Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 59

• 32 769
  • 723
  •   1
Отговори
# 570
Елан,ако е удобно,мога ли да попитам на какъв хранителен режим си! Има ли причина храненето ти да започва в 5 часа вечерта! Изглежда ми като " The Warrior Diet". Може и просто да ти е бил забързан деня. А за сладкото те разбирам.  Mr. Green

# 571
А аз искам да попитам Елан каква й е целта с 1 час кардио?

Отчитам ден 44, ниво 3 + 1 кръг от ниво 2. Ей така, щото ми беше интересно да видя какво представлява. Баааавна народна песен на живо виждали ли сте? Така ми се  стори  Laughing

# 572
  • Русе
Причината е именно липсата на режим в момента. Мислех че ще се прибера за обяд и не си взех храна. Та затова обядът ми е по това никое време. По принцип трябва да се храня 4 пъти на ден с месо и зеленчуци и месо и ориз или картофи след тренировка, но рядко успявам да го спазя. Когато го правя резултатите са налице и килограмите вървят надолу - вече бавно и полека, но аз и нямам колко да свалям (като махнем качения през последните няколко седмици - които е основно вода). Имам да чистя за да си изкарам пресата и да оформя дупето още малко, ноооо не ми се удава нещо в студеното време.
По детайлно за тренировките: гръб - скрипец - широк хват, лодка, скрипец - тесен хват, екстензия.
корем днес - римски стол с 2,5кг и уред за талия.
ритници назад и настрани.
Целта на кардиото е горене и чистене.

# 573
Целта на кардиото е горене и чистене.
Това и ние го знаем, ама 1 час е излишно.

# 574
Изкарването на пресата има много по-малко общо с едночасовото кардио отколкото с обяда в 5. Трудно се създават нови навици, но като за начало варени яйца, пакет сурови ядки и една ябълка в чантата са страхотен вариант.

Последна редакция: вт, 11 ное 2014, 18:52 от Lidsy

# 575
 Днес правих тази тренировка, подходяща е за начинаещите - Calorie Burning Low Impact Cardio Workout for Beginners
https://www.youtube.com/watch?v=8A6Uai5sQVw

Относно Румяна - преди около 2 години имаше 4-5 тренировки, които ми бяха любими.
В новите има някои засукани упражнения, които не ми харесват. Явно вече таргет групата към която се е насочила са по-напредналите.

Относно водата и аз съм чувала и чела, че преди хранене не е добре да се пие много вода и го спазвам, но след хранене пия когато съм жадна - понякога след 5 мин., друг път след 1 час.

# 576
  • Русе
Merry, Може, но аз имам 100% доверие на инструктора си, а и от опит - има разлика и за мен е необходимо.
Lindsy, не съм казала, че само с кардио се вади преса, и съм обяснила защо ми се случи обяда в 5. Обикновено си нося храна, когато знам, че няма да съм в къщи за обяд.

# 577
  • Canada
Merry, Може, но аз имам 100% доверие на инструктора си, а и от опит - има разлика и за мен е необходимо.
Lindsy, не съм казала, че само с кардио се вади преса, и съм обяснила защо ми се случи обяда в 5. Обикновено си нося храна, когато знам, че няма да съм в къщи за обяд.

Сигурна ли си, че ти е читав инструктора?

# 578
  • Русе
сигурна съм

# 579
Не ми обръщай внимание, аз вечно се мъкна с едни дисаги и мога да изхраня себе си, че и отдела ако се наложи. Виждам, че си ми градска. Къде тренираш?

# 580
Качила съм още 200гр. -не мога да спра сладкото- ужасно е.
Искрено се надявам да издържа без сладко.  
200 гр?!  ooooh! Я го изхвърли тоя кантар. Знаеш какво и колко трябва да ядеш, нали? Придържай се към избрания от теб хранителен режим. И нека размерът на дрехите ти е ориентир, а не разлика от + или - 200 гр.

Иначе и аз като теб тренирам вече на 100% в зали.

Свети, и аз съм привърженик на тезата, че трябва да се яде преди лягане. Една порция, богата на витамини, целулоза и протеин върши чудеса както за съня, така и за перисталтиката.

ДандиHug

# 581
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Качила съм още 200гр. -не мога да спра сладкото- ужасно е.
Искрено се надявам да издържа без сладко. 
200 гр?!  ooooh!

Joy 

Елан,  Hug мен повече ме притесни крушата самотна с кафе, дай й малко протеин на тази круша  Laughing 

Аз тренировката днес си я записах ето тук: http://tedialadzhova.blogspot.com/2014/11/blog-post_11.html?spref=fb
Реших да си съживя блога, само да кажа, че не мисля да е поредния блог за тренировки, а по-скоро ще е място, където ще си списвам нещата, които са ме впечатлили, които искам да споделя с другите о т.н., но определено нямам намерение да ставам поредния блог за тренировки. Казвам, да не се заблуди някой  Peace
В допълнение към изброените упражнения в блога имах и хип тръст пак на топка и гоблет клек, но понеже ми е трудно да си ги обясня и реших да не ги пиша, да не вземе някой да ги пробва и да се пребие  Rolling Eyes

# 582
# 583
  • Stavanger,Norway/ Varna
Чак не вярвам на себе си, но ще защитя едночасовото кардио. Откакто тичам дълго сутрин на гладно (това е важен фактор) и след това закусвам високо мазнинно и високо протеиново, само позитиви забелязвам от това. Определено чисти и ми се поприбраха бедрата  Peace

# 584
  • Русе
Смеете се вие, ама 200 + 200+200 иииии дааааа - натам вървят нещата със сладкото  Laughing Twisted Evil
Чак не вярвам на себе си, но ще защитя едночасовото кардио. Откакто тичам дълго сутрин на гладно (това е важен фактор) и след това закусвам високо мазнинно и високо протеиново, само позитиви забелязвам от това. Определено чисти и ми се поприбраха бедрата  Peace

Peace и при мен е така.
Lindsy, в Титан тренирам

Общи условия

Активация на акаунт