Номинации - проучване

• 45 559
  • 1 314
  •   1
Отговори
# 1 080
Бианко, на - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=809608.0;topicrefid=4 , но не знам дали все още можеш да номинираш за непуснатите категории.

# 1 081
Не, с коронa!
Ще си сензaция, дa знaеш. Сaмо кюфтенцето дa не я изяде или кaкaтa дa я сaнирa с дaмски превръзки. Ох, трябвa дa ме зaпознaеш с децaтa, толкоз мъдрост могa дa им предaм. Simple Smile))

Aко продължаваш така, ще ги видиш и на живо в цялата им прелест, за да може кюфтето да те наяде, а голямата да те опакова в дамски превръзки!

# 1 082
Хa, с децa ще ме плaшиш!
Aз зaлягaм, в ролятa нa костенуркa-нинджa , докaто игрaя футбол и ми прaвят плиткa.
Детеустойчивa съм яко.
Чaкaм кaкaтa и кюфтето!

# 1 083
Хa, с децa ще ме плaшиш!
Aз зaлягaм, в ролятa нa костенуркa-нинджa , докaто игрaя футбол и ми прaвят плиткa.
Детеустойчивa съм яко.
Чaкaм кaкaтa и кюфтето!

# 1 084
Бианkа, аз от тебе ако не получа подкрепа, не знам от кой! Млас бе  Heart Eyes Hug

И квоооо, то с един претендент е много нагласена работата  Crossing Arms

# 1 085
Кой тоя един претендент?
Пускаме мъжко огледало с набора имена тука от темата, започваме да ги гласуваме и ако не са пуснали снимка, ги описваме как си ги представяме по писането.
Айде стига сме ги жалили тия срамливи мъже!  Crossing Arms

# 1 086
  • Ямбол
Срокът на анкетите е три дни, което значи, че във вторник сутринта приключват. Ако кажете, може да пуснем следващите 5 категории във вторник през деня и да имат срок отново 3 дни:
Много шум за нищо
Островът на съкровищата
Хубава жена
Абсолютно начинаещи
Всички обичат Реймънд

За темите 28 ми се виждат много като опции, но както си реши Антигона.

# 1 087
На мен 28 теми са ми ок, "Перла в короната" също са май толкова. Само напомням да се сложат с линкове към съответната тема, за да се знае за какво се гласува.

# 1 088
Да помолим модератор да заключи номинационната, викам аз, че някои се увличат  Sneaky

# 1 089
  • Ямбол
Да помолим модератор да заключи номинационната, викам аз, че някои се увличат  Sneaky
Аз молих чрез бутончето още на 21-ви. Сега преди малко писах в темата за въпроси в правилата, надявам се този път да видят.

# 1 090
Само напомням да се сложат с линкове към съответната тема, за да се знае за какво се гласува.

Взето е предвид  Peace
За Новак решихте ли окончателно?

# 1 091
  • Ямбол
Какво за новак? Брой всички, които са номинирани, че те и без това не са много. Всеки разбира новак по различен начин, не сме слагали уточнение за година на регистрация, затова, ако искаш пусни и някои, които са от миналата година. Те все пак са новаци.

# 1 092
Лиле, именно, че сме сложили уточнение, аз затова питам. Иначе слагам каквото кажете.

# 1 093
  • Ямбол
Лиле, именно, че сме сложили уточнение, аз затова питам. Иначе слагам каквото кажете.
Ех, вярно.
Както решиш тогава. Щом има уточнение имаш основание да изключиш тези с миналогодишна регистрация.

# 1 094
Аз затова се допитвам, че на двама от въпросните номинирани регът им е от по-рано, но активността във форума почва тази година.
Има още ден два, да видим какво ще се реши.

Общи условия

Активация на акаунт