ЮНСКО сърчице тупти и кара мама да лети - тема 2

• 27 860
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
Вълшебната Пеперуда, пожелавам ти бързо стабилизиране и силно стиснати палци всичко да е наред! Ти в коя г.с. си сега? Гледай основно да лежиш и своевременно ни информирай как си!

Ellle, благодаря за изчерпателния отговор. Ранната ФМ ми се губеше!
Като се замисля по-добре да си направя ранна ФМ, отколкото БХС. Както каза и Eudaimonia ако го правиш в Бургас изобщо не е сигурно дали това е реалния ти резултат.

Как ви завиждам за леките нормални раждания. При мен първото раждане се наложи да е секцио по медицински причини и сега силно се съмнявам да ми позволят нормално раждане, предвид това че няма да имам разлика от 2 години между забременяванията. Но както се случи.
Лично аз бързо се възстанових след секциото. На третия ден вече изобщо не мислех за операцията и болката, защото вече си гушках малкото слънчице, а в негово име всичко си заслужава и изтърпява! Simple Smile

# 76
Вълшебната Пеперуда, напълно те разбирам, изпитвала съм го няколко пъти с предната бременност  Hug. И с тази имах кафеникаво зацапване в началото. Гледаха ли те на ехограф, наред ли е всичко с бебо? Леж си спокойно и мисли положително, всичко ще е наред. Имаш стиснати палци от мен  Hug

# 77
И аз имах зацапване с предната бременност. Беше съвсем слабо, тогава ме тъпчеха с прогестерон.

Много съм скептична относно БХС, но ще правя, по желания на таткото. На 15-ти ноември ще е, комбинирано с ФМ.

_Sweety_, ако ти се ражда естествено, потърси за мнение лекар, който е склонен да изражда нормално след секцио. Знам за случаи на такова с по-малко от 2 години между ражданията, но се преценява всяка конкретна ситуация.

За име на бебето сме се разбрали, че ще мисли таткото, на мен "само" трябва да ми хареса. Аз избрах това на първото ни дете.

# 78
  • Helsinki / Sofia
Eudaimonia, и мен снощи много ме боля главата. Сутринта като станах бях добре, но после като се появих в офиса и отново ме заболя. Добре, че с колежката излязохме на една дълга разходка и сега съм по-добре. Борис е много хубаво име. Като каза Боряна и Зорница и се сетих за Зарина Simple Smile Моят мъж нещо не харесва много Максим. Ще видим какво ще измисли той Thinking

Вълшебната Пеперуда, стискам палци всичко да се стабилизира и повече да нямаш такива стресови ситуации.

Много се радвам, че днес е петък. А другият петък ще ходя да се срещна с акушерката, която ще ми пуска изследвания и ще ме наставлява и следи през по-голямата част от времето.

Днес минах през бебешката секция на Бенетон и имаше такива сладурски бебешорски дрешки, че ми идеше да почна да купувам Simple Smile Ужас, ще ми намалее сериозно бюджетът за обувки  Mr. Green

# 79
Здравейте момичета  Hug
Днес бях на преглед. Оказа се, че при мен нещата вървят малко бавно. Вместо в осма г.с. съм била в пета  newsm78.
Лекарят обясни, че съм забременяла по- късно и затова. Но все пак си видях точицата и поне се развива. След две седмици пак съм на преглед.
Някоя от вас сблъсквала ли се е с нещо подобно. Първият ден на последната ми  менструация е 10 септември, каза че терминът е около 20 юни, пък  съм в пета г.с.  Tired

# 80
Демончето, според калкулаторите в интернет термина ти трябва да е 17.06 и в момента трябва да си в началото на 8г.с. Може би си имала по-късна овулация  newsm78. Знаеш ли горе-долу кога ти е била овулацията? Каква ти е продължителността на цикъла?
Щом док е казал, че всичко е ок не се притеснявай. А за твое спокойствие можеш да потърсиш и второ мнение.

# 81
  • Helsinki / Sofia
Демончето, не забравяй, че все пак да хванат точният размер на ембриона не е толкова лесно. Ако можеш да си спомниш ориентировъчно кога горе-долу ти е била овулацията/моментът на зачеване, тогава брой колко са седмиците от този момент и добави ориентировъчно 2 седмици, за да видиш какво се получава тогава.

И на мен двата доктора ми казват с 2 дни по-малко, при положение, че аз много точно знам моментът на зачеване, но пък същевременно ми потвърждават същият ден за термин, както ми го изчисляват калкулаторите Simple Smile

# 82
Демончето същото нещо ми обясняваше доктора преди две години. Няма да ти обяснявам подробности, но за да не чакаш и да се притесняваш най-добре отиди и си пусни изследване за ЧХГ и след 2 дни го повтори. Ако наистина всичко е наред то би трябвало хормона да се е удвоил за тези два дни. Колкото и да ти е късна овулацията разликата 3 седмици не ми се струва малка. Не става въпрос за 2-3 дни. Дано всичко да е наред все пак и да си останат само притесненията Hug
Вълшебната Пеперуда стискам палци и при теб всичко да е наред. Добре че си под наблюдение, че ако си в къщи не знам дали ще можеш да си почиваш така активно.
Diva* племенницата ми е Златомира на баба си Златка и изобщо не й харесвам името на майка ми и бях изключила варианта със "З", но като че ли Зорница май ми харесва, но ще видим кое ще надделее.
Оххх аз днес съм на работа и така искам да се прибера и да си почивам и да си готвя някакви вкусотийки, а то майка ми ни покани на гости тази вечер, което не е лоша идея по принцип де. А утре сме на гости през деня в  Черноморец, а вечерта на рожден ден на баща ми. Все хубави неща ама хората не знаят,че аз имам нужда и да си поспивам и полежавам. Та ще гледам да си вместя някъде малко почивката между двата ангажимента.

# 83
Благодаря ви за подкрепата момичета Hug Около 7г.с. съм, при постъпване в болница ме гледаха на видеозон и бебчо си е на мястото си с тупкащо сърчице и отговаря на дните си, но с това кървене си изкарах акъла. При първото изобщо нямах такива проблеми.
  За раждането- първото го родих нормално, изтекоха ми водите и след 6часа вече бях родила. Още след раждането се чувствах прекрасно, имах чувството, че веднага мога да стана и да тръгна, нямах и никакви шевове. Ако изкараме докрая много искам пак да раждам нормално.

# 84
  • Щастлива мама на 3 слънца
Здравейте запис в новата тема.
Ще раждам нормално имах 2 супер раждания със моя екип. Сега пак ме следят и ще ме израждат. С 1 родих с хапче. С 2 малко по неочаквано с 3 ще видим

Последна редакция: пт, 31 окт 2014, 16:36 от *АДРЕНАЛИНКА*

# 85
Опитите бяха точно два на 24 и 25 септември. От миналия преглед до днес има разлика във големината на точката, но док каза, че не отговаря на седма седмица а на пета - шеста.  В понеделник съм на изследвания, а на 12,11 на преглед за да провери дали се развива нормално.  Praynig

# 86
Демонче, дано и при теб всичко е наред  Praynig Дай Боже всики гушнем накрая здрави и пухкави бебенца.

# 87
  • Helsinki / Sofia
Демонче, стискам ти силно палци всичко да е наред  Praynig Peace  Hug

Между другото, освен фолиева киселина, пиете ли нещо друго в момента - примерно аспирин протект newsm78, че четох разни страхотии из разни теми и нещо се стреснах, ама сега като чета на листовката пише, че само ако лекар го е изписал... бе шашкам си се явно излишно, ама докато не влезна в 14г.с. сигурно все така ще съм си.. май трябва да спра да чета излишно...

# 88
Аз пия  и дуфастон, ама честно да си кажа хич не ми се пие, даже бях го спряла, защото първата докторка, при  която ходих на частно ми беше казала 10 дни и после като отидох при моя си ми каза пий си го до края на 3-я месец заради предния спонтанен аборт. Иначе нямам зацапвания или болки или друго нещо, което да ме кара да го пия. Още малко ще изтрая, вече съм 10-та седмица остават още 20 дни до края на първи триместър. Иначе фолиевата мисля да си изпия докато свърши.

# 89
Кой казваше, че темата върви бавно... нямате изчитане😄 Добре дошли на новите мами😘 Отбора става все по-голям!  За раждането- искам нормално, но при първо секцио не знам какво ще се реши, макар че разрезут ми е малък и са минали 6 години. За ЖК ще си ходя при предишния лекар, не е по ЗК, но съм много доволна и няма да я сменя!  Раждах в Св. София, бивша Тина Киркова в София, не съм мислила, но ако лекарят, който ме изражда е още там, няма да се чудя грам. Колички имаме три, две летни и една комбинирана на Peg perego, за момента мисля да си я ползвам, но ако ме хване манията, ще си купя нова😄😄😄 Така ви се радвам на всички чули малки сърчица, че нямам вече търпение за моя следващ преглед, който е на 14, но ми се струва безкрайно далече.....

Общи условия

Активация на акаунт