АПРИЛЧЕТО снежеца опозна и хитричко му се засмя :)

• 38 097
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Столчето на Мил  Grinning
Носим го с нас и като ходим на гости, на заведение, на хотел.
https://www.facebook.com/stolcheto/timeline

# 616
  • София
нашето столче за хранене е на Чиполино , много съм доволна.

какво правите, когато иска да е прав? прекалява вече... с всеки изминал ден иска да е в проходилката или за ръце да го държа и крачи все повече и пвече време.. през останалото време на ръце... ако се заиграем с нещо е за макс 10 мин... сега е в кошарата и ми хъка и мъка...

А иначе си мием зъбите с четка и паста от два месеца вече Peace

photo host

# 617
Аничка, ние сме много активни и от около 2 месеца се принудихме да поразместим мебелите в хола, за да се освободи повече място, строих всички килими един до друг, понякога върху тях слагам и одеяла и общо взето това ни е игралната площадка. Изглежда като катун, но след няколко шокови падания предпочитам да е по-меко. Освен това носим и каска за прохождане, за моя радост свикна с нея и съм много по-спокойна. Оставям я сама да бута уолкъра, да се изправя, когато реши и общо взето мога и да не съм постоянно зад гърба й.
Относно столчетата за хранене - ние сме с бустер http://www.amazon.co.uk/Chicco-Mode-Booster-Seat-Mars/dp/B00GZP2 … ds=chicco+booster не заема много място, лесен за носене и почистване.

# 618
Някой да има някакви отзиви за буйки марка Капчица?

# 619
От около месец и половина почти постоянно е прав. Обикаля навсякъде. Обезопасила съм всичко и го оставям. Когато му правя пюрета ми се катери за краката и се опитва да ходи с мен. Не мога да го накарам да седне. Заиграва се с нещо за кратко. В кошарата изобщо не иска да стои.
Зъби още няма.
Столчето за хранене ни е http://www.hauckuk.com/uk-collection/sit-n-relax.65.1.14.1_info.ht
MiaRia каква каска ползвате?

Последна редакция: пн, 12 яну 2015, 21:02 от Myrcella

# 620
  • в 1001-та нощ
Аленка, сигурно си права. То, като се замисля, няма снимка в акта за раждане, така че, да, леко се обезмисля. Просто ми се стори странно без документи да пътува, явно се вманиачавам много Simple SmileSimple Smile
А за пътуване в чужбина какво е нужно, знаете ли? Само акта за раждане или и паспорт?

Ние пътуваме винаги с международните паспорти на децата и актовете за раждане - при поискване предоставям ламинирани цветни копия, носим и оригиналите, но не се е налагало да ги вадя. Не ги искат винаги. Но имам приятели, които са връщани за това.

А снимката на паспорта на Руни е от 2 месечна възраст, докуемнтът е валиден 5г .... Виждаш как се изменят лицата  Mr. Green

Какви столчета за хранене ползвате?

Нашето взех за баткото, после го ползваха и приятели и и пак е като ново - Mambo Bertoni цвят Cars:

Удобство е това, че може да се регулира наклона на облегалката, близостта на масичката .... Иначе ползвах един стол за кратко на вилата - голямо дърво. Нищо не му се регулира и Руни се въртеше в него, както си иска Sad което затруднява храненето много Simple Smile

Бяха ни подарили един друг, преди да взема настоящия - пак голямо дърво, без никакви опции за нагласяне .... Ползвах го много малко Sad

# 621
 Аз не съм носила акта за раждане като сме пътували в чужбина. Само паспорта. Не знам как може да направят паспортите за бебета да важат 5 години  #Crazy снимката му е от 3 месечен и е много различен...

# 622
Мерси, момичета. Алена, симпатичен е вашият. 

И моят син не иска в кошарата, ама хич. Ще направя отново кът, беше на косъм от падане на глава, понеже страшно обича да гледа какво става долу- надвесил се солидно.  Crazy

Myrcella,помня, че имахме еднакви нощни приключения с вас. При нас изби зъбче, предполагам, че и вие скоро ще бъдете зарадвани  и облекчени за малко, преди останалите. 

# 623
Столчето на Марк е Трип-трап на Сток http://www.stokke.com/en-il/seating/tripp-trapp/1001.html. Баткото има същия, но не се нави да го отстъпи на бебето Grinning Истината е, че действително е много удобно и расте с детето. И аз не бих се отказала от него Mr. Green

Вече е горд собственик на 3 зъбчета - както нямаше нито 1, така за 5 дни се сдоби с 3:)

Марки се навива да стои в кошарата си за игра (такава: http://www.munchkin.com/uk/products/lindam/play-pens/safe-secure-play-pen.html), като използва решетките да се изправя и вече започва да се пробва да се придвижва по тях. Иска да ходи като го държим за ръце, и му позволявам. Пускам го да пълзи навсякъде, но си е приключение, защото още не сме  затворили всички шкафове:) Вече е немислимо да го оставя на дивана без да съм до него - пълзи към края му с почти светлинна скорост:) Не ползвам проходилка или уокър. И с баткото не ползвах.

Не съм ползвала буйки Капчица. В къщи Марк носи такива кожени пантофки:http://pantofki-magazin.com/boys-624-c-10.html Много са удобни и баткото още носи такива:)

Последна редакция: вт, 13 яну 2015, 06:08 от anna_p

# 624
  • София
Ние взехме също дървено столче, което расте с детето, но е на Hauck - Beta моделът. Стокето и другите подобни дизайнерски ми се виждат безумно скъпи, а пластмаси, които след 2 години ще се чудя къде да дяна не ми се взимаха също.

Буйки още не смятам да взимам, зълва ми напира да ми изпраща някакви на Кларкс, но засега се въздържам. Иначе много харесвам ръчните обувки на Зизуу и смятам след време да се сдобивам от тях с пантофки и обувки: https://www.zeazoo.com. Проходилки и подобни също няма да взимам. Ирина пробва да се изправя сама, но не знае какво да прави. Ходи, като я придържам за подмишниците. Стои сама на два крака, като се подпира за нещо в продължение на няколко секунди. Това се случва последните 2-3 дни. И аз съм направила една "площадка" за игра, която съм оградила с възглавниците на дивана. Контактите са обезопасени, само с острите ъгли на мебелите не знам как ще се справим.

Честито на всички нови зъбчета Simple Smile

# 625
  • elhovo
здравейте,момичета!
не мога се включа в последно време тук.първо лаптопа ми беше на преинсталация,второ съм доста изморена защото моето момиче нещо от 4 5 дни се буди много през нощта,мрънка,будува по час и повече,не спи така  както преди...не знам какво става,зъби ли е ...урочасана ли е не знам какво да правя... на какво се дължи това което се случва не знам но просто е кошмарно,не си годен за почти нищо през деня.а докато заспи за 2 часа бурзам все нещо да направя абеее трудно е много така.дано в скоро време да си оправим режима че направо така не се издържа.като парцал съм,гледам като зомби и кафетата не помагат вече:)
спокоен ден на всички!

# 626
Да се отчетем от днешната консултация - 7,600 ; 70 см . Фина мадама , след 2 седмици прави 10 месеца и се чудя къде да я записвам на детска кухня , направо се изчерпах от готвене , та и да е разнообразно . На държавната до колкото разбрах готвят с прясно мляко , а аз с него искам да изчакам , днес и едната частна ме отряза , трябвало да имаме 10 месеца . Та ще имам време за размисъл . И да попитам , кога мислите да давате прясно мляко , или пък сте дали ? Ние май бавно вървим със захранването , оказа се че имам още доста неща да въвеждам . Утре ще готвя леща дано се приеме добре , и дано не е рано за нея
 newsm78

# 627
  • elhovo
titinq,до колкото знам лещата се дава след годинка,както и бобчето,абе твърдите варива така знам аз,но все пак ти си знаеш.
и ние днес ходихме на К.-10,400 и 69см.!
за  кухнята и аз съм решила вече,на 3.02.правим 10 мес,отиваме тогава на К.,вземаме си бележката от докито и на следващия ден ще видим какво ще става...но дано да я хапваме щото иначе лошо....!

# 628
За прясното мляко също знам, че след навършена 1 годинка.

# 629
А какво друго ѝ готвиш, titinq?
Моята щерка яде едно и също общо взето, но за кухня мисля ѝ е рано, доста неща не съм въвела в т.ч. свинско ,риба, агнешко, бобови ... Ния закусва кис.мляко с бисквити /това всеки ден, не иска попара ни с вода, ни с чай, тия дни ще я пробвам с безглутенов кускус/, обядва  супа с един сухар /готвя ѝ я с месо или крем-супа, месната е с пиле или заек, в крем-супата слагам и сирене вече/. След обяд плод или плодово пюре, към 19ч. вечеря овесена каша с плод и това всеки ден едно също. И аз се изчерпвам, ама явно на нея не ѝ омръзва. Лещата време ли ѝ е и съответно как да я приготвям за нея? Мляко не съм въвела и няма да въведа скоро, само масло и сирене за сега. Глутенът също го въведох вече успешно, давам пшенични бисквити, сухари и в супата слагам пшенично фиде. Тия дни ще въведа рибата с пюре готово, както и агнешкото след нея пак с готово пюре, накрая свинското и май това с месата. После?  newsm78

Писали сме едновременно - ясно бобовите след година.

Общи условия

Активация на акаунт