Медицински Център за репродуктивно здраве Ню Лайф (In Vitro New Life)

• 153 068
  • 755
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, вчера бяхме на преглед при д-р Петрова и останахме изключително доволни от разговора с нея. Предразположи ни , не ни говореше на китайски с всичките докторски термини, вдъхнани сили да продължим да се борим. Много сме доволни и дай боже успее да ни помогне. ☺

# 91
и аз всеки път когато отида при нея си тръгвам в супер добро настроение. Тази жена има уникалната способност да кара хората да й вярват и да й се доверяват. Ни за сега нямаме успех, но не мисля да се отказвам от клиниката

# 92
Успех момичета, дано се сбъднат мечтите ви! Д-р Петрова е страхотен човек,много сме й благодарни, в момента ми води ЖК Simple Smile скоро и с вас да е така!

# 93
Успех момичета, дано се сбъднат мечтите ви! Д-р Петрова е страхотен човек,много сме й благодарни, в момента ми води ЖК Simple Smile скоро и с вас да е така!

Здравей Марго, вашия проблем какъв беше?

# 94
Еми ние кандидатствахме с женски фактор,но имахме и лоша спермограма. При мен имах запушена дясна тръба в следствие от операция от киста когато  ми махнаха единия яйчник и лява тръба. Общо взето отидох с готов проблем,но въпреки всичко после изкочиха хормони- хашимото, гастрационен диабет и какви ли още не.Изчакахме когато всичко се нормализира доколкото можа и стартирахме процедурата за наше щастие всичко мина по план и вече съм в четвъртия месец Simple Smile

# 95
Колко хубаво, лека бременност и все повече се убеждавам, че сме на правилното място Simple Smile

# 96
страхотно!!! всъщност Марго си била с една запушена и една отстранена тръба така ли,че малко не разбрах.. и сте правили ин витро? Simple Smile

# 97
страхотно!!! всъщност Марго си била с една запушена и една отстранена тръба така ли,че малко не разбрах.. и сте правили ин витро? Simple Smile
Да точно така,след като ми отстраниха едната другата се оказа запушена Cry в последствие махнахме и нея по препоръка на д-р Петрова,имам едно неупешно инвитро в София със запушената тръба. След като я махнахме нещата се получиха Simple Smile

# 98
Да точно така,след като ми отстраниха едната другата се оказа запушена Cry в последствие махнахме и нея по препоръка на д-р Петрова,имам едно неупешно инвитро в София със запушената тръба. След като я махнахме нещата се получиха Simple Smile

Браво, много се радвам за теб!Пожелавам ти лека бременност!

# 99
Браво ..успех на всички.Попаднали сте на най точното място.Преди да се реши нашия проблем ,при Петрова ни заведе наша приятелка с думите "при нея празно няма".Още дори не бяха отворили клиниката ,и тогава тя ни каза,"правете сега секс и като отвори Ню Лайв ще помагаме колкото можем"
Истината ,е че тя успява наистина да ти налее настроение и надежда без да те обременява с глупостите които се чуват другаде

# 100
здравейте на всички! и аз съм пациентка на клиниката и д-р Петрова бихте ли дали повече инфо За инсето предстои ми там

# 101
  • България
maria_lilova85, здравей и много успех на процедурата  Hug
Аз инсе не съм правила и май мамите, които са тук сме все с инвитро,но ако някоя има инфо все пак нека да сподели! За първи път ли ще е.  Пожелавам ти да е успешен. Аз от първо инвитро в Ню лайф чакам близначета  Hug

# 102
Здравей да първи опит ще е и сме притеснени утре сме при Петрова да обсъдим нещата и да започваме но ми се искаше да получа и мения от тук.Решението го взе тя,защото недоумява как може Да Не съм забременяла все още!!!Проблем няма нито мъжки нито женски фактор.Спермограма идеална,при мен е ок всичко но над 1.6 месеца не се получава.Преди това имам бременост от съпруга ми приключила в 4 месец Sad  притеснени сме мислехме да се отправим към Турция мемориал но там директно съветват за инвитро д-р Петрова смята че единствения проблем е че мислим само за това!
радвам се за теб лека бременност! дано по-скоро  се присъединя към чакаштите бебета на new life!

# 103
  • България
 Пожелавам ти го от сърце  Hug Ще стане , след като няма проблем ,а  година и половина , не е толкова много. Пробвайте с инсе! Сега се сещам, че веднъж докато стоях в коридора на Ню Лайф. Д-р Петрова ми каза,изчакай ме 5мин. , че имам да правя инсеминация. И аз  Shocked ама толкова бързо ли става  Grinning Тя каза, че даже и по- бързо  Grinning   Това мога да ти дам като инфо!

# 104
благодаря ти ирен22 ще споделя повече утре. сутрин сме при нея.

Общи условия

Активация на акаунт