Спечелете годишен абонамент на списание „Бърборино“!

• 10 972
  • 102
  •   1
Отговори
# 45
 Моето дете е почти на 3 и още не познава списанието. Може би е време вече да ги запозная Simple Smile . Имам племенници на които съм го подарявала и знам колко много го харесват и ценят децата. Дори да им подаря брой, който вече имат, много се радват да го имат пак и да направят всичко на ново и чисто с по-голямо старание. Поздравления за труда ви.

# 46
Списанието е уникално, на мен ми е любимо. Периодично ми се налага да занимавам група деца и черпя идеи за творчески игри и често им показвам "как се рисува...". Дъщеря ми е на още само на две,но приказката не я пропуска:) Успех в начинанието ви - да задоволявате любопитството на малките деца.

# 47
Здравейте. Списанието е прекрасно. Купуваме го от 5г - големият ми син е на 6,5г , а малкият е на 3,5 г. и продължава да им е интересно и забавно да се занимават с него. Започваме със страничките за оцветяване и изрязване, а преди лягане прочитаме всичко ( често и повтаряме:)). Продължавайте да ни радвате , ако може и по- често.

# 48
здравейте.
подариха списанието за първи път на моя син гостуващ детски куклен театър, от ямбол,гледахме "бременските градски музиканти" ,дребния беше на две години и няколко месеца.
той страшно го хареса и после две седмици  на всички обясняваше, че "кокошката му подарила книжка"(искаше да каже петела , но петела се играеше от артистка и грешката му е обяснима:)
от тогава-вече сме на 3 годинки, не сме пропуснали брой на списанието.любими са му приказката за баба мишорана и палачинките-чели сме я не знам колко пъти,също за курабиеното човече,за котенцето мъри, ей такива приказки мн му харесват.
като за по-малък също много му харесва как правите да се сгъват странички-единия път завивахме някакви дечица, в посления брой отваряхме портите на замъка на великана, и едно слонче дето намираше майка си и баща си-сто пъти съм го отваряла. тези неща са хубави за тригодишните ви читатели.
също така правя на всеки брой това което е в средата-една докторска чанта и хапчета още играем с тях, коледната къщичка ни беше на масата миналата коледа.очаквах да има нещо за хелоун тази година, но общо взето правим всичко.
също харесваме като има страничка с картинки и букви, четем ги заедно."разказче за двама", автор благородна арсова, художник стефка радкова-малкия страшно я харесва тази рубрика, винаги я чете по сто пъти,там за сашко и великденските яйца ми беше писнало чак:))
супер съм доволна от вашето списание и ви желая мн успехи и много малки читатели-почитатели!

# 49
Здравейте, на нас са ни любими образователните игри и задачки, както и приказчиците..дъщеричката ми е  на 4 години и половина и обича всякакви занимателни задачки, за свързване , за оцветяване, логически..вашите книжки са много подходящи за любопитни главички..малкото ми детенце е вече на година и половина и все още на разбира от тези задачки, но харесва картинките, особено на животинки..продължавайте все така да радвате детските очички!

# 50
  • Пловдив
в интерс на истината, разбрах за списанието от тази тема Simple Smile
Купих последния брой и събота и неделя десетки пъти го разгръщахме Simple Smile
най-много, като че ли му хареса рубриката "аз се уча да рисувам" Simple Smile

Поздравления за целия екип на страхотното списание - вече сме му абсолютни фенове и съм поръчала на познат "с връзки в областта", да ми търси стари броеве Mr. Green
А в календара вече съм си записала, че всяка трета сряда излиза нов брой, за да си го купим Simple Smile

# 51
  • велико търново
Здравейте купуваме списанието от много години и имаме цяла колекция с всички брое ве.
Голямата на 13г. и малката на 6 г. го четат с голям интерес .Много обичаме рубриката за ч.р.д. със снимка и поздрав за рожденичките ми.Тази год. дори поздравихме две приятелчета със снимка за рожденият им ден.Задачите и апликаци те са ни от любимите дано и тази год. в Коледният брой има писмо за дядо Коледа .Миналата год. изпратихме ваше писмо с рисунка на желаният от нас подарък и   получихме отговор от дядо Коледа .Голяма радост беше като го видяхме в пощата.Много бихме се радвали на абонамент за сп.,,Барборино,, с вас е забавно и весело дори когато сме болни в къщи си четем приказки те ви.Благодарим ви ,че ви има  bouquet
 Laughing Laughing Laughing

# 52
[Поздравления за целия екип на страхотното списание - вече сме му абсолютни фенове и съм поръчала на познат "с връзки в областта", да ми търси стари броеве Mr. Green
Няма нужда от познат с връзки , в Книжарница Фют имат пакети с 12-те броя от минали години на преференциални цени, ако са изчерпани в момента, може да ви доставят след няколко дни.

# 53
  • sofia
Здравейте! Поздрави за хубавото списание! Синът ми, който е на 5 обожава задачките, а приказките ги четем за "Лека нощ".

# 54
  • Пловдив
Поздравления за целия екип на страхотното списание - вече сме му абсолютни фенове и съм поръчала на познат "с връзки в областта", да ми търси стари броеве Mr. Green
Няма нужда от познат с връзки , в Книжарница Фют имат пакети с 12-те броя от минали години на преференциални цени, ако са изчерпани в момента, може да ви доставят след няколко дни.
Видях, че може да се поръчат и онлайн и вече поръчах броевете от 2013 Simple Smile За другите вече му казах да търси, та ще видя какво ще намери, останалите - пак от сайта на издателството Simple Smile
Благодаря   bouquet

# 55
Дъщеричката ми също е почитател на списанието. Харесваме рубриката "Аз се уча да рисувам", както и приказките, игрите и страничките за изрязване и оцветяване. Ще се радваме, ако включите повече гатанки.  Peace

# 56
Здравейте,моето момиченце е почти на 3год,но от две годишна постоянно по реповете купуваме книжки/без играчка,тя не проявява интерес към играчките,да не повярваш Grinning Grinning!!!/,а от тези който са с картинки за оцветяване и приказка или стихче към тях,както и ''Оцвети и залепи'' Simple Smile Simple SmileМного е любознателна,разказва мечо какво направил,зайо и тн.Всяка вечер четем приказки.
Познавам списанието,защото съм го подарявала на не едно детенце на приятелки,който са каки и им е изключително забавно и интересно.Мисля,че е време да запозная и моята Зори,тя много ще хареса ,,Животните'',Искам приказка!Стихотворения,Хайде да играем!,Аз се уча да рисувам,Разказче в картинки".
Хубаво е,ние родителите да покажем на децата да оценят красотата на книгите,като започнем от тези за тяхната възраст,да четат и учат със удоволствие,да развиват умения,да преразказват,рисуват,изрязват...
Моята препоръка към издателството е да направите и ,,БЪРБОРИНО ПЪРВОЛАК"(5-7г )така за по големите деца ще има преход от едното към другото списание,ще има повече приказки за големи,гатанки,уча буквите,довършете приказката сами,измайсторете с тати Laughing/не само с мама/.

Пожелавам Ви,все така да радвате малки и големи,поздрави на целият Ви екип!Много успехи!

# 57
Здравейте,
дъщеря ми е на 4.5 години и също много се забавлява със списание Бърборино. Категорично най-харесва рубриката Аз се уча да рисувам. Обича също да изрязва, хареса много куклите за театър Моливко.  На мен като майка много ми допада рубриката за това как се правят някои неща от ежедневието (в един брой имаше обяснено за хартията, много достъпно и все пак точно, както аз не бих се сетила да го обясня).
Пожелавам успех на списанието!

# 58
Здравейте ,моята дъщеря също е фен на списанието ,като най - забавно за нея са образователните задачки + задачките за изрязване.като препоръка бих добавила ,че ще се радваме ако има гатанки и стихчета в рими.
    Поздравления за екипа създал БЪРБОРИНО !!!!!

Благодарим за добрите думи. Екипът, създал списание "Бърборино" е издателство "Фют".

# 59
Харесваме със синът ми цялото списание - няма как да посоча конкретна рубрика като най-любима. Всичко ни е любимо. Вече е на почти 12 години /е то и аз не съм на 6г./, но още си ги вземаме списанията и ги разглеждаме с интерес. Най-доброто списание на пазара  Peace

Общи условия

Активация на акаунт