Медицински Център за репродуктивно здраве Ню Лайф (In Vitro New Life)

• 153 756
  • 755
  •   1
Отговори
# 675
Честита Коледа момичета,нека ни донесе светлина и любов в дома, нека се сбъдне най-чистата мечта на всяка една от нас - да бъде майка.
Аз пак прокървих... вече съм се примирила и не очаквам нищо... каквото стане.Сега нямам дори оправдание,че е от фраксипарина Sad Ще се пазя доколкото мога и след празниците - на УЗ

# 676
  • до най-прекрасния мъж
Честита Коледа на всички! Нека Рождество бъде ново начало за всяка от нас и през новата година да сбъднем мечтата си за дете!
Bellali, няма да се предаваш. Стискам палци всичко да е наред. По Коледа стават чудеса, вярвай в твоето малко чудо, което расте в коремчето ти.

# 677
# 678
bellali,  вярвам,  че всичко ще бъде наред! Изпитанията са за силните ! Кураж, мила!

# 679
puh4e за съжаление не мисля, че нещата ще приключат добре.Кървенето се засили,вече си тече доста обилна червена кръв. Утре да ми спират лекарствата и да се надяваме,че ще се изчисти само.Не е било моето време,но ще продължавам да ви стискам палци.Пречките няма да ме спрат! Моите дечица ме чакат в клиниката и другия път ще си прибера двечки.
Започвам да си мисля,че моята лекарка в София е била права - високо чхг ама сака беше несъразмерно развит за тази г.с. Може и кухо яйце да е,днес четох за такива случаи.Иначе си лежа ама .... не съм оптимист

# 680
Дори сега да не се развият  добре нещата, така или иначе поне едно от ембриончетата ви, ще бъде твоето детенце!

# 681
Така е,няма да се отказвам,имам още 6 дечица.Дано се изчистя спонтанно,че много ме е страх от разните процедури след аборт. Нямам болки, нищо не чувствам,но преди малко падна някакво огромно парче лигавица, не знам дали още да се надявам,а и кървенето е много силно и ярка кръв,така че опита го отписвам.Утре ще опитам да отида в болницата поне да потвърдят,че няма сак и да спра лекарствата.Дано просто да е лош ембрион,много се притеснявам,че на ММ не са ми правили никакви изследвания-дали е възможно и той да има проблеми и останалите ембриони да са лоши?.... Вече какво ли не ми се върти из главата...

# 682
  • Пловдив
Не го мисли сега това с ТМ...иди утре,а ако трябва ще пуснете изследвания.
Съжалявам!

# 683
Момичета днес бях на УЗ след кошмара последните дни. В крайна сметка сакчето е там,пораснал е, обаче чхг ми е 14618 т.е. не се удвоява правилно - според калкулатора се удвоява на 4.3 дни, което страшно ме притесни.Също така не ми казаха нищо за жълтъчно мехурче или за ембрион.... Определиха ме като 4 г.с.+ 6 дни,а в София ме бяха определили на 22.12 като 5 г.с. + 1 ден. Явно имам обърната матка и много трудно виждат сака,вече втора лекарка има проблем.И не на последно място- от къде дойде този ужасен кръвоизлив и дали ще се повтори...? Толкова въпроси... толкова притеснения... Между другото днес бях в Селена, сложиха ми и прегнил.Чакам коментар от д-р Петрова,изпратих й резултатите,нищо не каза.... Sad 

# 684
Мила,съчувствам ти за всички притеснения! Съжалявам, че не мога с нещо да ти помогна! Дръж се!

# 685
  • варна
Bellali, дано всичко е наред, понякога различни доктори , различни мнения, аз съм патила доста с такива ,дано всичко е наред и да не се притесняваш, стискаме палци!😉😘

# 686
Как си Bellali?Аз от днес съм вече на стимулация с Менопур,но ТСХ ми пак беше 2,5.Има ли момичета с подобен проблем и такива стимулирани с Менопур?Някакви отзиви

# 687
daqna не трябва ли първо да свалиш малко тсх? Пиеш ли нещо за щитовидната? Аз като започнах трансфера бях с 1.6 и казаха,че е супер.От дълго време пия селен и много добре ми действа на щ.жлеза.
Иначе аз съм добре,кървене нямам.Притеснявам се,че утре отиваме в планината на 200 км от София и само се моля да не стане пак някой проблем.
Имам час за 09.01 УЗ и вече окончателно ще се види има ли надежда или ще минавам под ножа.Това ми е препоръчана лекарка от Петрова и само тогава имаше час.И сега се чудя струва ли си да направя едно междинно УЗ първата седмица на НГ или само ще се притесня повече ако пак нищо не видят.

# 688
То миналия месец ми беше 5,на следващия ден 4 и нещо,а след 3 дни 1.7.
Мисля,че се вдига от противозачатъчните.Иначе пия Л-тироксин.
Вчера д-р Петрова каза,че изследванията са добри и да почвам.Днес реших да отида до Писанец и като ги взех,видях че ТСХ е 2.46.Затова малко се стреснах,но ще се  доверя на д-р Петрова,а пък дано се смъкне.

# 689
Не че ми е проблем чакането,но тогава ще съм в доста късна седмица и ако трябва да се маха (ако е кухо яйце) няма ли да е по-трудно и рисковано? От това ме е страх ужасно

Общи условия

Активация на акаунт