Медицински Център за репродуктивно здраве Ню Лайф (In Vitro New Life)

• 153 800
  • 755
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте момичета имам питане, тези дни правих диагностична хистероскопия и се оказа ,че има сраствания. Д-р Петрова каза другия месец оперативна,но нямало да бъде в Ню Лайф, знаете ли къде ,ще ме изпрати и за каква сума става въпрос. Благодаря предварително. И по здравна каса дали работи болницата ,в която изпраща случеите като мен.
За хистероскопия, от Ню лайф изпращат в Пълмед. За диагноститична се доплаща около 300 лева (плюс минус 20 лева) , за оперативна около 380 лева. За цените не съм на 100% сигурна, но преблизително....
Много благодаря , за информацията Simple Smile

# 616
Най -накрая ми излязоха резултатите ... след цял ден напрежение и чакане: 1222 mU/ml - на 16ти ден след трансфер на 1 тридневен ембрион. Хора сега започвам да се чудя не са ли много високи тези стойности Astonished Да не се окаже, че чакам близнета накрая Satisfied

Последна редакция: вт, 19 дек 2017, 17:37 от bellali

# 617
  • варна
Честото и леко бременее 😀!Не се притеснявай добре са и аз вчера с моя резултат 1748 на 18 ден се озадачих , утре пак ще повторя теста и при мен беше 1 тридневен, може и да си е едно само, ще ходиш ли на преглед, аз на 23 отивам да ме гледат , щях да ида по- рано ама трябва и болнични да вземам от събота!

# 618
До края на седмицата ще отида да видим къде се е закрепило,че с тези празници има да треперя 2 седмици

# 619
  • варна
Да отиди да си по спокойна!

# 620
А, сега де-като е ниско -притеснения; като е високо-пак! Ама   второто е за предпочитане! Smile   

# 621
Момичета, честито! Simple Smile Браво на вас, заваляха положителни тестове. Много се радвам. Леко бременеене и живи и здрави бебета на финал.

# 622
А, сега де-като е ниско -притеснения; като е високо-пак! Ама   второто е за предпочитане! Smile   
Joy Joy Joy
Права си,каквото дойде няма да го върна, ссамо да са здрави бебоците

# 623
  • варна
Здравейте момичета, аз пак да се отчета днес на 20 ден чхг-3530, утре отивам на преглед не мога до събота да издържа, говорих и с д- р Петрова каза че е добре:grinning Хайде още хубави новини да има🙂!

# 624
Браво, браво - супер сте. Аз утре Simple Smile))

# 625
  • варна
Значи утре ще чакаме новини от теб:grinning:

# 626
  • България
Леле,момичета,колко хубави новини Simple Smile))))
Много се радвам.
Моето ЧХГ на 13-ти ден беше 700, а на 16-ти ден беше 7 000 Simple Smile))В първия момент се стреснах като помислих,че не се е променило.
И се чудех да не са три,макар,че ми върнаха само два ембриона.

# 627
Много се радвам.
Моето ЧХГ на 13-ти ден беше 700, а на 16-ти ден беше 7 000 Simple Smile))В първия момент се стреснах като помислих,че не се е променило.
!!!! това сега??? от донорска яйцеклетка???? вярна ли е тази цифра 7000....Simple Smile))

# 628
Тук вече може и да са двечки FlushedSatisfied

# 629
  • Пловдив
Много се радвам.
В една и съща лаборатория ли?
Дори и да са близнаци още първата стойност трябваше да е висока и да се удвоява по същият начин като при едноплодна бременност.

Общи условия

Активация на акаунт