Медицински Център за репродуктивно здраве Ню Лайф (In Vitro New Life)

• 153 769
  • 755
  •   1
Отговори
# 660
bellali,  вярвам, че всичко е наред! Знаем, че  в много бременности е имало кървене, но са завършвали успешно

# 661
  • варна
Bellali, при някои има кървене и пак всичко е ок, но вземи се обади на докторката!

# 662
Ще й се обадя разбира се.В момента съм пред кабинета на моята лекарка, която също е репродуктивен специалист и се надявам да се размине... Макар че няй-показателно ще е чхг-то

# 663
  • варна
Стискаме палци всичко да е наред!

# 664
Видя се ембриона,но според моята док е много малко за предполагаемото чхг на днешен ден.Според д-р Петрова си е тъкмо и си отговаря на седмиците....не знам какво да мисля,чакам резултати от чхг и отивам да лежа.Ужасно се чувствам,не го пожелавам на никого

# 665
  • варна
Почивай си , всичко ще е наред , аз бих се успокоила щом Петрова ти е казала така!

# 666
Някой знае ли 1 mU на колко miU е равно или са едно и също? Че резултата ми излезе в друга мерна единица и не знам дали е нараснало реално.5550 miU е

# 667
Bellali, браво!!! Чудесен резултат!

# 668
bellali, защо не попиташ тук http://m.bg-mamma.com/?topic=1007391.msg36022809#new   , може да има по-запознати от нас

# 669
Писах.Успокоих се вече. Спряха ми за малко фраксипарина и кървенето премина в зацапване.Това е от мен в края на днешния кошмарен ден Confounded
На 28-29 д-р Петрова ще работи и най-вероятно ще отида тя да си ме погледне.

# 670
Знам,че е много трудно, но се опитай да се успокоиш и мисли позитивно.Повтаряй си, че всичко ще е наред! И ние ще те мислим и ще ти пращаме положителна енергия!

# 671
  • Пловдив
Белали,успех!
А коя е твоята си докторка?

# 672
  • до най-прекрасния мъж
Bellali, не губи надежда, всичко ще е наред! Стискам палци и се моля за теб! Много момичета получават кървене, а после си гушкат живи и здрави бебоците. Дано вече си по-добре.

# 673
mystic в София съм при д-р Сенкова от бившата Виена инвитро център.
blue.angel наистина съм вече по-добре,зацапването спря.Надявам се повече няма да имам такива проблеми защото много се притесних.Предния ми трансфер така свърши - въпреки утрогестана започна кървене и до там.
Иначе беб вече се вижда с просто око като прашинка Simple Smile към 4-5 мм е

# 674
  • до най-прекрасния мъж
Всичко ще е наред. Следващият път ще е още по-голяма малката прашинка Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт