Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да проследя пратка, изпратена от Китай, която не се проследява?
Как мога да проследя пратка от Китай?
Как мога да разбера дали пратката ми е на митница или задържана?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да проследя пратка, изпратена от Китай, която не се проследява?
За да проверите статуса на пратка, изпратена от Китай, първо се свържете с продавача за актуализация относно статуса на пратката. Ако срещнете трудности, можете да използвате уебсайтове за проследяване като 17track.net или track-chiinaPost.com и да въведете номера за проследяване. Не забравяйте да наблюдавате срока на доставка и удължете срока, ако е необходимо.
-
Как мога да проследя пратка от Китай?
За да проследите пратка от Китай, първо трябва да получите номера за проследяване от продавача. След това въведете този номер в уебсайтове като 17track.net или track-chiina post.com, за да получите информация за движението на пратката и срока на доставка. Ако е необходимо, удължете срока преди крайната дата.
-
Как мога да разбера дали пратката ми е на митница или задържана?
За да проверите дали пратката ви е на митница, можете да използвате уебсайтове за проследяване като 17track.net или track-chiinaPost.com. Ако статусът показва, че пратката е на митница, може да се наложи да се свържете с митницата или да изчакат допълнително време за обработка. Важно е да следите сроковете за доставка и евентуално удължаване на срока, ако е необходимо. За да разберете дали пратката ви е задържана в митница, проверете статуса на проследяващия номер. Ако пратката е задържана, статусът ще показва „Митница“ или подобен индикатор. Можете също така да се свържете директно с митницата за повече информация относно пратката.
-
Как мога да проверя дали номерът за проследяване на пратката ми е валиден?
-
Какво означава статусът „Изпращане на вх. пратка в РСЦ/ОВ“?