Сполучливи имитации на маркови парфюми - 6

• 138 677
  • 725
  •   1
Отговори
# 555
  • Sliven
Благодаря!   bouquet

# 556
# 557
Момичета, дали е възможно да си напълня  ароматизатор на колата от Рефан?

# 558
Момичета, дали е възможно да си напълня  ароматизатор на колата от Рефан?
Да.

# 559
Да споделя за Roses de Chloe- Chloe версията на Рефан- номер 333

Не познавам оригинала, дори не знаех, че има такъв парфюм. Видях в нета, че е от 2013г.

Пробвах версията на Рефан, когато отидох да видя новите им аромати и ми хареса и после си го взех- 30мл със 60 капки. Много ми напомня на един много, много любим мой парфюм от преди Stela McCartney- Рефан го имаха в супер версия преди няколко години, но го спряха.

Този парфюм Roses de Chloe е за почитателките на розата. Ароматът е много хубава роза, която се развива много приятно. Има добра наситеност. Доволна съм и от трайността- издържа около 6 часа при мен, през които се усеща интензивно. Върху дрехи се усеща и по-дълго.

# 560
Някой ходи ли до новия магазин на Баргело в София, на Патриарха, за който ни писа съфорумка...да сподели мнение, ако някой е бил. Simple Smile

# 561
Да споделя за Roses de Chloe- Chloe версията на Рефан- номер 333

Не познавам оригинала, дори не знаех, че има такъв парфюм. Видях в нета, че е от 2013г.

Пробвах версията на Рефан, когато отидох да видя новите им аромати и ми хареса и после си го взех- 30мл със 60 капки. Много ми напомня на един много, много любим мой парфюм от преди Stela McCartney- Рефан го имаха в супер версия преди няколко години, но го спряха.

Този парфюм Roses de Chloe е за почитателките на розата. Ароматът е много хубава роза, която се развива много приятно. Има добра наситеност. Доволна съм и от трайността- издържа около 6 часа при мен, през които се усеща интензивно. Върху дрехи се усеща и по-дълго.

Доволна си от трайността 6 часа?!?! : )) http://igcosmetics.com/shop/index.php?main_page=index&cPath=1_8_399_476 Пробвай това на Заг Зодиак, може и от някой магазин да го купиш в по-малка разфасовка за да го пробваш само.. Това са трайни рози : ) Този парфюм беше хит това лято сред всичките ми познати

# 562
Cerezas да доволна съм от трайност 6 часа, защото съм попадала многократно във времето и на оригинали, и на имитации, които са издържали по малко от час, а някой и по 30 мин...Всеки има свое виждане за трайността.

Класическото Chloe не е моят аромат. Чувала съм няколко пъти отзиви, че версията на Заг Зодиак е много трайна. Тествала съм я да видя просто как е като аромат и определено има разлики в сравнение с оригиналния аромат. Chloe е любимият парфюм на снаха ми. Откакто ѝ взех версията на D&P си купува само нея и не взима оригинален. За мен отстрани каквото съм пробвала тяхната е най-добра като трайност и близост до оригинала.

# 563
Cerezas да доволна съм от трайност 6 часа, защото съм попадала многократно във времето и на оригинали, и на имитации, които са издържали по малко от час, а някой и по 30 мин...Всеки има свое виждане за трайността.

Класическото Chloe не е моят аромат. Чувала съм няколко пъти отзиви, е версията на Заг Зодиак е много трайна. Тествала съм я да видя просто как е като аромат и определено има разлики в сравнение с оригиналния аромат. Chloe е любимият парфюм на снаха ми. Откакто ѝ взех версията на D&P си купува само нея и не взима оригинален. За мен отстрани каквото съм пробвала тяхната е най-добра като трайност и близост до оригинала.

Значи ще се пробва.. : ))))

# 564
  • В полите на Витоша :)
Здравейте!

Момичетата, които са купували Армани - Си на Рефан - от къде го взимате? Питах на 2 техни щанда в молове и ми казват, че го нямат в списъците.

И по принцип на коя фирма е най-добрата имитация на Си?

Благодаря предварително!   bouquet

# 565
  • Стара Загора
Момичета,  търся добра имитация на Армани Мания и Chanel Chance Eau Fraiche.Гледам, че Заг Зодиак ги имат и двата, но нямам никаква представа дали са добри.Моля  някой да сподели или да ми предложите на друга фирма. Благодаря.

# 566
Момичета,  търся добра имитация на Армани Мания и Chanel Chance Eau Fraiche.Гледам, че Заг Зодиак ги имат и двата, но нямам никаква представа дали са добри.Моля  някой да сподели или да ми предложите на друга фирма. Благодаря.

Armani Mania я имат и D&P, но нямам впечатления.

# 567
Здравейте!

Момичетата, които са купували Армани - Си на Рефан - от къде го взимате? Питах на 2 техни щанда в молове и ми казват, че го нямат в списъците.

И по принцип на коя фирма е най-добрата имитация на Си?

Благодаря предварително!   bouquet

Армани Си на Рефан, го има със сигурност във фирмения им магазин на ул. Тунджа 18, това е близо до 5-те кьошета.

Има го и в магазина им на бул. Мария Луиза, в долната част близо до Лъвов мост. Той е магазин за бельо, но вътре има щанд на Рефан. Отскоро обаче на самия магазин отпред има голям надпис ''Рефан'' и няма как да се сбърка.

От Рефанското Армани Si нямам впечатления.

Една близка много похвали версията на D&P, която те пуснаха скоро. Нея можеш да я намериш в магазина на D&P на бул. Македония 10. А отскоро имало и щанд на D&P в МОЛ- София, но не знам къде се намира, защото не съм ходила.

# 568
Момичета,  търся добра имитация на Армани Мания и Chanel Chance Eau Fraiche.Гледам, че Заг Зодиак ги имат и двата, но нямам никаква представа дали са добри.Моля  някой да сподели или да ми предложите на друга фирма. Благодаря.
Имам оригинала на Chanel Chance Eau Fraiche и го тествах успоредно с имитацията на Заг Зодиак - категорично нищо общо нямат оригинал и копие Naughty
Продуктът на Заг Зодиак не е купуван от магазин - беше изпратен от централния им офис.

# 569
  • Стара Загора
Момичета,  търся добра имитация на Армани Мания и Chanel Chance Eau Fraiche.Гледам, че Заг Зодиак ги имат и двата, но нямам никаква представа дали са добри.Моля  някой да сподели или да ми предложите на друга фирма. Благодаря.
Имам оригинала на Chanel Chance Eau Fraiche и го тествах успоредно с имитацията на Заг Зодиак - категорично нищо общо нямат оригинал и копие Naughty
Продуктът на Заг Зодиак не е купуван от магазин - беше изпратен от централния им офис.
Благодаря  Hug

Общи условия

Активация на акаунт