Медицински Център за репродуктивно здраве Ню Лайф (In Vitro New Life)

• 153 779
  • 755
  •   1
Отговори
# 645
Когато първоначално се свързах с регистратурата (преди месец), им казах, че искам консултация за донорската им програма. Те ме пренасочиха към Влади (не му знам фамилията, координатор по донорските програми). С него после разменяхме имейли и обаждания, искаше изследвания на мъжа ми и т.н. Понеже партньора ми пиеше тогава антибиотик за бактерия в микробиологията, той ни каза след около 20 дни след спиране на антибиотика да отидем в клиниката, там да пуснем нови изследвания (спермограма, микробиология и др.). Каза да се обадим на него за запазване на час. Така и направих, звъннах му и казах, че искам моя преглед да е при д-р Петрова.

# 646
А, сега вече ми е ясно.Аз също говорих с Влади, че искам след празниците да отидем, за да говорим относно донорската програма. Каза ми да му се обадя една седмица по-рано, за да уреди среща и с д-р Петрова.

# 647
А на мен от регистратурата ми казаха,че часовете за нея са за след месец!? Досега каквото и да съм попитала там, после все се оказва друго !
за донорска програма се дават часове с предимство! ти каза ли че си за донорска програма?

# 648
Да, казах, Кеви. Моите впечатления засега са, че на регистратурата не са много запознати.Казаха ми категорично,
че не правят ИМСИ и ако не бях писала имейл до клиниката, където веднага ми отговориха, сигурно щях да се насоча към друга клиника

# 649
Момичета, искате ли да направим отделна тема " Донорска програма на Ню Лайф "? Гледам , че тук става малко объркване кой с какви я. е и се притеснявам да не досаждаме на другите  момичета. Както виждам в момента пишем- три успяли и две, които ще започваме.Предполагам, че като се дава гласност, ще ставаме все повече. Какво мислите?

# 650
Аз съм ЗА.Още повече,че ДЯ носи своите особености, емоции,страхове,въпроси и притеснения, които са малко по-различни от процедурата със собствени Я.Мисля,че една тема,в която да си обсъждаме всичко ще е идеална.

# 651
  • България
bellali,наистина беше така -две седмици назад обаче от пункцията мисля беше?Забравям вече Simple Smile
Иначе за д-р Петрова не знам,тъй като аз правих инвитрото при д-р Даскалов.Бях му пациентка още преди Ню Лайф Simple Smile,но се е случвало и  Петрова  да ме преглежда.

# 652
  • варна
Да така е 2 седмици назад, питах позната и ми обясни, и аз съм в пета, благодаря момичета! 🙂 На мен лично не ми пречи да си пишете тук , дано аз не преча на някой ,че пиша тук макар да съм със собствена яйцеклетка и се надявам да обменяме информация занапред 🙂😉!

# 653
Няма лошо да обменяме информация,но ще се размие много темата защото ние вече сме бременни и излизаме извън границите й Joy Аз вече съм на вълна ФМ и в тази връзка да попитам- дали тези кръвни тестове за хромозомни аномалии от рода на пренатест са приложими при ДЯ?

# 654
bellali, точно защото сте минали по този път и сте успяли, ще бъдете много полезни на нас, които тепърва тръгваме по него.Разчитаме на вас, не бива да ни оставяте сега!

# 655
Ама как ще ви оставяме! Няма такова нещо.Аз вече казах,че съм готова да помагам с всичко което ми е по силите.Още помня аз колко неориентирана и притеснена бях когато за първи път потърсих инфо и нищо не намерих.Мисълта ми беше,че започват да ни вълнуват други теми и ако пишем тук много ще се размие темата.Защото повечето от нас продължават при други лекари в други клиники с други процедури и на пишещите тук няма да им е интересно

# 656
Ами значи просто ще пишете в  повече теми! Smiley

# 657
Здравейте момичета, радвам се на добрите новини тук... Вече малко по рядко смогвам да влизам и да чета, но се старая...
Аз отдавна минах по пътя на донорската програма, после ме тресоха други дертове - фетални, скрининги и т.н.... но това не пречеше да се интересувам и от тези който тръгват от начална точка:))) И да помагам с каквото мога.
Моето мнение е да си  оставете  тази общата тема. Тук сме като една малко семейство... няма кой знае колко участници, но пък те са редовни:))) Ако се направят няколко теми, ще се размие и ще се разхвърлят тук там...
Така, когато е една темата, си следим кой какво го тревожи сега:)))

# 658
Ок, но ако на някой му стане досадно - да казва Smile
Jully75 може би ти ще се включиш по моя въпрос? - дали си се интересувала и си получила някаква информация дали това, че сме с ДЯ оказва влияние върху скрининга за хромозомни дефекти и по-специално тези,които са кръвни? Някъде го бях чела като информация, но само на едно място и не помня къде. Не знам и кого да питам...
Аз от 13 днес съм на УЗ, толкова ми е притеснено ... не знам как е при вас, но аз нямам грам симптом и това постоянно ме тормози дали всичко с беб е наред, изобщо не се чувствам бременна. Мисля да си пусна пак едно чхг за всеки случай

# 659
момичета, май нещата при мен не отиват на добре - преди малко минах през wc-то и имам кървене Sob толкова ме е страх, не знам какво да си мисля. Надеждата умира последна, но нещо започвам да я губя. Стискайте ми палци защото имам огромна нужда от късмет

Общи условия

Активация на акаунт