Медицински Център за репродуктивно здраве Ню Лайф (In Vitro New Life)

• 153 124
  • 755
  •   1
Отговори
# 225
Клиника Ню лайф ще участва също в деня на репродуктивното здраве в Бургас. Разбрах че там че бъде др. Петрова и ще дава консултации.

# 226
  • България
Не разбирам защо някои постове(вкл. моя последния)липсват newsm78

# 227
Здравейте, колко се чака за да запишеш преглед при др Петрова?

# 228
Аз имам записан час за др. Петрова за 15. юни. Обадих се на около 26 май. Значи около 3 седмици

# 229
Момичета, някой знае ли дали др Петрова има добър опит в инвитро с пациентка с поликистоза.
И ще почива ли клиниката през летните месеци.
Мерси  bouquet

Последна редакция: ср, 07 юни 2017, 17:30 от Elinorche86

# 230
Клиниката няма да почива през летните месеци. Аз ходя там на консултации и не съм чула за подобно нещо. Знам че ще се редуват лекарите и винаги ще има лекар там.

# 231
Здравейте! Пиша за първи път тук, и ще се радвам да получа страхотна информация. С мъжът ми те първа ще ни предстои записване за час в клиника New life и сме се спряли на д-р Даскалов. С мъжки фактор сме,дали се чака много за записване на час при него? И какви са първите стъпки към големия успех? Благодаря за и информацията 😊

# 232
  • Пловдив
Здравейте! Пиша за първи път тук, и ще се радвам да получа страхотна информация. С мъжът ми те първа ще ни предстои записване за час в клиника New life и сме се спряли на д-р Даскалов. С мъжки фактор сме,дали се чака много за записване на час при него? И какви са първите стъпки към големия успех? Благодаря за и информацията 😊
Здравей,
и ние сме с мъжки фактор също при Доктор Даскалов. Мъжът Ви преминал ли е през всички изследвания и установен ли е проблема. Предполагам сте при доктор Даскалов за вас, тъй като той е гинеколог? Започва се с рутинен преглед, след което ще ви даде листче с какви изследвания следва да направите. Същото е и за мъжът Ви. Прави се СГ след което ако се установи там проблем, ще Ви посъветват и кажат какви изследвания следват. За него може да се консултирата с Д-р Даскалова

# 233
Здравейте! Живяхме със съпруга ми в Гърция около 10 год.  След няколко неуспешни инвитро процедури в Гръдски клиники  решихме да опитаме тук в България. Спряхме се на Ню Лайф.
Преди няколко дена минах на първи преглед при Др. Петрова. Бях изненадана от уюта в клиниката и близкото отношение. За първи път срещам толкова отзивчив човек, който да разбира как се чувствам разказа ми какво тя е преживяла с нейното ин витро вдъхна ми много надежда надявам се наистина това да е моят лекар
 Взеха ми кръв за изследвания за да видят как са ми хормоните и след това да видим какво ще предприемем като действие.
Пожелавам си късмет!

# 234
  • Поморие
И аз съм с много добри впечатления от др Петрова. Запознахме се на консултациите в Бургас, обърна ми внимание и доста поговорихме.Живот и здраве през септември съм при нея.

# 235
да, аз разбрах за мероприятието в Бургас и за участието на клиниката там. Аз не успях да отида. Срещнахме се с нея в клиниката преди няколко дни. Скоро ще ми излезнат резултатите  от всички изследвания. Нямам много време за губене, аз съм на 42 години... Имали пациенти около тази възраст ...опасявам се че вече съм в графата не просто за инвитро....

# 236
Здравейте,
днес бяхме при д-р Петрова за да започнем опит ин-витро като си го финансираме ние.
Днес е 3-ти ден от МЦ на моята приятелка и изписаха противозачатъчни да пие по 2 таблетки на ден.
Някой може ли даде подробна информация защо се прави това ? Тъй като при доктора беше лудница и нямаше време обстойно да обяснява.
Ако може и някой да сподели след като спрат да се пият противозачатъчните ли се започва с хормоналните инжекции ?
Благодаря предварително.

# 237
  • България
Пият се противозачатъчни за да стопират нейните хормони и да таймира цикъла т.е. знае се че когато ги спре ще й дойде. Възможно е да получи леко кървене от тях.Аз бях така.

# 238
  • Пловдив
И на мен ми предписват преди опит противозачатъни Ясмин. Пият се за да не образуваш кисти и да си починат яйчниците. След това имаш по-добър старт в процедурата. Предполагам ти е казала кой ден да ги спреш. Ще ти дойде до 3 дена след спиране и се явяваш в клиниката. Започват стимулациите и прегледите до към 10-14 дена след първият ден. После следва пункция, трансфер на 3ти ден и ПОЛОЖИТЕЛЕН РЕЗУЛТАТ накрая. Успех

# 239
Дали сред всички нас тук има такива, който са минали по трънливия път за донорска яйцеклетна. Моля за мнения и разяснения за донорската програма на Ню лайф или други клиники. Бях в клиниката и проведох първоначален разговор, но искам и ваше мнение и впечатления.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт