Медицински Център за репродуктивно здраве Ню Лайф (In Vitro New Life)

• 153 101
  • 755
  •   1
Отговори
# 105
Изобщо не се притеснявай от процедурата, абсолютно безболезнена е.
Лягаш на магарето и с едно катетърче вкарват материала, но ти реално нищо не усещаш, после си полежаваш, ставаш и си тръгваш.
Най-важното е да си спокойна и да мислиш положително! Успех! bouquet

# 106
здравей яз във никъкъв случай не се притеснявам от самата процедура.Не съм от страхливите по скоро ми се искаше някой преминал там процедурата да се включи за да даде мнение.Ние се самофинансираме и това което ме тревожи е по скоро успеха като цяло на процедурата.Петрова е категорична че няма смисъл от инвитро,не ме аз настоявам просто четейки из форума за инсе не ми се струва много успешно,Дани все пак е мойта процедура изнервя ни повече времето чакането и нестава нестава....надежди много накрая нищо още по-лошо че където и да сме били сега трайно в клиниката,защото имаме доверие и ни спечели петрова,ни повтарят божее вие имате перфектни резултати нищо ви няма!!! а на финал Sad да има конкретен проблем ок но при наличието че няма е ужас!

# 107
Миналата седмица бях на преглед при нея и тя ми каза че същата седмица й потвърдили бременност 4 двойки,при които не ставало от много време и тя им изчислила овулацията и така на спонтанен цикъл им се получили нещата Simple Smile ще помогне и на вас! Имайте вяра и доверие! Сега трябва да си най-спокойна и да не мислиш непременно за резултатите!

# 108
maria_lilova85, моето инсе беше в New life при д-р Даскалов. Успяхме от първия път. Кажи, ако те интересува нещо по- конкретно.

# 109
  • България
потвърдили бременност 4 двойки,при които не ставало от много време и тя им изчислила овулацията и така на спонтанен цикъл им се получили нещата Simple Smile
Все такива хубави новини да има  Hug

maria_lilova85, моето инсе беше в New life при д-р Даскалов. Успяхме от първия път. Кажи, ако те интересува нещо по- конкретно.
Ах,много се радвам!  Д-р Даскалов е и моят лекар  Heart Eyes

# 110
И ние сме много доволни от него.   Simple Smile

# 111
благодаря момичета!!
и ние пробвахме с изчесляване няколко месеца на спонтанен но засъжаление....няма нищо продължаваме със опитите.

# 112
Здравейте момичета, аз също съм при д-р Петрова, и на нас изчисли овулацията, написани дати на които да се трудим Simple Smile и понеже съм с по-късна овулация ми изписа дуфастон, но уво не се получи. Ще пробваме още малко така докато ни одобрят от фонда. Но аз вярвам, че тя ще ни помогне  Praynig

# 113
Здравейте, вчера мина и нашият преглед при д-р Петрова. Моето мнение за нея е , че е много директен и прям човек. Обърна ни внимание, за разлика от досегашните клиники където сме ходили.
Разгледа папката с документи и изследвания. Аз имам 4 неуспешни опита досега в 3 различни клиники.
Иска да направя изследване за Инсулинова резистентност и ако има такова, след опредено лечение,  да пробваме да стане бебето по естествен път.
Това е страхотно, за първи път някой да не ми предложи да преминем директно към Ин Витро. Досега винаги директно ми предлагат стимулация.
Господ да е с нас и да помага, аз мисля, че намерих моят лекар.

# 114
Здравейте, момичета,
От скоро и аз съм пациентка на д-р Петрова. Очарована съм от нея като лекар и човек. Дано скоро да извървим пътя до така желания финал. Аз лично чувствам, че тя работи със сърце и наистина има желание да помогне. Дано и за в бъдеще да запази своя ентусиазъм и човечност и професията да не я преумори. Успех на всички!

# 115
Здравейте, момичета  да се включа и аз. От 2 години сам пациентка в клиниката Др-Петрова е страхотна . Винаги отзивчива и голям пич.
Тръгнахме от овулация,през инсеминагии и вече първо ИКСИ
Но тази жена никога не ми е казала дай веднага инвитро даже с триста зора я накарах сега да направи с минимални количества хормонална терапия .почти нямам оплаквания и бях много уплашена преди да започне процедурата. Имам приятелки се тресят повреме на процедурата.
Накрая ще кажа ,че засега резултата е положителен от първото ЧХГ дай боже  да се развива всичко нормално нататък

# 116
Звезди честито!!! Много хубави новини от теб! Стискам палци всичко да мине леко и спокойно!!!

# 117
  • Plovdiv
Здравейте и от мен  Hug
След 3 неуспешни опита в друга клиника и аз вече съм пациентка на д-р Петрова и започваме инвитро.
От д-р Петрова имам страхотни впечатления още от преди години, но когато започнах моите опити, New Life все още не съществуваше.
За мен това е последен опит от Фонда и се надявам, да е  успешен финален опит.
Днес бях на преглед и стартирахме подготовката.
Вярвам, че занапред тази темичка ще е много по жива и изпълнена с положителни емоции  bouquet

# 118
  • България
Честито , звезди. Само такива хубави новини да има  bouquet  Лека и прекрасна бременност!
just blonde, честит старт и на теб. Дано скоро се похвалиш с най-хубавите новини  Hug
На колко опита по фонда имаш право?

# 119
  • Plovdiv
ирен22, по фонда са 3 опита общо, а имам и 1 самофинансиран

Общи условия

Активация на акаунт