Ladypopular и Ladypopular модна арена

• 80 865
  • 246
  •   1
Отговори
# 240
Събирам си диаманти от реклами, колело, постижения. Все ми е едно кое ниво съм. Изиграх си подиумите и сега си пазарувам и вдигам показатели. Напълно е възможно да се играе и без купени диаманти. Не играя в бг версия.

# 241
Събирам си диаманти от реклами, колело, постижения. Все ми е едно кое ниво съм. Изиграх си подиумите и сега си пазарувам и вдигам показатели. Напълно е възможно да се играе и без купени диаманти. Не играя в бг версия.

Ами аз понякога колкото диаманти да имам и ги харча в събитията ,примерно да спечеля предмет ,когато не ми се получава играя до последно докато не ги изхарча и това е проблем , напразно ги изигравам и се нервирам, но предметите от събитията е доста трудно да се спечелят ,поне по-голямата част без диаманти

Въпросът ми за показателите е идва ли момент ,в който си увеличават с две или с 5 примерно ,тъй като тези с по 5000 или повече , ако всяко са увеличавали с по 1 наистина не знам как става това
Смисъл,ако може да ме запознаете ,в момента съм 44 ниво и всеки показател ми е 250 ,освен за животните е 600 и трудно ги вдигам ,може би всички пари трябва да влагам за това да ги вдигам  ,но така не мога да купя нищо и не мога да даря в клуба

Разбира се играя за забавление най-вече ,на съм и спортистка и това да не си от най-добрите така ме демотивира ,затова отварям тази тема

# 242
Събитие може да се вземе и без диаманти или с малко диаманти. Например онези цветните блокчета съм ги взимала без диаманти. Карта може да се вземе без диаманти. Трябва да стоиш и да цъкаш редовно. Също така да не пръскаш диамантите произволно в събития,а да прецениш къде ще са ти полезни. Аз играя за което ми харесва, хич не искам всички събития.

# 243
Аз играя по същия начин , не се напъвам да взема всички награди от всяко събитие . Събирам диаманти и изумруди от колелото, от дневните реклами . Нивата вдигам основно с долари , понякога и с точки . Не съм купувала нищо до сега . Диамантите ги пестя повече , изумруди харча много , но от дуели си ги наваксвам .

# 244
Здравейте, лейдита!
Някой знае ли къде да намеря тези мини-игри? Разучавам играта и в техния сайт и пише,че има мини-игри, но никъде не ги откривам...
И също така темата на конкурса за днес е "Пижамено парти", но и пижамите не намирам за закупуване 😄. Ако може и в това някой да ме ориентира. Благодаря!

# 245
  • На погрешната планета
Здравейте, лейдита!
Някой знае ли къде да намеря тези мини-игри? Разучавам играта и в техния сайт и пише,че има мини-игри, но никъде не ги откривам...
И също така темата на конкурса за днес е "Пижамено парти", но и пижамите не намирам за закупуване 😄. Ако може и в това някой да ме ориентира. Благодаря!

Мини игри няма много отдавна, а за конкурса можеш да пазаруваш от мола но иска доста ровене или от новата колекция "Парти с преспиване"

# 246
Здравей , мини игри почти не останаха . Можеш да ги намериш в Карнавал зоната в града , но са само две .
Между другото , на мен ми липсват Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт