Медицински Център за репродуктивно здраве Ню Лайф (In Vitro New Life)

• 153 056
  • 755
  •   1
Отговори
# 75
Forest rain честито, лека и спокойна бременност!
Merita как си? Мина ли трансфера? Как се чустваш Simple Smile Айде стискаме палци всичко да е наред!

# 76
  • България
Forest rain, чудесна новина  Grinning
моето мнение за д-р Даскалови е същото   Peace

# 77
  • Пловдив
Трансфера мина Simple Smile лежа си и се моля Simple Smile

# 78
браво на новите бъдещи мами,ние скоро ще идем до клиниката да ни се порадват и да осавим една снимчица:)

# 79
Трансфера мина Simple Smile лежа си и се моля Simple Smile
Почивай си и повече позитивно мислене Simple Smile и дано по-скоро ни зарадваш с добрите новини! Аз утре влизам в 3-тия месец,за сега нещата са спокойни,без никакви симптоми Simple Smile слушкат бебоците !

# 80
  • Пловдив
Браво, все такива хубави новини да има в тази хубава клиника. Честно да Ви кажа минаха само 7 дни а ми липсват, въпреки че неща да ги виждам в бъдеще хаха Simple Smile

# 81
Много се радвам за всички вас, които сте успели с бебеправенето!!! аз следващия месец ще се подготвям за втора инсеминация при д-р Петрова.
Форест, теб с какво те стимулираха?
И още един въпрос към другите момичета, които са забременяли ин витро - много ли боли? Simple Smile

# 82
Много се радвам за всички вас, които сте успели с бебеправенето!!! аз следващия месец ще се подготвям за втора инсеминация при д-р Петрова.
Форест, теб с какво те стимулираха?
И още един въпрос към другите момичета, които са забременяли ин витро - много ли боли? Simple Smile
Криска, стимулираха ме с Мерионал (първоначално 75, а после 150). Теб с какво те стимулираха първия път?

# 83
Аз да кажа за болката след инвитро - освен взимането на кръв през ден и слагането на абокатчето за упойката преди пункцията друга болка няма!

# 84
Аз ще допълня,поне покрай половинката информацията ми е пълна.За разлика от други клиники ,където не ти дават да идеш да се изпишкаш и се подуваш нарочн до болка ,тук метода е друг и става на не-пълен мехур,което според жена ми  е супер кеф

# 85
Forest, мен ме стимулираха с Клостил и направих по един фоликул и е двата яйчника, само че месеца преди инсето пак бях на клостил, но спуках фоликула преждевременно. Другиден съм при Петрова и ще я разпитам за Мерионала. Simple Smile

# 86
Forest, мен ме стимулираха с Клостил и направих по един фоликул и е двата яйчника, само че месеца преди инсето пак бях на клостил, но спуках фоликула преждевременно. Другиден съм при Петрова и ще я разпитам за Мерионала. Simple Smile

Да, нека тя прецени спрямо твоето състояние, защото всичко е много индивидуално. Лекарят най- добре знае какво да изпише. Пожелавам ти следващата инсеминация да е успешна. Hug

# 87

Да, нека тя прецени спрямо твоето състояние, защото всичко е много индивидуално. Лекарят най- добре знае какво да изпише. Пожелавам ти следващата инсеминация да е успешна. Hug

Благодаря ти, на теб лека бременност!!!

# 88
Здравей Forest rain,на мен сега ми предстои инсеминация само,че при д-р Петрова,ако не е проблем ще може ли да ми дадеш по подробна информация?

# 89
Здравей Forest rain,на мен сега ми предстои инсеминация само,че при д-р Петрова,ако не е проблем ще може ли да ми дадеш по подробна информация?
Разбира се, ще ти пиша на лични, за да ти разкажа как беше при мен. bouquet

Общи условия

Активация на акаунт