АПРИЛЧЕТО снежеца опозна и хитричко му се засмя :)

• 38 103
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
  • София, Манастирски ливади
На Тони столчето е 0-13 кг. и се монтира и в двете посоки. За сега се вози още обратно на посоката на движение и си е екстра, както е казала Аленка, така си общува чудесно с батко си. Чудя се и аз обаче как на по-късен етап ще му се събират крачетата?! Иначе няма да му стане тясно предполагам, защото като се затопли ще са по-леко облечени, а то е широкичко.
В столчетата 9-36 кг. имайте предвит, че трудно се спи, а бебчетата все още особено на по-дълъг път си спят в колата. Така, че не го пренегребвайте с идеята да прескочите едно столче, особено, ако пътувате често.
На баткото го сменихме с такова може би преди 6 м., до преди това беше с 9-18 кг. и му беше идеално като заспи. Сега му се схваща врата направо и му купих една допълнителна възглавничка.

# 601
  • София
отклонявам темата.. някоя от мамите да е взела уокър....
вижда ми се интересно, но колелата бързо ли се въртят.. т.к. може ли да тръгне мноого напевд и детето да падне... ако е така не е ли за по-проходили деца, а не за баш прохождащи Simple Smile
мерси предварително и за мнения, не само опит  Peace

# 602
Аз имам въпрос, към майките с бебета със зъбки - почиствате ли ги по някакъв начин вече?! Ние имате три зъба, но все още не съм ползвала от геловете за почистване без изплакване. Споделете вашия опит  bouquet

# 603
Drunda, много навреме ми дойде информацията за наклона на облегалката! Мерси  Hug

Грозно Патенце
, от зъболекар знам, че само трябва да ги четкаме, за да свиква детето. За гел мисля, че е рано.

# 604
  • София
Грозно Патенце, малко гелче със силиконов накрайник, може и без гелче. Важното е да свиква, за да се създаде навик. Директно давам сама да си гризе. За д-р Сиърс съм чела, че препоръчва зъбките на бебетата до годинка да се търкат с намокрен тензух без каквото и да е друго средство.

Drunda, много удобно се спи в столчето 9-36 - нашето е на сайбекс и има "масичка" отпред, освен това има функция да се наклони назад, но дори и без наклон Ирина спи комфортно, дори изненадващо дълго за мен.

# 605
  • в 1001-та нощ
отклонявам темата.. някоя от мамите да е взела уокър....
вижда ми се интересно, но колелата бързо ли се въртят.. т.к. може ли да тръгне мноого напевд и детето да падне... ако е така не е ли за по-проходили деца, а не за баш прохождащи Simple Smile
мерси предварително и за мнения, не само опит  Peace

За баткото бях взела, но той предпочиташе да бута проходилката Simple Smile Няка е неустойчиво с уокъра  Thinking За Руни няма да ползвам, освен, ако не пробва някъде другаде и да му хареса  Peace

# 606
Drunda, много удобно се спи в столчето 9-36 - нашето е на сайбекс и има "масичка" отпред, освен това има функция да се наклони назад, но дори и без наклон Ирина спи комфортно, дори изненадващо дълго за мен.
Dao, марката има значение. Вие сте дали повечко парички за повечко комфорт  Grinning
Аз също съм харесала модел на Cybex, но според моя мъж, ако сложим толкова скъпо столче, ще ни разбият колата заради него. А ние нямаме гараж.
Та още продължавам да сънувам столчета аз  Joy

# 607
В mytoys в момента има намаление на столчета, може някой да си хареса. Cybex  са на доста по-приятна цена в чуждите сайтове, отколкото съм ги виждала в бг.

# 608
Аничка, наскоро бяхме на гости при моя приятелка (тя има по-голямо дете) и му дадоха на малкия да си играе с уолкър на фишър прайс. Много му хареса, но наистина колелцата се задвижват много бързо и лесно и няколко пъти щеше да падне, т.к. не успяваше да си мести краката. Веднага ми направи впечатление това (няма и нещо като стопъри на колелцата), така че отказах на предложението да ни го дадат за игра. Според мен, да, трябва да е "по-проходил" Simple Smile

# 609
MiaRia, благодаря за инфото. Сега ще разгледам. Аз имам и ваучер за отстъпка 25% от Хиполенд, но там нищо не харесах.
Иначе разглеждах и чуждите сайтове и даже ми се сториха доста по-скъпи Cybex там, но пак ще потърся.
Иначе в Амазон има намаление на разни модели столчета Britax и излизат по-евтино от БГ. Те също се водят доста сигурни. Но моделът, който аз харесах не е намален  Confused В сайта на Mothercare също има намаление на столчета.

Сори, че само ви занимавам с тези столчета  Embarassed

# 610
Аленка, сигурно си права. То, като се замисля, няма снимка в акта за раждане, така че, да, леко се обезмисля. Просто ми се стори странно без документи да пътува, явно се вманиачавам много Simple SmileSimple Smile
А за пътуване в чужбина какво е нужно, знаете ли? Само акта за раждане или и паспорт?

# 611
  • София
Feride, оглеждай сайтовете със столчета редовно - току изпадва някое намаление, нашето успях да намеря с 10-15% по-малко май-беше от ohoboho, ама ще те излъжа. Можеш да се запишеш да ти пращат на мейла инфо с актуални намаления - аз така разбрах. Решихме за "голямо" столче да се разделим с повече пари, защото ще го ползва дълго време. Първото столче го взехме втора ръка и си беше супер. Не сгрешихме с това, защото Ирина много бързо го израстна - краката ѝ стърчаха още в 5-6я месец, въобще не бях убедена, че тези кошчета са безопасни, освен за малки бебета наистина. Сега ми изглежда много по-сигурно. Вярно е, че от "изглежда" до "наистина е така" има разлика, но все пак...

olech_ka, издава се международен паспорт на бебето, никой не иска акт за раждане на границата.

# 612
  • София, Манастирски ливади
Нашите са Maxi Cosi, но ми се струва почти еднакъв наклона при всички.Сигурно има значение и детенцето как е свикнало.

Аничка, не са най-стабилното нещо. На гладка повърхност както е казала olech_ka се движат много бързо от тежеста на детето. По килим може би е по-добрия вариант.

От чуждите сайтове в kiddicare също има намаление в момента.

# 613
  Ние сме още с кошницата за кола от 0-13 кг.Поне още 2-3 мес. ще я ползваме,докато мине на другия вариант.
   За пътуване в чужбина с бебе се вади международен паспорт.Аз нося винаги и акта за раждане,т.к фамилиите ни са различни с малката и  понякога ми го искат за справка.Ако пътува  само единия родител,трябва и разрешително от другия,че пуска детето.

# 614
Какви столчета за хранене ползвате?

Общи условия

Активация на акаунт