Номинации - проучване

• 46 823
  • 1 314
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Един глас и от мен в анкетата.

# 466
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Фаворитът е ясно очертан, дано няма недоволни след това Simple Smile.

# 467
Сийке, ще има ли самоотвод тази година?  Flutter

# 468
  • Ямбол
Сийке, ще има ли самоотвод тази година?  Flutter
Не дразни лъвчо.
Смятам да обявя, че няма да има самоотводи. Всеки може да номинира всеки.
Забраната може да е само на административно ниво.

# 469
  • Ямбол
Анкетата върви към финал.
При Сия липсва една категория, ще я взема от следващия по гласове.
Нека тази тема остане за коментари, а в другата да подаваме само номинации.

Моля тези, които обявиха готовност за помощ, да си изберат 2-3 категории, които ще броят.

# 470
А Сия ще може ли да коригира някои от предложенията си с по-добри такива (според нея) от вариантите на колегите?

# 471
  • Ямбол
А Сия ще може ли да коригира някои от предложенията си с по-добри такива (според нея) от вариантите на колегите?
Аз нямам нищо против. Ти ако решиш, че и хората, гласували за твоите предложения, няма да имат против да ги променяш - моля, имаш пълна свобода.

# 472
  • Once there was a Hushpuppy...
Какво трябва да се брои, Лиляна?
Аз мога да помогна утре Peace

# 473
  • в 1001-та нощ

Аз ти гласувам пълно доверие  Peace

# 474
  • Ямбол
Във всяка категория ще има няколко номинирани ника. Броиш всеки ник колко номинации в една и съща категория е получил и подреждаш в списък по низходящ ред. Първите петима примерно ще излязат на гласуване. Но да не бързаме с броенето, че някои се връщат да допълват. Най-добре е да се брои, когато не могат да редактират и/или накрая, след приключване на номинациите.
Засега да се разпределим кой кои категории ще брои. Ако някой има предпочитания, да си каже, аз нямам претенции.

# 475
Според мен най-добре е да се допълва в нов пост, а да не се редактира, за да не стават грешки.

# 476
На мен ми е все тая. Изберете ми вие три категории и утре вечер правя теми да се гласува в тях.

# 477
  • Ямбол
Според мен най-добре е да се допълва в нов пост, а да не се редактира, за да не стават грешки.
То и според мен, но за по-сигурно, най-добре е да се изчака. Все някой няма да е разбрал, че не може и ще редактира, после друг ще ни каже, че не можем да броим.

На мен ми е все тая. Изберете ми вие три категории и утре вечер правя теми да се гласува в тях.
Не бързай. Нека минат номинациите, тогава ще пускаме темите за гласуване.

# 478

Аз ти гласувам пълно доверие  Peace

+ 1

Не е ли по-добре да се направи отделна коментарна тема? Проучвателната вече е над 30 страници, а предишни години коментарните набираха огромен брой страници.

# 479
  • Ямбол
...
Не е ли по-добре да се направи отделна коментарна тема? Проучвателната вече е над 30 страници, а предишни години коментарните набираха огромен брой страници.
Не знам. Не знам какво значение има.
Чакам Сия или по-добре да я оставим да помисли на спокойствие и утре да пусна темата.

Общи условия

Активация на акаунт