Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 8

• 49 201
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
тоя пък кон от де се взе?!? Типри ли е Кипри ли е...ма много мий противна значи!
Зиз, Hug подскажи ми малко за по нататък с тая дето иска Бейрончо!

Забелязвате ли колко се  е разхубавила Поли! много сладко  и нежно момиченце е станала! оплюйте ме, но Анандито ми е много грозна последно време!

# 586
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Типри сега ще почне да се вживява като снаха едва ли не. Ще прави интрижки посредством Ананди като се възползва от болестта й. Ще нареже сарито на Сумитра и ще обвини Ананди, пък нали тя дава на късо та взеха да й вярват. Обаче Ананди подсъзнателно разбира, че тя е лош човек и не я отразява, държи се резервирано и точно за това тя насочва отмъщението чрез нея.
Тя е причината Кало да ожени Джаго повторно, но след случая Байрон напусна къщата. Тогава Типри даде на късо, взе Нанду, върза го за гърба си и почна да размахва нож срещу всички искайки веднага Байрон да се върне. Байрон си дойде заради бебето...тая ги държа още кат заложници и накрая дойдоха от психиатрията и си я прибраха. Оказа се, че е избягала от мъжа си и има дете...съпругът и беше добър човечец, ама не случил на жена.

Обяснявам това за последно...писна ми да пиша едно и също, защото Цветке Hug не ти се връща 10-на стр, назад да прочетеш...пуснала съм инфо за кво ли не...
Та в тоя ред на мисли...моля горещо, преглеждайте темата преди да питате едно и също по 10 пъти и аз все да пиша едно и също...
Това е достатъчно досадно за хората които четат редовно... Peace

# 587
Марвелооо Hug Джаго се опитва да взима приза "РазвратИ" ама нещо хич не му се отдава... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Тоя па Джаго колко пъти натисна жена си, толко пъти се сблъска с баба ти... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Вивек се е насмукал кат Карнобатска стафида hahaha hahaha hahaha
Санчи напусна, Развратови ги нема ич Барабар със Шейкърци, старейшините май не дават Гена да се жени, баба ти им скочи по главите... Party Party Party Party Party

Последна редакция: пт, 14 ное 2014, 18:04 от НАРЦИС-Зиза - Resident Evil a.k.a ВлъхоУсойница

# 588
тоя пък кон от де се взе?!? Типри ли е Кипри ли е...ма много мий противна значи!
Зиз, Hug подскажи ми малко за по нататък с тая дето иска Бейрончо!

Забелязвате ли колко се  е разхубавила Поли! много сладко  и нежно момиченце е станала! оплюйте ме, но Анандито ми е много грозна последно време!

Не знам, ама аз определено няма да издържа да продължа да следя сериите докато тая е там. Особено с това мамо Кани много ме изнервя, едва издържам.

За коя снимка Сумитра питаше слугата какво прави там? Също не разбрах какво стана с дрехите на Ананди, дето не можеше да ги намери дали тази не направи нещо да ги скрие?

# 589
  • Варна
Бубе, тая лудата Типри взе една снимка от стената, на която е Бейрон, както и цялото семейство и я гледа и се възхищава на Бейрон. Сумитра подреждаше нещо в гардероба и видя снимката между дрехите, заръча на слугата да я сложи на мястото й! а колкото до дрехите- Анандито ги беше метнала на парапета в коридора,докато си говореше със Сумитра, после влезе в стаята и почна да ги търси, а те бяха в коридора, тоя път не  е Типрито. за следващия епизод даваха как Типри се намята с шала на Сумитра, дето и го подари Бейрон, после отвори една кутийка с нещо като мастило, намази си пръста и зачеркна Сумитра от въпросната снимка!

Зиз, благодаря!

# 590
Марвелооо Hug Джаго се опитва да взима приза "РазвратИ" ама нещо хич не му се отдава... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Тоя па Джаго колко пъти натисна жена си, толко пъти се сблъска с баба ти... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Вивек се е насмукал кат Карнобатска стафида hahaha hahaha hahaha
Санчи напусна, Развратови ги нема ич Барабар със Шейкърци, старейшините май не дават Гена да се жени, баба ти им скочи по главите... Party Party Party Party Party

Зиз Hug Джаго романтика бих го минала като бърз влак малка гара  hahaha hahaha hahaha
Тъкмо се прибрах и мислех да гледам, но категорично се отказвам Crossing Arms
Сега да ти кажа какво ми казват звездите Laughing Та вчера са били снимките как Амол прохожда. Вероятно Ананди е забравила да включи на скорост  Joy Joy Joy и колата и тръгнала сама, обаче задната врата била захванала сарито и. Тя тичала, викала и изпуснала ключовете. Амол чул виковете и скочил от количката та взел ключовете. Своевременно Ананди сама се оправила  със сарито и те така #Crazy
Не се знае кога ще го излъчат, но епизода е бил вчера. РазвратИ го немало на хоризонта Cry
Санчи и Вивек ще си оправят отношенията и тогава ще се насладим на посланието, че професионалната кариера не е по важна от семейството  hahaha hahaha hahaha

# 591
Е, па убаво... newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
Амол ще проходи и вече мой си напраят бебе Laughing Laughing Laughing
Бай дъ уей...винаги съм мислила, че Амол ще се дигне в някой сюблимен момент. Даже очаквах да рипне още когато ИзкукИ отвлече Развратова... Grinning
Ще дойде РазвратИ спокс...то без него филм нема... Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

Цветке, пусни една китка на Нарциса ма... Joy Joy Joy
Голема си пинтия hahaha hahaha hahaha

# 592
Бубе, тая лудата Типри взе една снимка от стената, на която е Бейрон, както и цялото семейство и я гледа и се възхищава на Бейрон. Сумитра подреждаше нещо в гардероба и видя снимката между дрехите, заръча на слугата да я сложи на мястото й! а колкото до дрехите- Анандито ги беше метнала на парапета в коридора,докато си говореше със Сумитра, после влезе в стаята и почна да ги търси, а те бяха в коридора, тоя път не  е Типрито. за следващия епизод даваха как Типри се намята с шала на Сумитра, дето и го подари Бейрон, после отвори една кутийка с нещо като мастило, намази си пръста и зачеркна Сумитра от въпросната снимка!

Зиз, благодаря!

Мерси за разяснението. Струва ми се, че сега ще има един доста голям застой дето повече ще отделят внимание на тая откачалка, тя ще прави интриги и никакво друго развитие. Всичко ще се върти около нея, докато в един момент я разкрият и май сега се очертават тъпи серии.

# 593
Добър вечер на всички Hug

Хайде да ходим на сватба Party Party Party

Рускините са пуснали превода Peace

http://smotret-serials.ru/news/kelin_kelin_smotret_serial_onlajn … ja/2014-11-14-837

Приятно гледане Hug Hug

# 594
Ауууу, мноууу арна серия... Party Party Party Party Party Party
Накрая си обясних неразбираемите ритуали и беше много интересно, нищо, че тази сватба съм я гледала 8 пъти hahaha hahaha hahaha
Все едно я гледах за 1-ви път... Party Party Party Party Party Party Party Party

# 595

Аз още съм на сватбЯ...ихуууууууууууу... newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68

# 596
Зиз Hug Hug Hug

и от мен за настроение Heart Eyes Crazy

newsm68 newsm68 newsm68

# 597
Иветке... Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

И да не забрайм за кво сме се събралЕ тука... Party Party Party

dance dance dance dance dance dance dance dance dance dance dance dance dance dance dance dance dance

# 598
Верно арна серия Peace Обаче умората си казва думата. Не скролвАх, но по едно време заспах  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Поне схванах смисъла на ритуалите.  Peace Възможно е в различните райони на Индия ритуалите да са различни и за това журналистите обясняваха значението им. Thinking
Зиз Hug Ивче Hug влизам в ритъма ви
 dance dance dance dance dance dance dance dance dance dance dance dance dance

# 599
Верно арна серия Peace Обаче умората си казва думата. Не скролвАх, но по едно време заспах  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Поне схванах смисъла на ритуалите.  Peace Възможно е в различните райони на Индия ритуалите да са различни и за това журналистите обясняваха значението им. Thinking
Зиз Hug Ивче Hug влизам в ритъма ви
 dance dance dance dance dance dance dance dance dance dance dance dance dance
Марвелита Hug нема сваляш туЙлета...лъскай диамантО...сватбята продължава... Party Party Party Party
Мангалска работа...ама тука ше цела седмица... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт