Бродирана красота - Тема 127

• 62 644
  • 720
  •   1
Отговори
# 660
olenka63 поръчах го на едно момиче от форума да ми го купи от София,защото в Плевен не съм виждала такива.

# 661
Пепен много благодаря   bouquet Hug

# 662
  • с.Николово, обл. Русе
Деси поръчката за Русе нека да е наедно - сигурна съм, че парашутани няма да има нищо против, така че аз мога да изчакам и нейния гоблен.

# 663
  • София
Деси поръчката за Русе нека да е наедно - сигурна съм, че парашутани няма да има нищо против, така че аз мога да изчакам и нейния гоблен.
Само да пристигнат Simple Smile

# 664
  • Русе
KoteVania, разбира се, че нямам нищо против, само да се появи моя гоблен. Голям късмет извадих, стоеше си мирно и тихо в сайта и когато дойде време да бъде поръчан мистериозно изчезна Sunglasses.

# 665
Здравейте момичета Simple Smile Търся някъде из БГ магазини онлайн да си поръчам гоблен-мозайка или гоблен с камъчета не знам как се казват има такива гоблени но само в АлиЕкспрес само там можеш да си поръчаш и те са от Китай и трябва да чакаш най- малко 1 месец да ти го доставят и затова търся някъде тук из нашите магазини дали се продават такива гоблени.Ако знае някоя да ми отговори.Благодаря  Simple Smile

# 666
Аз поне не съм срещала в магазините за гоблени тази техника, но има в ОЛХ. Имай предвид, че имат известна надценка  Peace

# 667
  • Атлантис, Галактика Пегас
Здравейте момичета. От сто години не съм влизала.  Mr. Green Просто новия вид на форума не ми харесва. Намерих ви във фейса.  bowuu  Peace
и да не е гол записа получих си подарък за Коледа от милото

# 668
  • Ямбол
Добро утро на всички. Heart Eyes
Е не можах да издържа!
 Чак в четвъртък ще е рамкиран, обаче аз нямам търпение да ви се похваля и качвам една снимка от избора на рамката на The Kingfisher на Nimue.
Спрях се на този избор. Heart Eyes
Скрит текст:
Хубав ден на всички ! Simple Smile

Kordelia много хубав подарък. Браво на милото.  Simple Smile

# 669
  • Русе
Aetera, страхотен избор, впечатлена съм.

# 670
  • с.Николово, обл. Русе
Aetera, страхотен избор, впечатлена съм.

Напълно разбирам нетърпението ти.

# 671
  • Ямбол
Моля също за схемата на Horses by a stream - Dimension, че си изгубих едната част от оригиналната схема....А имам още много малко до довършване Simple Smile

Скрит текст:

# 672
Aetera, ето тук я има схемата!
https://vk.com/photo-49208732_322903593

Момичета, аз само ви чета. Шия един гоблен, но съм доста бавна, нямам много време за него и заради това не пиша, а само се радвам на вашите красоти! Simple Smile

# 673
  • Ямбол

seto4e ГОЛЯМО Благодаря!   bouquet

# 674

Общи условия

Активация на акаунт