение. Еднолично не съм взела нито едно решение.

# 1 176
  • Варна
Може да има нещо вярно, останах с дълбоки травми, които трябва да лекувам. Още не мога да се отърся от тоталитарната алкохолна цензура и дебнене.
Хем прекаляваш с епитетите, хем те разбирам. Grinning
Но защо никога не поглеждате в себе си, "репресираните"?
Е, чак пък травми! Twisted Evil Hug

# 1 177
Отрицателно за кого?

За теб конкретно.
От години съм в този форум и ми прави впечатление как "се движат" съфорумците. Някои влизат с рогата напред, но впоследствие порастват и се превръщат в много приятни събеседници, други – обратното.
Съзнавам, че сигурно те обиждам, но понеже ми беше слабост, въпреки че невинаги съм била съгласна с теб по някакъв въпрос, и понеже уважавах начина ти да спориш и да се изразяваш, ще бъда болезнено искрена.
За съжаление, забелязвам някаква деградация при теб. Може да няма връзка с овчарника, може да е просто съвпадение, не знам.
И не, телефонът не е оправдание. Аз също не мога да пиша добре през телефона, мразя довършването на думите от Андроида и затова не го правя. Ако ми се наложи, само чета и изчаквам търпеливо момента, в който мога да седна на компютъра, за да напиша това, което мисля, в дадена тема. Допълнителен плюс е, че след няколко часа и темата, и проблемът изглеждат по друг начин.

При Лиляна положението е малко по-различно. Не знам какво се е случвало с вас двете там, но Лиляна ми се наби в очите благодарение на многобройните "фенки", които не пропускат да я сръфат, където я зърнат. Преди това като че ли не беше толкова активна.
Чест ѝ прави, че успява да устои на атаките. От опит знам колко е трудно да си сам срещу глутницата. Но някак си и тя се промени. Признавам, че може би това е съвсем субективно мое усещане, но мисля, че тазгодишните номинации са нейният начин "да си върне" за това, което е преживяла там, на някои определени личности. Нищо против, но не ми харесва, че всички трябва за пореден път да гледаме театъра "Овчарника срещу Лиляна, Лиляна срещу Овчарника", независимо кой кого първи напада.

Последна редакция: пн, 24 ное 2014, 20:45 от Как` Сийка

# 1 178
  • Варна
Како Сийке, защо се вземаш за инстанция, да съдиш другите?

# 1 179
Искам да вметна, че на страничен човек, който чете само бг-мама, при това - много рядко (т.е.-аз), дискусии като тази изглеждат грозно, странно и уронващи най-вече авторитета на участниците в тях.

Последна редакция: пн, 24 ное 2014, 22:11 от Nickkie

# 1 180

Не съм инстанция, пази боже! Разочарована влюбена съм, така става ли?

# 1 181
  • Варна

Не съм инстанция, пази боже! Разочарована влюбена съм, така става ли?
Да си разочаровано-влюбен е тъжно, май. Sad Ама защо?

# 1 182
  • Ямбол
Аз не се почувствах съдена. Това е гледната точка на Сия. Така ме вижда, така споделя.
Никому не искам да връщам, видно е, че печеля в отрицателната категория. Може да съм искала да ги подразня, понеже все въртят конспирацията, че работя за бг-мамма и с това да подсиля приказките за себе си, но нищо повече.

# 1 183
  • София
Де да знам, може и така да е. Вероятно така изглежда, защото все по-малко се обяснявам, не ми дреме, особено когато нещата са твърде субективни и клиширани. А може и да  деградирам с общото ниво, защото все по-малко са хората, които оценяват това, което пиша, кагота  го пиша по начина, по който ти казваш, че си харесвала. И цинизъм ме е обхванал някакъв, явно остарявам.

Но определено мразя да пиша от мобилно устройство, а и човек може да пренебрегне печатните грешки и да се концентрира върху смисъла. Все пак, става въпрос за печатни грешки, а не за правописни, граматични и като цяло езикови такива.

Колкото до другия форум, верно ги тресе параноята за подривна дейност. Кой знае, може при следващото ми влизане там да съм с вечен бан.  newsm45

# 1 184
  • Варна
Аз не се почувствах съдена. Това е гледната точка на Сия. Така ме вижда, така споделя.
Никому не искам да връщам, видно е, че печеля в отрицателната категория. Може да съм искала да ги подразня, понеже все въртят конспирацията, че работя за бг-мамма и с това да подсиля приказките за себе си, но нищо повече.
Не съм разбрала все още за каква категория говориш, но няма лошо да се разграничиш от някой, щом го искаш. Ти си тук, те са там-не е необходимо да нервничиш. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт