Номинации - проучване

• 47 339
  • 1 314
  •   1
Отговори
# 885
Детенце, ти с нищо не помагаш. Повярвай ми. Само ти знае устата. Излишно. Млък вече.

Джой, благодаря за помощта. Ти пази леглото и почивай, аз поех ангажимент вече  Hug Пък и сме събота, имам време.

# 886
Детенце, ти с нищо не помагаш. Повярвай ми. Само ти знае устата. Излишно. Млък вече.

Джой, благодаря за помощта. Ти пази леглото и почивай, аз поех ангажимент вече  Hug Пък и сме събота, имам време.

Антигона, когато аз съм правил анкети, ти си слушала Кристина Агилера и си се вълнувала около първия си месечен цикъл. Не бъди груба и рязка, уповавай се на диалогичността, тя ще ти донесе много хубави неща в този живот. Been there, done that. Хайде, бъди конструктивна и нека започнем поред. Защо няма категория за най-красив потребител от мъжки пол?

# 887
Подкрепям The_Kid! Да почва всичко отначало с ясни правила и последните организатори без право да заемат тази длъжност.  Crossing Arms

Антигона, да не ти е лошо нещо?

# 888
 Трябва да включим всички потребители от мъжки пол, то в Клюкарник има ли повече от десетина?

# 889
  • София
И аз мислех, че е за забавление, ама се почна едно напъване...

# 890
Трябва да включим всички потребители от мъжки пол, то в Клюкарник има ли повече от десетина?

Десет са повече от достатъчно. Нали на този принцип сегрегираха претендентките за красавица на форума.

# 891
The Kid, c мен ли беше? Може да съм слушала Iron Maiden и да съм си бръснала първия мустак. Вежди може и да нямам, ама второто голям го вадя. Свободните съчинения и плиткоумни изводи - не в този подфорум. Или не помниш от предишния си живот как стои подразпределението?
Хайде сега, тихо и кротко - пиши си. Не те отразявам.

# 892
И аз мислех, че е за забавление, ама се почна едно напъване...

Да! Ужас.  Tired

# 893
The Kid, c мен ли беше? Може да съм слушала Iron Maiden и да съм си бръснала първия мустак. Вежди може и да нямам, ама второто голям го вадя. Свободните съчинения и плиткоумни изводи - не в този подфорум. Или не помниш от предишния си живот как стои подразпределението?
Хайде сега, тихо и кротко - пиши си. Не те отразяваме.

Това с веждите започва да ме тревожи. Не го споменавай постоянно, моля. Аз не бях обърнал внимание докато ти не го подчерта.
Iron Maiden? Стават.
Ти може и да не ме отразяваш, но аз те отразявам понеже си избрала да бъдеш делегирана с отговорности, затова ще ти държим сметка. Никой не толерира посредствеността, затова - фокусирай се върху задачата. Искаме да блеснеш и с друго освен прилежно рафинирана хубост.

# 894
Имахте право да държите сметка когато течеше проучването. Пред свършен факт, решен на базата и на ваши и други гласове, вече нямате какво да искате повече. Ясно ми е, че някои от вас са тролове и това им е специалност. Имунизирах се, вече съм спокойна. Дерзайте напред.
Ти с твоя излишно претруфен речник, но явна липса на логика, как смяташ да се вмъкне в последния момент категория за мъж? Пусни една, хайде. Ще публикуваш анкетата заедно с моята, за женска хубост. Сряда май беше.
Всеки да добави по своя категория, своя анкета, в която да вкара своя стил и своето разбиране. Да видя къде ще търсите кусури после.

# 895
Имахте право да държите сметка когато течеше проучването. Пред свършен факт, решен на базата и на ваши и други гласове, вече нямате какво да искате повече. Ясно ми е, че някои от вас са тролове и това им е специалност. Имунизирах се, вече съм спокойна. Дерзайте напред.
Ти с твоя излишно претруфен речник, но явна липса на логика, как смяташ да се вмъкне в последния момент категория за мъж? Пусни една, хайде. Ще публикуваш анкетата заедно с моята, за женска хубост. Сряда май беше.
Всеки да добави по своя категория, своя анкета, в която да вкара своя стил и своето разбиране. Да видя къде ще търсите кусури после.

Ето, това е едно конструктивно предложение. Виждаш ли, че можеш?
Моят речник не е претруфен, твоят все още е беден. Но аз ти водя с 11 години, ще наваксаш, сигурен съм.

# 896
Ебола зарази номинациите. Пръскат се на кръв, слуз и аки. После всички ще повръщаме.

Организаторите, дръжте се хладнокръвно и не се подавайте на провокации. Квото сте решили - това. Няма как да няма подхвърлени реплики, но не задълбочавайте драмата.
Който не е доволен, другата година ще се включи той в организацията.

# 897
11-те ти години са били напразно. Усет за сарказъм и ирония - напълно липсващ. Речникът ми няма как да го знаеш. Богат е. Просто не се пъна излишно да го доказвам. Нямам нуждата, нали разбираш.

# 898
  • HH
Аз сутринта казах, че Антигона не е драма куин, а тя цял ден се мъчи да докаже, че не съм права.

Нино, ако догодина имам повече време, може да се включа, но не за да размахвам пръстче пред останалите.

# 899
11-те ти години са били напразно. Усет за сарказъм и ирония - напълно липсващ. Речникът ми няма как да го знаеш. Богат е. Просто не се пъна излишно да го доказвам. Нямам нуждата, нали разбираш.

Да, и аз мисля, че ти липсват. Усетът за сарказъм и ирония.
Разбира се, че няма нужда да се доказваш. Само тесногръдите не съдят по корицата на книгата. Ако се сещаш за коя корица ти се намеква.
Както и да е, радвам се, че установихме ползотворни отношения.

Общи условия

Активация на акаунт