Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 57 тема

• 79 404
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
Много ми харесва как си направила детенцето  Peace

За 10 минутки  Peace Но с нея не ми беше никак притеснено... защото не ми беше клиент и повече се забавлявахме, отколкото стараехме Grinning
Направо страхотно! Много си талантлива!
Харесва ми че детето е точно гримирано на очите, а не е намацано и няма рисунки по лицето с черен молив.

# 46
  • София
Фокси!!! Hug Hug Hug
Гримът на детенцето е върха! Моята щерка определено оцени това като го видя сега! Mr. Green

Подсещам те за цвета на червилцето. Peace

Последна редакция: сб, 01 ное 2014, 09:11 от kopche

# 47
  • в 1001-та нощ
Аленка най накрая си се оправила със сгъвката точно така както винаги съм искала да те видя.
Сега ще чакам да смениш черната очна линия на кафява или лилава или по убито черно.

Ще се огледам за графитена  Peace

# 48
Фокси!!! Hug Hug Hug
Гримът на детенцето е върха! Моята щерка определено оцени това като го видя сега! Mr. Green

Подсещам те за цвета на червилцето. Peace

От рефилите червила номер 40 и матов рефил 510. Смесени са.

# 49
  • София
Супер! Благодаря ти! Hug

# 50
Момичета,дайте идея към какъв цвят руж да се ориентирам за предстоящите зимни дни.Искам да си купя новичък за зимата,но не мога да реша какъв newsm78

# 51
От днес...

Мдааа.... Пак ми се "падна" хубавица Grinning
Неудобно ми е да моля клиентките си да ги снимам "преди" и "след", но определено, дори и грима да не е нещо кой-знае какво, разлика има Flutter

Момичета,дайте идея към какъв цвят руж да се ориентирам за предстоящите зимни дни.Искам да си купя новичък за зимата,но не мога да реша какъв newsm78

Най-добре тествай на място. Зависи и от подтона на кожата ти дали ще ти стои добре или не. Аз не се влияя от сезоните, но ако бях на твое място бих се ориентирала към някакъв руж, който ще пасне добре на повече цветови комбинации в грима.

# 52
Цитат
Мдааа.... Пак ми се "падна" хубавица Very Happy

Пак, пак  Grinning И гримът и момичето са чудо! Гримът подчертва красотата на девойката  Heart Eyes

# 53
Някой има ли тази палитра, за да сподели впечатления https://www.toofaced.com/p/eye-shadow-palettes/a-la-mode-eyes/

Последна редакция: нд, 02 ное 2014, 00:45 от Seti Beti

# 54
Да аз я имам. Харесвам я и я ползвам често. Особено светлите цветове ми пасват чудесно.

# 55
А може ли да кажеш по две-три думи за всеки цвят? С какъв завършек са, ронят ли се, най-светлия цвят по снимки ми се струва брашнян  newsm78 а на първия ред цвета по средата как стои, оранжево ли е?

# 56
Ронят се нормално, светлите нормално повече, оранжев е цвета който те интересува и пигментите са много добри. Има много възможности за комбинации и различни гримове. Палитрата е ярка и с нея аз лично правя доста силен грим.

# 57
  • В къЩи.
И аз искам да попитам за една палитра , тази - http://sistersmakeup.bg/index.php?route=product/product&path … mp;product_id=289
Много ли са бляскави и лъскави сенките? Embarassed

# 58
Фокси, момиченцето си я направила стахотно! Супер!  newsm10

Алена, последните ти два грима много ми допадат, стоят ти идеално и точно подчертават хубавините.  smile3501

И пак нещо ежедневно от мен:

# 59
  • гр. София
Епона, отново впечатляващо. Би ли споделила отново кои са сенките?

Общи условия

Активация на акаунт