90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 274

• 36 029
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте, банда! Hug
Честит празник на всички именяци!    bouquet
Ирче, страхотно кафенце! Hug
От водния отчитам (-0.800), сравнен с предходните ми минуси от Белтъци, Варива и Плодове малее, но то си има предел на сваляне все пак, а и за мен водния ден е по-важен за прочистване на организма,отколкото за сваляне на килограми. Peace Но пък имам нова цифра на кантара, невиждана досега 54.500 – направо не мога да повярвам!Мноооого съм щастлива! Simple Smile
Обявила съм, че днес и утре не мърдам от вкъщи – никакви купони, никакви кръчми. ММ обяви, че ще изкука – така че се навих на компромис – утре ще излезем преди обяд на кафе някъде и ще закуся фреш в кафенето, ще напазаруваме плодове и зеленчуци и се прибирам на сигурно вкъщи! Naughty
Менюто за днес:
З – банан
О – 1 препечена ф. Хляб «Вита» + 100 грама сирене + салата: стъргани морков, ряпа, цвекло, пащърнак и целина + листа от целина ( Бонте Hug)
В – ММ ми подготвя калорийна бомба – гъши дроб ( прави го страхотно) + някаква салата

Lulumba, браво за резултатите! Hug Кажи точно колко свали от водния?
Мечето, Hug Hug Hug
Хриси, относно „всяка сутрин да пия чаша топла вода с мед и лимон”, май не може и мед, и лимон – можеш топла вода с мед, а после тази с лимона да си я броиш за закуска ( Вели закусва чаша вода с изстискан лимон), относно въпросния прашец – нямам идея! Но нека някой по-знаещ да потвърди писанията ми!
На всички останали - Хубав и усмихнат ден!  Hug Simple Smile
Аз лично смятам да мързелувам яко ( Мими Hug), да зяпам ТВ, да чета списания, вестници, книги, да спя....

# 466
Привет, идвам да се похваля- какъв ябълков пай натворих.......невероятен, довечера ще го опитвам на вкус, а сега изстива.

Честито на всички именници и такива с близки, които са именници   bouquet , бъдете здрави и се обичайте!

# 467
Привет и от мен!
Честит празник на всички именници !   bouquet
При мен след 7 дни на диетата резултатът е повече от чудесен  -3,200  Laughing
Днес :
з- 2 ябълки
о-  ориз /с моркови и малко гъби току що метнах във фурната/ + салата краставици
в - пак ориз + салата краставици
Ние тук в Добрич от 2 дни имаме нов шеф на ВиК и разбира се втори ден от сутринта нямаме вода  #Cussing out . Обаждах се на всички възможни телефони , аз ги ругах , а те любезно ми влизаха в положението, накрая отидох на магазина купих вода и си мих гъбите с мин. вода и ориза ми се готви с такава, ама няма как и марулята да мия, че за това само краставица ще е салатата. Сега, ако измисля как да захраня и пералнята с мин вода  newsm78, ако ли не - зная къде живее този новия шеф ще си занеса прането и мръсните чинии в тях  #Crazy
УУУУУУУУ,че мрънкам
Хайде лек ден и цял ден ще в чета, че без вода нищо не мога да върша и ще ми се наложи да мързелувам извънредно  Laughing

# 468
Цвет мило, Цвете мое, Мими днес не мързелува, шета яко, от сутринта съм яхнала прахосмукачка, парочистачка, току що измих къщата,  и двата кукъра са заредени, единия готви месата, другия гарнитурата, именика си играе блажено на компа, нали е подсигурил помощници на Мими  няма да  се главоболи и той! Ей, добре, че има такива уреди, иначе съм загубена! Hug

# 469
  • СОФИЯ
Здравейте!
Честит празник на всички именници!!!!  newsm38
Ир мерси за кафенцето!

След плодов, който изкарах основно на фреш от портокал, близо 3 литра вода и в промеждутъка 1банан почти към обяд, 1 малка чепка грозде вечерта и 20-30 гр. бадем(и то от страх да не огладнея след 20.00часа си ги хапнах иначе можеше и без тях да мина) крайния резултат е 74.90 кг. или от плодовия - 1.40 кг. Не знам до колко е достоверно все пак днес пропуснах закуската, станах към 11 часа, а това са близо 4 часа разлика. Сутрин се меря към 7.00 часа като стана.
Белтъчен ден.
з. пропусната само кафенце без захар.
о. салата със зелена салата, краставици и печено сирене + тиквички в чеснов сос.
в. не знам още, може да излизаме някъде и за това не съм наясно.
Лек ден!!!

# 470
  • В светлината на слънцето
Цвете, честита нова цифра!  Hug От водния свалих 2 кг. Затова и казвам, че най-вероятно утре ще върна част от сваленото, но дано не е повече от 1 кг. Grinning

# 471
Привет, идвам да се похваля- какъв ябълков пай натворих.......невероятен, довечера ще го опитвам на вкус, а сега изстива.
 Може ли рецептата за пая?

Цвете,Лулумба честита да ти ви е новата цифра Hug

Аз правих пица на домашните и как ухаеееее...проветрявам и пускам ароматизаторът на макс Joy аз предъвках една сушена смокиня и сега кафе и вода...

Ден 4ти
до тук -700гр от старта Joy
з. 200гр помело
о. 1 банан, 1 мандарина, 1 орех
с.о 3 мини кивинца, ябълка и 1 сушена смокиня
в. около 200гр помело, банан и евентуално малко орехи ако съм много гладна, че нали спомагали за мозъчната дейност Laughing

Последна редакция: сб, 08 ное 2014, 16:18 от Ману

# 472
  • Пловдив
Цвете,честито за килограмите. Simple Smile  Hug

Относно моя въпрос....мисля,че и пчелен прашец може да се пие сутрин,защото и той е от меда,така,че следователно мисля,че може да се пие.А лимона няма да го пия,щото се брои за закуска.

# 473
  • Nederland
Привет и честит празник на всички именници!  bouquet

Мими, да е жив и здрав твоят половинчо и да глези своите момичета подобаващо!  bouquet

Курдов, как си днес? По-добро ли е настроението? Hug

Мина, не се ядосвай, сигурно наистина си задържала вода или пък картофите не са твоята храна! Аз така след леща съм + 2 кг. и затова я избягвам.

Браво на всички плувкини от вчера! Hug Ще трябва и ние така да се надъхаме за вторник!

Цвете и Лулумба, честити нови цифри на кантара и ви пожелавам да ги задържите! Hug

Приятен и отслабващ  уикенд на цялата ни банда! Hug

Моето меню днес: з: ябълка; о. и в.: един много вкусен бъркоч от : пълнозърнест ориз,киноа, гъби кладница и сушени домати + салатка от домати.

# 474
  • Targovishte
Фифи -  Hug да, значително

# 475
  • Targovishte
Ехооооо, къде сте - спите ли  newsm78 ядете ли   newsm78. Голяма скука  е налегнала форума Cry

# 476
  • Nederland
Ехоооо - тук съм! smile3533 Ама отдавна приключих с яденето! Радвам се,че си в добро настроение! Wink

Днес обикалях да си търся тиква цигулка, обиколих целият пазар и не си намерих. Sad Егати дефицитната стока тук! Laughing Имаше разни други сортове тикви, но аз си искам тази. Иначе на пазара всякакви екзотични и не толкова плодове и зеленчуци, а тиква йок! Laughing
Но до понеделник ще се снабдя, че тук само ме дразните с печените тикви. И сърцето на Душко Добродушков се къса! Sunglasses

Хей банда, яденето за днес приключи, кой ял ял! Naughty Grinning

# 477
  • в окото на щастието !
Тц, не спим, не ядем, дюсдисваме се за излизане - събота вечер е  Laughing
добра вечер      bouquet
Днес не бях доволна от кантара и лунуването -  както всеки път на мен луната не ми действа, ма хич. Отпусна ми едни 100 грама , но си имам и причина - ову, та не се сърдя де . Каквото - такова .
закусвах - ябълка,
обяд - домати с ориз и картофки,
вечеря - филии с лютеница и 1 домат .

Хубава вечер  Hug

# 478
Здравейте и от мен. Да се отчета и аз.Днес варива
З-банан и кафе
О-картофи соте и салата. За вечеря същото само, че на половина
Днес си купих кантар и се оказа, че старият ми въобще не е отчитал правилно Sad излиза, че съм с 3 кг повече, но нищо какво да се прави няма се отчайвам я, явно ще имам още 3 кг за сваляне.
За утре сигурно ще е пица за обяд, а за вечеря си купих днес един малък 200гр.щолен Simple Smile. Лека вечер на всички

# 479
Здравейте,фиданки и фиданчовци!!!
Честит празник на всички които са именници или имат близки такива!!!   bouquet Мими,да ти е жив и здрав ТМ и много да те обича и глези!!!
cveteses, lulumba,честито за новите цифрички!
 Жани, браво за големия минус след плодов!!!
 Kagi, Уаууу,за 7 дни - 3,200кг. страхотен резултат.Успех и за напред! Hug
Aни Коларова, 100гр. ама минус,можеше да е и по-лошо.Пожелавам ти утре кантара да ти се реваншира с по-голям минус. Hug
На всички с минуси  smile3501 , на другите търпение и успех.
И моят кантар тази сутрин ме изненада с нови невиждани от доста години цифрички , но знам,че ще е само за днес и затова не мога да се зарадвам както трябва.
За първите 29 дни отчитам скромния - 1 кг. Rolling Eyes За сметка на това си мерих обиколките и там има по 2 - 3 см разлика. newsm78
Днес протеини:
З - 2 малки ябълки
О - 1 и 1/2 коф. кисело мляко,салата  с цвекло и моркови
В - 1/2 коф. кисело мляко , салата домати и сирене и останалата малко салата от цвекло
Лека вечер!

Общи условия

Активация на акаунт