Медицински Център за репродуктивно здраве Ню Лайф (In Vitro New Life)

• 153 121
  • 755
  •   1
Отговори
# 195
Не се сдържах и аз да се включа. Моя близка ми препоръча доктор Добринка Петрова, успях да си запиша час за 26-ти април. На 33 години съм, с поликистозни яйчници, липса на овулация и висока инсулинова резистентност, 78 при норма 25. Мъжа ми, не може да има деца по естествен път. Много ми е приетеснено.
Искам да попитам дали някоя от Вас е имала като мойте проблеми или сходни?

# 196
Аз също съм с поликистоза, имам овулация, но цикълът ми не е много редовен и понякога задържам фоликули. Моят съпруг имаше проблем, който налагаше обработка на спермата, затова направихме инсеминация. Процедурата я проведе друг лекар, но в същата клиника, и беше успешна. Д-р Петрова също е добър специалист.

# 197
супер е д-р Петрова Peace

# 198
  • Пловдив
Не се сдържах и аз да се включа. Моя близка ми препоръча доктор Добринка Петрова, успях да си запиша час за 26-ти април. На 33 години съм, с поликистозни яйчници, липса на овулация и висока инсулинова резистентност, 78 при норма 25. Мъжа ми, не може да има деца по естествен път. Много ми е приетеснено.
Искам да попитам дали някоя от Вас е имала като мойте проблеми или сходни?
Здравей,
първо се успокой и не го мисли. В добри ръце си. Не са ти много страшни проблемите. Всичко ще се овладее. Само не разбрах какъв е проблема при мъжът ти? Правена ли е СГ?

# 199
  • Пловдив
От скоро ходя при д-р Петрова ,но съм много доволна . Имам СПКЯ и завишена инсулинова резистентност, но лекарката ми каза да несе притеснявам и че ще оправим нещата сега пия хапчета и се надявам скоро да има резултат  Heart Eyes на 24 съм и до сега където и да съм ходила при лекари никой неми обръщаше внимание заради годините ми казваха спокойно като си дойде времето ще имаш деца . Само тя ми обърна внимание и започна да ме лекува.

# 200
Здравейте,
Има ли пациенти на Д-р Крумов?

# 201
Здравейте на всички. Нов съм в форума и не откривам друга тема по въпроса.
Моля ако някой е правил ICSI в клиниката да сподели през какви изследвания е преминал и колко му е струвало накрая, ако е финансирано от него разбира се.
Благодаря предварително.

# 202
Здравейте на всички. Нов съм в форума и не откривам друга тема по въпроса.
Моля ако някой е правил ICSI в клиниката да сподели през какви изследвания е преминал и колко му е струвало накрая, ако е финансирано от него разбира се.
Благодаря предварително.

Здравей Тео 19!Аз съм пациентка на клиниката и по-точно на Д-р Петрова и макар да нямам ,за сега , така чакания + тест съм много доволна от целия екип.Изследванията,за които питаш са много строго индивидуални за всеки .Препоръчвам ти да попиташ момичетата на регистратурата и те ще ти дадат отговор на всичко. Нашите изследвания ,вкл и стимулациите излязоха близо 2000 лв...тази цифра е за нас,за вас може да е различна.Дано съм ти била полезна и Успех!

# 203
Здравейте всички, на 42 години съм, с неизяснена причина за липсата на деца до сега, с два неуспешни опита инвитро, с купища изследвания….
След като живяхме 10 години в Гърция, и преди няколко месеца се установихме в Пловдив, решихме да продължим за 3ти опит.
Питах, четох, консултирах се и реших да пробвам в пловдивската клиника Ню лайф. Записах час в клиниката за първоначален преглед за 15 юни.
Моля за отзиви от вас …

# 204

Kevi_lina, здравейте!
Може сама да си направите изводи за клиниката, като видите колко потребители пишат тук и от кога не е писано. Впечатленията са различни! Като цяло бременностите са малко.

# 205
Здравей Kevi_lina аз токущо приключих с моят трети и за жалост - резултат в клиника New Life Sad Първите два бяха в друга клиника и толкова много се надявах, че това е моят трети успешен опит, но уви...
Аз също съм на 42 почти 43 и когато отидох на първи преглед поне ме зарадваха и обнадеждиха за разлика от другата клиника, където директно ме насочиха към донорска програма. Сега чакам док да се обади и да каже какво следва след неуспеха...
Отношението е много добро, макар на моменти имах чувството че съм във фабрика с поставена норма. Прегледите бяха все набързо, много се чака и някак си не те доизслушват каквото има да си кажеш, а понякога това помага повече и от самото лечение...
Успех ти желая и дано се похвалиш скоро с + резултат  Heart Eyes

# 206
Това, че не пиша тук,  не значи че не съм доволна....  И такива като мен има доста!
Аз съм на 40+ и съм изключително благодарна на екипа на Др. Петрова, че се отнасяха към мен с внимание, такова, което не получих при прехвалените и за тези дето МНОГО се пише къде ли не!
Късмет ти желая Kevi...

# 207
Здравейте всички, на 42 години съм, с неизяснена причина за липсата на деца до сега, с два неуспешни опита инвитро, с купища изследвания….
След като живяхме 10 години в Гърция, и преди няколко месеца се установихме в Пловдив, решихме да продължим за 3ти опит.
Питах, четох, консултирах се и реших да пробвам в пловдивската клиника Ню лайф. Записах час в клиниката за първоначален преглед за 15 юни.
Моля за отзиви от вас …

Здравейте Kevi_lina ,аз съм на 41 год. и с + тест след първото си ин витро!Приятелката ми е на 43 год,също с + тест от първото ин витро - и двете при Д-р Петрова!Предлагам Ви да сама да си създадете мнение за клиниката,за персонала ,но смело ще Ви посъветвам да се доверите на екипа ,който действа на високо професионално ниво!Всичко това не го казвам ,защото тестът е + ,т.к. преди това имах три неуспешни инсиминации ,но не се отказах и вярвах,че това е моята клиника / уточнявам,че ние също сме с неизяснена причина/!Ще Ви посрещнат с Усмивка,а Д-р Петрова е много различен / в положителен смисъл / доктор !Стискам Ви палци и от сърце Ви желая Успех! Simple Smile

# 208
  • Пловдив
Може ли повече инфо за кнсеминациите там?
Др.Петрова работи с касата,нали?
Знаете ли къде носят материала за изс!ддване?там няма лаболатория..?

# 209
Ако питаш за спермограма....там се прави от д-р Даскалова. 

Общи условия

Активация на акаунт