АПРИЛЧЕТО снежеца опозна и хитричко му се засмя :)

• 38 137
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
Аз за имунната система давам осцикококцинум веднъж седмично, по предписание от хомеопат. Чудех се и витамин Ц дали да давам, взех един течен за бебета на ChildLife, давах му го като беше болен. Той се оправи с хомеопатия само за 2 дни, а имаше хрема, температура, зачервено гърло и възпалено едното ушенце. Много бях доволна, че не се стигна до други лекарства.
Сега му давам и за зъбките хомеопатични.

А какво точно му даваш за зъбките, че и нас мнооого ни мъчат Sad

И ние преди седмица бяхме със зверска хрема, чак не можеше да спи миличкия, едвам дишаше, целия ден пръсках Стеримар и после с Бейбивак ги дърпахме, но нямаше голяма полза и съм пращала мъжа ми в 12 през нощта до аптеката да му взима нещо. Дадоха ни Коризалия (хомеопатично) много ни помогна.  Peace

# 151
  • elhovo
мерси мами че и вие се опитвате да ме успокоите....благодаря ви!както си казала,аничка,търпение но май вече няма от куде да го взема...иначе давам и за имунната система-bio balance baby.това изписа педито.
мами,лека вечер и утре ще видим какво ще стане...дано сме по добре!!!
 Hug и още веднъж Мерси !!!

# 152
Аз за имунната система давам осцикококцинум веднъж седмично, по предписание от хомеопат. Чудех се и витамин Ц дали да давам, взех един течен за бебета на ChildLife, давах му го като беше болен. Той се оправи с хомеопатия само за 2 дни, а имаше хрема, температура, зачервено гърло и възпалено едното ушенце. Много бях доволна, че не се стигна до други лекарства.
От София ли сте? Ако 'да' - кой ви е хомеопатът?

От Стара Загора съм. Д-р Казийска

# 153

А какво точно му даваш за зъбките, че и нас мнооого ни мъчат Sad

И ние преди седмица бяхме със зверска хрема, чак не можеше да спи миличкия, едвам дишаше, целия ден пръсках Стеримар и после с Бейбивак ги дърпахме, но нямаше голяма полза и съм пращала мъжа ми в 12 през нощта до аптеката да му взима нещо. Дадоха ни Коризалия (хомеопатично) много ни помогна.  Peace

За зъбките 2 месеца по схема:
Четна дата КАЛКАРЕА КАРБОНИКА 15 СН - 3 гранулки
Нечетна дата СИЛИЦЕА 15 СН - 3 гранулки

За бебенца се разтватят с малко вода и в спринцовчица, и му се дава в устичката, то е сладичко и го обича. Като всички хомеопатични се дават не по-късно от 15 мин преди или не по-рано от 15 мин. след хранене.

# 154
  • elhovo
ох,мами да ви кажа че днес моето момиче няма вече Т.сутринта кум 10 ч. беше 37.5 но позната каза че е нормално да е така защото още организма се бори с болестта и затова,иначе след това и сложих свещичка и не е вдигнала повече  и ДАНО НЕ ВДИГА вече....започна да и хапва...живна!!!радвам се страшно много  newsm44 дано вече сме добре че много нерви изхабих,горкия тати той обра парсата...Simple Smileно важното е Деси да е добре...
за зебките давам Дентокинд и то само вечерта след баня и ядене...еее и тук там според зависи как е след обяд преди дрямката,но зависи от нея все пак.

# 155
  • София
уреда за готвена на пара на Авент е на промоция 148лв в Айко

# 156
Geri_Kyu4ukova, браво на детето. Дано до утре съвсем да му мине.

уреда за готвена на пара на Авент е на промоция 148лв в Айко
Ооо, супер оферта  Mr. Green Много обичам такива  Heart Eyes

# 157
Много добра цена. Simple Smile
Имам питане, как процедирате с разходките? Как преценяте дали времето е подходящо нявън за разходка?
Днес бях на консултация, навън има мъгла и е 12 градуса. Питах педито дали може да излизаме в това време, защото тук от 10 дена вече е такова.. И той каза, че щом е над 10 градуса, може.
Това ми се стори странен отговор чесно казано. Зимата като е под 10 няма ли да ходим на разходка..  Confused

# 158
  • София
аз се съобразявам с мъгла, вятър и дъжд... температурата - не Simple Smile

# 159
didkataa, аз съм чувала, че не трябва да е под -5 градуса и то за новородено/ поне над месец възраст/. newsm78

# 160
  • elhovo
и аз съм като Аничка-съобразявам се с вятър,дъжд и мъгла.но ако вятъра е топъл излизаме де,а като има мъгла чакаме да се вдигне и тогава...
лек ден и дано наистина утре Деси да е добре защото искаме вече  да излезем малко навън...
 Hug за всички бебчета!!!

# 161
А мъглата с какво пречи?

# 162
А мъглата с какво пречи?

Мъглата  "попива" всички отрови от въздуха – дим, прах, серен двуокис. Те се концентрират във водните частици и заедно с азотните съединения и бензиновите пари образуват вредния смог.

И аз се съобразявам с дъжд, вятър, мъгла. Ако трябва и с температурите да се съобразявам, ако зимата е студена значи да не го извеждам, което няма как да стане...е разбира се на -10 едва ли ще го изведа Wink

# 163
Мерси за разяснението. Аз си мислех, че щото виреят вируси. Ама те с нашите топли зими са неизбежни. В този ред на мисли, мразовитото време ми се вижда по-безопасно.

# 164
Измислихте ли подаръци за Коледа за бебетата си? Все по-често близки и приятели ми задават въпроса, а аз хем нямам идеи, хем не искам да ме изненада някоя ненужна китайска простотия.

Общи условия

Активация на акаунт