Медицински Център за репродуктивно здраве Ню Лайф (In Vitro New Life)

• 153 784
  • 755
  •   1
Отговори
# 630
Сигурна съм, че и ирен22 ще го уточни като се включи,но понеже съм препрочитала цялата тема-тя е  от първите успяли,още 2015г. И си имат близначета,да са им живи и здрави.

# 631
  • България
Да,пухче,благодаря Simple Smile
Имаме си близначета на 1,5г. не от донорска, със собствени яйцеклетки.1-ви опит -първата двойка момиченца на клиниката Simple Smile
Да, в една и съща лаборатория Simple Smile

# 632
Аха,аз помислих,че става дума за скорошен трансфер.Ама пак познах,че са двечки Grinning
Вчера изпратих резултатите по имейл и още никой не ми е звъннал да дадат някакви инструкции,да кажат дали резултата е добър и т.н. Като гледам чхг на ирен22 на 16ти ден,моя вече ми се струва нисък.

# 633
  • варна
Belaali, Най- добре се обади в клиниката утре , може и да не ти отговори никой, поне да си спокойна за празниците и да ти кажат да ходиш на преглед. Доколкото нразбрах май някой в темата каза че ще излизат в почивка и чак след нова година ще работи, затова не чакай!

# 634
Така ще направя Hands Plus1 най-много се притеснявам дали не трябва да променям лекарствата или дозите и да не разбера навреме.Иначе на преглед ще отида и без това - над 1000-2000 чхг трябва да се види плоден сак.Имам час за петък в моята клиника в София и ще видим къде се е имплантирало и как се развива.Ако всичко върви добре,кога мислите ще мога да чуя сърчице? Нямам търпение вече Simple Smile

# 635
  • варна
Да затова ти казвам да се обадиш и ще питаш всичко каквото те интересува да си прекараш добре празниците и да не се тревожиш!😉

# 636
Звъннах, всичко е наред. За пореден път се убеждавам, че д-р Петрова е страхотен човек. Естрофем и преднизолон имат задължително време за спиране! Сигурно всички ги пиете, следете си срока!  ЧХГ-то ми е супер Simple Smile Утре стискайте палци да видим сакчето и всичко да е наред

# 637
Др. Петрова е страхотен човек, наистина Bellali:)))),  и при мен ЧХГ е пораснало - 1800,10...
Аз също днес говорих с нея и утре каза да отида до клиниката, защото излизат във ваканция от 23.12.17 до 01.01.18 включително. Първи работен ден е 02.01.18г.

# 638
  • варна
Д-р Петрова е супер, жалко че съм от Варна не мога да ходя на преглед до там, браво момичета, аз ходих видя се плоден сак 8,7 ,ММ, след нова година пак съм на преглед, обаче така и не разбрах коя седмица съм малко се обърках от притеснение, пункция на 28, трансфера на 1 декември я кажете,  че  въобще не съм наясно!😁

# 639
  • България
Седмиците се броят от деня на последната М.По ехограф може и да излизат различно +/- седмица, дори и две, според това как е измерил бебчето,това да не ви притеснява.
И аз живея далече, затова след трансфера се чувахме по телефона и съм ходила само 2пъти до д-р Даскалов -за първата и третата ФМ.

# 640
  • варна
Ехографа не е изкарал седмица, но ми спомена за май че съм в 3седмица,а пък аз си мислех че съм в 4, последна менструация беше на 14 ноември!

# 641
Аз пък съм чела, че връщаш 2 седмици преди трансфера и също си смятам,че съм вече 5та седмица. ЧХГ също ми отговаря на 5та седмица. Но не знам ако преди това стимулацията е била повече от 2 седмици как се действа - Петрова каза, че подготовката на лигавицата може да продължи максимум 21 дни. Това значи ли, че трябва да се върнат 3 седмици преди трансфер?
Както и да е, моята подготовка беше 16 дни, значи си броя долу горе 5та седмица

# 642
Записах си час за началото на януари при д-р Петрова за преглед и консултация Simple Smile

# 643
А на мен от регистратурата ми казаха,че часовете за нея са за след месец!? Досега каквото и да съм попитала там, после все се оказва друго !

# 644
ирен22 а д-р Петрова дали прави ФМ или не? Далеч съм от това още, но трябва да започна да се ориентирам

Общи условия

Активация на акаунт