Номинации - проучване

• 45 266
  • 1 314
  •   1
Отговори
# 1 215
  • Once there was a Hushpuppy...
Добре, чакам.
Ако кажеш утре да пускаме всичките на куп Peace

# 1 216

Много взе да се притесняваш, Куркума, тежи ти призванието май Wink

Не, по-скоро му се отразява продължителният престой в женски форум. Няма да е нито първият, нито последният, просто поредната статистика.

п.п. И все пак, няма ли да гласуваме за тези процедурни предложения?

# 1 217
Е, какво да гласуваме, нали в началото беше предложено да няма отрицателни категории, не се прие; после в анкетата имаше Цялостни предложения без отрицателни, не се гласуваха с висок процент - явно форумът иска кръв и зрелища. Моето лично предпочитание е да ги няма.

# 1 218
  • Ямбол
Така е, няма смисъл да подменяме взетото решение от мнозинството.
Не искам да приема молбата на Куркума и на останалите, защото имаше изявено предпочитание и взето решение чрез гласуване. Просто няма смисъл да се подлага на обсъждане, защото вече бие на популизъм и прекалена святост.

Всички обичат Реймънд се явява междинна и нея си избери кога да я пуснеш, Хъш. Дали сега, утре или с другите,

# 1 219
И все пак, кому са нужни кръв и зрелища, при толкова кандидати за приза "Уърлд пийс".  Бъдете добри, идва Коледа. Извадете на показ белите крила - ангелски, патешки, кой каквито има.

# 1 220
  • Ямбол
Кейси, нали знаеш, че аз ще съм последния човек, който ще стане добър заради Коледа?
Който иска да демонстрира добрина, да го прави, аз не съм от тях.

# 1 221
 Бъдете добри, идва Коледа. Извадете на показ белите крила - ангелски, патешки, кой каквито има.

Оооо-айде стига вече...
направо ми загорча от толкова сладости  святост...
Аз в бг мама ли съм или на евангелска проповед!

# 1 222
Бъдете добри, идва Коледа. Извадете на показ белите крила - ангелски, патешки, кой каквито има.

Оооо-айде стига вече...

Нарича се ирония, но в този форум вече е тотално неразпознаваема. Ужас.

# 1 223

Оооо-айде стига вече...

Нарича се ирония.......
Кое? Коледната ти патица ли?

# 1 224
Малинки, къпинки, нещо от сорта няма ли да има? Или поне някакви номинации, за които не е нужно да следиш ежедневно и през час всички теми в мамата, за да ги схванеш, понеже има някаква предистория.

# 1 225
  • Ямбол
Специални малини не знам кой ще пуска. В тези номинации има още пет категории, част от които са малко отрицателни.

# 1 226
  • Пловдив
Специални малини не знам кой ще пуска. В тези номинации има още пет категории, част от които са малко отрицателни.
Твърде скромни са за да се разхвърчи перушина и да има кръв и зрелища.

# 1 227
  • Once there was a Hushpuppy...
Ето я темата за "Всички обичат Реймънд" Peace

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=811765.new#new

# 1 228
Твърде скромни са за да се разхвърчи перушина и да има кръв и зрелища.

Мда, сеиржиите останахме леко разочаровани  Laughing

# 1 229
Taka, прегледах темите, поне в началото номинираните.
Лиляна само дето за хубава жена и новак не е номинирана. Ако и там я бяха номинирали, щях да си заложа главата, че тазгодишните номинации са компрометирани.

Общи условия

Активация на акаунт