Номинации - проучване

• 46 712
  • 1 314
  •   1
Отговори
# 285
Ако ще са с имена на филми:

Чувство за хумор - "Голямото напушване";

Добър изказ -  "Хиляда думи" или "Речта на краля";

Досадник - "Моето нахално момиче";

Бисер - "Кунг-Фу тупалки";

Драма - "От Нищо Нещо";

Тема - нека си е Тема на годината

Хубост - "Огледалце, огледалце" или "Сексът и градът";

Новак - "Ван Уилдър 3: Година на Новобранеца";

Личен любимец - "Обичам те, човече" или "Любимец 13";

Неприятен - "Игрите на глада: Възпламеняване" или "Чистката: Анархия" (предвид какво се случва в такива теми...)

Хаплив - "Дяволът носи Прада" или "Бибрутално";

Двойка форумци - "Войната на таралежите", "Патилата на Спас и Нели", "Обявявам ви за законни Чък и Лари - също ми допадат  Peace

Мрънкалник - "Хем боли, хем сърби";

Знания - "Какво си мислим че знаем" или "Прометей";

... за тези се сетих според категориите. Не търся смисъла на филма, а само заглавието, така че максимално да се доближава до зададената категория.  Wink Но мисля, че малинки не ни трябват и тук има доста категории с негативен нюанс и мисля че с малинките ще се прекали. Да подходим с чувство за хумор тази година, поне до колкото е възможно, то е ясно, че някъде хумор, хумор... колко да е хумор.

# 286
  • Пазете Гор
...Може да си въобразявам, но в темата някак липсва ентусиазъм и добро настроение. Не го намирам за добра изходна позиция за начинанието ни. Дано скоро се разведри атмосферата.   Peace

Имам и аз подобно усещане. Страхувам се, че една от причините да е така са и мненията ми. Не помня ни в едно да се пошегувах, а не бива, никак не бива така.

Както подобава на някогашно чавдарче и пионерче, и бивш образцов боец на БНА, поемам задължението - каквито и категории да се приемат - да тормозя модератори и собственици да наградят призьорите. Ще използвам за целта всичката почти безбрежна досадност,  но ще ги изнудя, обещавам

Комплектът отвертки за най-красивата е подходящ приз, не мислите ли? Досадниците трябва да получат нови клавиатури, а когото и да изберем за златоуст - да бъде снабден с някоя графоманска досада - да речем Л. Филипова, или Букай, та белким млъкне. Ей така ще ги подбера наградите - коя от коя по-ненужни. А, и един миксер за организатора ще изврънкам. Марков.

Съвсем в скоби казано и с оглед на наблюденията ми върху човешката завист - комплект отвертки на аванта са достатъчни да вкарат съспенс във всяко състезание.

# 287
  • в 1001-та нощ
....

Комплектът отвертки за най-красивата е подходящ приз, не мислите ли? ....

Разбира се  Mr. Green особено, ако в комплекта има права с по-голяма площ и е полирана толкова добре, че да служи за огледалце  Joy hahaha  bowuu

# 288
  • Испания
...Досадниците трябва да получат нови клавиатури, а когото и да изберем за златоуст - да бъде снабден с някоя графоманска досада - да речем Л. Филипова, или Букай, та белким млъкне. Ей така ще ги подбера наградите - коя от коя по-ненужни.

Shocked Доста странно мнение.

# 289
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Хайде да добавя няколко предложения за имена плюс тези, които вече публикувах
Чувство за хумор- "Тутси"

Досадник- "Бел ами"

Драма- "Прозак нация" или"Тайният живот на Пипа Лий" (който ги е гледал, знае колко точно са истерични Laughing)

Тема- "Сън в лятна нощ"

Хубост- "Тя е толкова прекрасна" или "Манон от извора" Heart Eyes

Новак- "Невинни години"

Неприятен- "Врагът в моето легло"

Хаплив- "Да разлаем кучетата"

Двойка форумци- "Жега" (представете си само въпросната двойка като Пачино и Де Ниро в кафенето Laughing)

Мрънкалник- "Непоносимата лекота на битието"

Знания- "Блясъкът на чистия ум"

# 290
  • В Космоса
"Невинни години" за новак много ми хареса. Simple Smile Гласувам. Peace

# 291

Тъкмо пишех- и на мен.

# 292
  • Ямбол

Тъкмо пишех- и на мен.

+ ено  Peace

Като цяло съм "за" номинации, асоцирани с филмови заглавия.  Grinning

А защо да не се пошегуваме тази година с категорията хубост, и да я сложим под заглавието "Грозна като смъртта".  Laughing

# 293

Като цяло съм "за" номинации, асоцирани с филмови заглавия.  Grinning

newsm10

# 294
За филмите, за пореден път се убеждавам, че всеки асоциира с каквото му падне.
Предлагам, ако изберете имена на филми, в скоби да има обяснение за по-бавните реотани като мен.
Също така смятам, че ако продължим с предложенията, ще си имаме една безкрайна проучвателна тема, пълна с мрънкане и досада: най-коментираните категории в номинациите.

# 295
За филмите, за пореден път се убеждавам, че всеки асоциира с каквото му падне.
Предлагам, ако изберете имена на филми, в скоби да има обяснение за по-бавните реотани като мен.
Също така смятам, че ако продължим с предложенията, ще си имаме една безкрайна проучвателна тема, пълна с мрънкане и досада: най-коментираните категории в номинациите.

Абсолютно съгласна. Както казах още в началото, някои филми не съм ги гледала, ще се наложи пространно обяснение в скоби, какво аджеба трябва да значи тази номинация.

# 296
Аз си мислех, че след заглавията ще има и пояснение за категорията, а именно нещо от рода на "Огледалце, огледалце" (категория за хубост). Тогава няма да има нужда да се пояснява съдържанието на филма.  От последните предложени заглавия почти никое от тях не ми говори нищо и с нищо не ги асоциирам. Аз си представях, че ще грабнем просто подходящи заглавия, а не да ги свързваме със съдържанието на конкретен филм, освен разбира се някои класики, които както и да ги погледнеш все знаеш за какво иде реч.

# 297
Моля оставете "златното перо", а не "Речта на краля".
 Речта на краля, ако става въпрос за онзи  английски филм, направо ми докарва киселини.....
С всичко останало съм ОК.

# 298
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Нещо не разбирам- в повечето предложения категорията си е в името. Няма нужда да е бил гледан филма, да не говорим, че не виждам и да са споменати такива филми, които не всеки е гледал.
(това се отнася не само за моите, но и за останалите предложения досега)

# 299
Аз съм съгласна с Джой. Има и филми, които като съдържание изобщо не отговарят на категорията, но като заглавие могат да се използват.

Лиляна и аз предожих помощ  Peace

Общи условия

Активация на акаунт