Медицински Център за репродуктивно здраве Ню Лайф (In Vitro New Life)

• 153 101
  • 755
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Здравей tita_ti. И ние сме в ню лайф и ние със страшно тежък фактор. Имахме вече едно неуспешно инвитро и продължаваме напред за втора пак в ню лайф. И ММ ходи при Гаджева и при Даскалова. Общо взето нищо за съжаление. Какъв е случаят при вас? Ако искаш и на лично. Може да идете и на консултация в София при Милен Кацаров.

# 136
  • Пловдив
Здравейте!
Някой има ли впечатление за др.Танев от клиниката?

# 137
И аз се включвам в добрите новини.Първи опит при др.Петрова,в момента съм в 9-та седмица.Уникален екип със страхотно отношение.Всичко мина сравнително леко(въпреки че др.Петрова малко се озори с мен)Ако някога решим да правим второ ин витро,определено пак ще им се доверя.Пожелавам успех на всички тръгнали по този дълъг път.

# 138
И аз да се запиша.2 опит ин витро много тежък мъжки фактор-близначета в 10 седмица съм,благодарение на Др.Даскалов,Др.Петрова,Др.Димитров и целия екип на Ню Лайф.Момичета,вярвай те,че точно когато най-малко очаква човек,тогава се случват чудеса.Дори да е невъзможно.

# 139
  • Пловдив
честито bouquet

# 140
Здравейте ,които е преминал през подготовката и самата процедура ин витро ИКСИ- би ли ми казал всякакви подробности?

# 141
# 142
  • Пловдив
И аз да се запиша.2 опит ин витро много тежък мъжки фактор-близначета в 10 седмица съм,благодарение на Др.Даскалов,Др.Петрова,Др.Димитров и целия екип на Ню Лайф.Момичета,вярвай те,че точно когато най-малко очаква човек,тогава се случват чудеса.Дори да е невъзможно.
Здравей и нас ни чака 2 опит скоро, ама с много много тежък мъжки фактор /единични живи/ и аз съм при Даскалов и Петрова. Ще ми разкажеш ли подробно как мина ако искаш и на лично

# 143
Здравей и нас ни чака 2 опит скоро, ама с много много тежък мъжки фактор /единични живи/ и аз съм при Даскалов и Петрова. Ще ми разкажеш ли подробно как мина ако искаш и на лично
Свържи се с мен на лични,нова съм в форума и незнам как да пиша на лични.

# 144
Да попитам някоя дама има ли успех с инсе. в Ню Лайф

# 145
Frederika, аз забременях от първо инсе в Ню лайф. Процедурата я извърши д-р Васил Даскалов.

# 146
Frederika, аз забременях от първо инсе в Ню лайф. Процедурата я извърши д-р Васил Даскалов.
Forest честито , дано и при мен да се случи

# 147
И ас правих инсе при др.Петрова страхотен лекар.На 29/08 сега няамам тарпение да минат дните да си направя кръвния тест.Има ли и други чакашти като мен? newsm78

# 148
И ас правих инсе при др.Петрова страхотен лекар.На 29/08 сега няамам тарпение да минат дните да си направя кръвния тест.Има ли и други чакашти като мен? newsm78
Аз все още чакам, моето инсе беше на 27.08

# 149
Здравейте,след дълго ходене по известни лекари и клиники,след една неуспешна инсеминация във София,се запознахме с нашата лекарка д-р Петрова и ендокринолога д-р Георгиев и след една година лечение нашето чудо стана по нормален начин,родих при д-р Танев и съм много благодарна на д-р Петрова за всички положени грижи за нас Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт