Сполучливи имитации на маркови парфюми - 6

• 138 781
  • 725
  •   1
Отговори
# 345
Влизам да кажа, че в Елитис Diable Blue e 8,20 като цена. Някой беше споменал сякаш 12 в ДМ. Имаше огромен рафт с имитации, всичко на цена около 7-12 лв. Crazy

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=806735.msg29495229#msg29495229
да не би само да са били по-малко милилитрите се чудя сега (за Елитис) newsm78

Не са по-малко милилитрите. Diable Blue доколкото знам го има само от 100мл.

Вероятно вече започват с коледните промоции, което е чудесно.

Сподели, ако си вземеш.

# 346
Здравейте. Къде в Пловдив мога да открия този рефански Нарцисо? В Халите и по центъра го няма.
И това имитация на женския ли е или на мъжкия?

Имитацията е на дамския.

Нека момичетата от Пловдив да се включат с насоки къде може да се намери.

# 347
  • Стара Загора
Влизам да кажа, че в Елитис Diable Blue e 8,20 като цена. Някой беше споменал сякаш 12 в ДМ. Имаше огромен рафт с имитации, всичко на цена около 7-12 лв. Crazy

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=806735.msg29495229#msg29495229
да не би само да са били по-малко милилитрите се чудя сега (за Елитис) newsm78

Не са по-малко милилитрите. Diable Blue доколкото знам го има само от 100мл.

Вероятно вече започват с коледните промоции, което е чудесно.

Сподели, ако си вземеш.

Ясно. Не мисля да си купувам, защото съм зарината. Дори не успях да пръсна да го припомня, вече бях тествала друго. Joy  Иначе мисля, че това беше редовната му цена, но и да е намален, със сигурност в ДМ е по-скъпо винаги.
Така и така се включих, не знам този парфюм дали ви е познат, попадна ми от размяна без да знам какъв е изобщо, но също се оказа някаква реплика на Ангела. Страшно силен и мирише от сутрин до вечер. Shocked
http://www.fragrantica.com/perfume/Ulric-de-Varens/Miss-Varens-10430.html

# 348
Аз споменах,че е 12 лева Синята лейди.Но в дм са си завишени цените по принцип.Аз го взех за толкова,но беше преди доста време.А спомняте ли си имаше един парфюм ''Пепеляшка''?В опавка като стъклена пантофка,в червено и в синьо.В тийн годините съм го имала и ми домъчня за него.Дали го има още?Миризмата му много ми харесваше.нито сладка,нито дървесна,много интересна.Не е обаче от най-трайните.Търся в нета-не го намирам засега.

# 349
  • Стара Загора
Аз споменах,че е 12 лева Синята лейди.Но в дм са си завишени цените по принцип.Аз го взех за толкова,но беше преди доста време.А спомняте ли си имаше един парфюм ''Пепеляшка''?В опавка като стъклена пантофка,в червено и в синьо.В тийн годините съм го имала и ми домъчня за него.Дали го има още?Миризмата му много ми харесваше.нито сладка,нито дървесна,много интересна.Не е обаче от най-трайните.Търся в нета-не го намирам засега.

Синята си я спомням аз, обаче досега ровех в един сайт с имитации, където мисля я гледах, но я няма. Потърси в обикновени парфюмерии. Ще пиша, ако открия как се казваше.

# 350
  • Deutschland
Бях споменaлa зa един Creation Lamis пaрфюм. Love buterfly, който е много бонбонест. Рaзрових из нетa и рaзбрaх, че е имитaция нa Дот / Мaрк Джейкъбс/. Незнaя дaли сa трaйни обaче. В ДМ инaче всички пaрфюми сa с около 30%нaмaление. И дa похвaля La Rive Madame in love. Ухaе прекрaсно. Според мен стaвa зa зимaтa. Мaлкaтa се пръснa по врaтлето вчерa към 18 чaсa, преди мaлко кaто я гушкaх, ухaеше още нa него!

# 351
  • BG-DE
От споделено в темата мнение днес реших да пробвам Nero Assoluto на Рефан и той  на мига ме грабна, много плътен ванилово-дървесен аромат, силно напомнящ ми онази стара и прекрасна Венеция на Лаура Биаджоти, която някога обожавах. Не знам дали има прилика с оригинала но определено си заслужава да се пробва от любителките на по-плътни аромати.

# 352
Здравейте,

искам да ви попитам срещали ли сте имитация на Kenzo - Amour? Това е любимият ми парфюм, но предвид, че чакаме всеки момент на бял сват да се появи първото ни бебенце точно в момента не бих могла да отделя парички за оригинала!
Ще съм благодарна на всички, които се включват с отговор!   bouquet

# 353
Здравейте,

искам да ви попитам срещали ли сте имитация на Kenzo - Amour? Това е любимият ми парфюм, но предвид, че чакаме всеки момент на бял сват да се появи първото ни бебенце точно в момента не бих могла да отделя парички за оригинала!
Ще съм благодарна на всички, които се включват с отговор!   bouquet

Аз много го харесвам този аромат. Има негова прекрасна версия на D&P. Взимала съм го за подарък за приятелка и тя беше много доволна от аромата и трайността. 50мл 21лв.

# 354
О, колко хубава новина! Simple Smile Много благодаря allforone, зарадва ме  newsm51
Да си призная запитването ми беше провокирано от акушерката, която днес ми прави запис на тонове. Така ухаеше прекрасно на него, че бях 100% сигурна, че е оригинала. След като излезе цялата стая ухаеше дълго след нея. Аз и казах: "Kenzo - Amour?", но не ме разбра и аз и уточних, че и е много хубав парфюма, а тя каза само" "о, ама той не е оригинален".
Бях решила да я попитам какъв е като отида да раждам и щом има и други негови фенове ще споделя ако не е версията на D&P.

# 355
Здравейте. Къде в Пловдив мога да открия този рефански Нарцисо? В Халите и по центъра го няма.
И това имитация на женския ли е или на мъжкия?

Нарцисото в номер 020 го има в подлеза на Централна гара. Имитация е на женския ЕДП.

# 356
  • Стара Загора
Влизам да докладвам за http://www.fragrantica.com/perfume/Ulric-de-Varens/Miss-Varens-10430.html - не е копие на класическия Ангел, а на Виолетовия http://www.fragrantica.com/perfume/Thierry-Mugler/Angel-Garden-O … te-Angel-712.html. По-поносим е от него обаче, Тиерито направо ме задушава, докато този по-бива. Blush

# 357
Виолетовият ми беше любим /докато го имах  Laughing/, макар че по принцип недолюбвам и Ангела, и виолетките.

# 358
  • Стара Загора
Аз имам един виал с пръскало от Виолетовия, 1,5 мл, ползвала съм го 3-4 пъти и ще ми стигне за още поне 2-3 сигурно. То от 3 пръсвания и е способен да те гътне. Ако взема цял флакон, ще отлежава, ще ми писне и ще го махна. ooooh!
Затова и от класическия Ангел една отливка от 10 мл ще я размятам 3-4 години поне предвид количествата, които съм натрупала. От всякъде излизат мостри, отливки, спринцовки. hahaha

# 359
  • София
dpv,  La Rive са имитации: La Rive Madame in Love e Gucci Flora by Gucci, La Rive Aqua Bella - Giorgio Armani Acqua Di Gioia , La Rive Lady Diamond - Lady Gaga Fame и т.н. Тук е дадено кой на кой е имитация http://akciosillat.hu/La-Rive-parfum-rendeles.
Момичета, в момента има 50% намаления на някои парфюми в Лили и няколко оригинали даже идват по-ефтини от някои наливни. Примерно на S.T Dupont има 4 различни edp по 50 мл. за по 14.99лв или Elizabeth Arden Green Tea Lotus или Tropical edt 100ml. за 23.99лв.
Скрит текст:
Мисля да си взема Miss Dupont. Колежката, която носи само Фенди, си беше взела веднъж да тества някакъв мини парфюм, чийто нежен и елегантен аромат тогава много ми хареса. След седмица аз също си взех мини, което се оказа, че е същия парфюм, който тогава тя беше взела и се беше напръскала - въпросния Miss Dupont.  Grinning Флоралнo - ориенталскa композиция, но не е тежък.
За почитателите на летни и свежи аромати, видях, че във fragrantica,че хвалят Emanuel Ungaro Apparition Exotic Green и Sky, били от сорта на D&G Light Blue, както и Rampage Rampage, сега са и те намалени наполовина там

Последна редакция: ср, 03 дек 2014, 14:48 от Vesika

Общи условия

Активация на акаунт