Медицински Център за репродуктивно здраве Ню Лайф (In Vitro New Life)

• 153 111
  • 755
  •   1
Отговори
# 165
Frederika13 наистина ме учудва това отношение. Наистина TSH e високо и трябва да е под 2, иначе няма смисъл. Супер странно са постъпили. Дано са ви направили и други изследвания че да не изкочи и друго.
А аз пък се учудвам, защо да е високо TSH 4,8. Моето беше 6,5 и лекарят не ми каза нищо подобно и пристъпи към инвитро процедура. Вярно, че опита беше неуспешен и може би чак сега разбирам защо Sad наистина е тъжно, че се държат с нас като с опитни  зайчета понякога... Cry

# 166
Момичета извинявам се, но се сетих за още един въпрос свързан с донорството.Преди доста време бях чела във един форум, две дами спореха едната твърдеше че сама си купувала медикаментите но си загубила касовата бележка и от клиниката не и ги осребрили, а другата казваше , че от клиниката и предоставяли всичко необходимо за процедурата, дори накрая и дали някаква сума според годните яйцеклетки които извадили, наясно ли сте какви разходи поема клиниката?

# 167
Е такова инфо вече само в клиниката могат да ви дадат Simple Smile Според мен във всяка клиника може би е различно. Аз лично не слушам много много какво казват хората. Доверявам се на собствените си очи и уши. Понякога хората имат склонността да преувеличават или пък не казват цялата истина Wink

# 168
Е да така е, хора всякакви.Но просто ми стана странно и затова попитах дали някоя е наясно

# 169
Здравейте, има ли някой с пресни впечатления от там? Моля да сподели  Peace
Д-р Даскалова ни направи спермограма  (през октомври ), обясни всичко   и тъй като повече от 2години не се получава нашето бебе ми подсказа, че трябва да проверим тръбите и ако са проходими  може да направим инсеменация. Ще правим СГ и в друга клиника (да я има ако се открие  проблем и единствения начин да имаме бебе е ин витро )
И съм пред дилема в Ню Лайф ли да правя цветна снимка и инсеменация или в Стефанов - Стара Загора  newsm78

# 170
  • Пловдив
В Ню Лайф не правят цветна снимка. Ще те пратят другаде. На мен лично ми харесва отношението в Ню Лайф. СГ добра ли? Откри ли се проблем? Трябва и други изследвания да правите и ти и мъжът ти.

# 171
Проблема при нас е малко количество на еякуланта 1мл. Другото е г-д добре.
В момента лекуваме уреаплазма и в края на месеца ще направя контролата. Дано АБ си свърши работата.  Praynig
Хормони пусках преди половин година, кой знае дали важи  newsm78 ,а  TSH и Anti -TPO   през септември .
Не знаех, че не правят ЦС  Thinking
Оказа се че съм с 2 миомни възелчета които са на кофти места и може и лапароскопия да се наложи  #2gunfire
(ако мина м-у капките ще е добре  Praynig да се размина само с ЦС)
Какви изследвания имаш предвид ?

# 172
  • Пловдив
Здравей,
там извършват само инвитро и прегледи, консултации. Доктор Петрова ще те изпрати другаде за ЦС.
Аз като изследвания съм правила: ТСХ ТАТ МАТ,LH, FSH, Естрадиол, Антимюлеров, пролактин, ОГГТ, Уреаплазма, Хламидии и микоплазма, Цветна снимка, генетични и хромозомен анализ.
Мъжът ми е правил: СГ, ЛХ, ФСХ, Т3, Т4, ТСХ, ТАТ, МАТ, тестостерон, естрадиол, пролактин, ДХЕА-С, SHBG, AMH, инхибин В,  микоплазми /уреаплазма/, хламидия и трихомонас ,Генетични.
Не са малко нещата и от всякъде може да излезне нещо. По-добре да знаеш какво ти има и да си подготвен, отколкото после след неуспешни опити да разбереш и да си можел да го предотвратиш.
Успех ти желая

# 173
 ooooh!  ooooh!  ooooh!
Заболя ме главата от тия изследвания .
Благодаря ти за отг.  Hug
Гледах няколко клипчета с д-р Петрова, вдъхва доверие.
Не ми харесва, че трябва да се размотавам по други  мед. заведения за евентуално лапаро  Crossing Arms

# 174
+1 за д-р Петрова! bouquet

# 175
  • Пловдив
ooooh!  ooooh!  ooooh!
Заболя ме главата от тия изследвания .
Благодаря ти за отг.  Hug
Гледах няколко клипчета с д-р Петрова, вдъхва доверие.
Не ми харесва, че трябва да се размотавам по други  мед. заведения за евентуално лапаро  Crossing Arms
Тогава ти препоръчвам д-р Даскалов /моят доктор/. Той прави всичко. дори и изражда Simple Smile. Той също работи към Ню Лайф и за инвитро са винаги заедно с д-р Петрова.

# 176
В New Life се правят спермограми, инсеминации, ин витро. Взимат кръв за изследвания, която изпращат на лаборатория, с която имат сключен договор. На същия принцип се процедира и с лапароскопии, цветни снимки, хистероскопии - извършват се в болници, които са техни партньори. Последните процедури се извършват от д-р Даскалов. Д-р Петрова е медицински управител и извършва дейности единствено в клиниката.

# 177
Ема  Hug перфектнооооо обяснено!  Благодаря ти  bouquet

# 178
Live_Love, аз правих инсеминация в тази клиника при д-р Васил Даскалов.Той ми проследи и бременността. Цветната снимка на тръбите също при него я правих, но в друга болница.

# 179
Форест, Ема,Мери  Hug Благодаря ви  Peace Ще мисля още малко и до края на месеца трябва да задействам нещата  Peace

Общи условия

Активация на акаунт