90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 274

• 36 017
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
Аз ги виждам. Много съблазнителна тиква, прати ми едно две парчета, че псоледно време умирам за нея. Peace Не съм правила обаче защото само аз я ям вкъщи и дори не съм купила Cry С какво я напълни newsm78 ИНаче нямам идея как се отразява на кг-мите, защо орехите знам че може да действат запичащо Mr. Green
Браво на теб!
Аз днес изкарах един воден ден ,че след РДто ми имах уж само+ 300, днес след кисело млечен ден + 300 и след плодов + 100...та така. Tired

# 526
Виждам, виждам, сън няма да ме хване с твоята тиква, особено пълнената! Hug Утре ще наритам  и ММ да опече, то такива съблазни издържат ли се?

# 527
  • Targovishte
Тинки - първо поръсих захар, после омазах с мед, поръсих и канела на око. Вътре сложих - сушени смокини, стафиди, орехи, боровинки и половин пакетче сурови ядки микс - лешници, кашу и белени бадеми. Най отгоре сложих нялко парченца от тиквата, които извадих докато чистих семките. В тавата сложих малко вода. Пекох два часа и после я оставих докато изстине фурната. Това е. А другата си е чист натюр - без нищо, но самата тиква си е сладка от самосебеси.
Мими  Hug благодаря за оценката.

bouquet  bouquet  bouquet

# 528
  • Nederland
Курдов, голям си подстрекател и дразнител! Laughing
Как да устоя на тази съблазън, КАК! Laughing
Сега и аз пека тиква!  chef
Скрит текст:

# 529
    Молъ вииии спешну киноа купих за утрешния бобов, може ли? Да я готвя и да лягам, че съм дроб днес Outta Joint ooooh! из нета пише че е подходяща, аз я обичам много. На първа страница не видях Rolling Eyes

Курдов, да ти е сладко! Аз тиква да не видя, само на тиквеник я ям Mr. Green

Цвете, блазе ти за почивката! Аз се разцепих днес от готвене, пране и чистене..рядко го оставям за неделя, ама ей на цаках се ooooh!

Миме, как ви завидях на морската разходка.. Blush и аз обичам морето есента.

Последна редакция: нд, 09 ное 2014, 19:11 от Ману

# 530
  • Бургас
Поздравления Курдов, страхотен резултат smile3501
Ей с тази тиква ще се замисля и аз да направя един тиквеник за ВХ. Той с какво може да бъде? Тиква, захар, канела, орехи - за вечеря  нали става?
Нещо от два дни ме мъчи гърлото сега и главата започва да ме боли силно, май ще се разболявам Sad

# 531
  • Nederland
Ману, става киноа за бобовият, идеално! Аз вчера ядох.

Мая, тиквеника също става за ВГХ вечеря, сложи си му и орехи!

Ох, моята тиква се опече и изглежда и ухае божествено! Поръсих я щедро с канела, че нали Мими каза,че действала отслабващо и утре това ще ям. Wink

# 532
Здравейте!
Малко помощ, моля?

Кажете ми, във втори ден /зърнени/ дали може соеви гранули, от тези, които са заместител на  месото и бла-бла.
Обичам да ги слагам в ориза си, но съм малко объркана относно инфото за соята.

И още - в белтъчния ден може ли филийка хляб на обяд, или само в зърнен и въглехидратин ден може хляб на обяд?

Мерси на помогналите. Hug
Соеви гранули, които са заместителите на месо ако имаш предвид стават за белтъчен, а самата соя на зърна която продават, като ядки става за бобов!Внимавайте със соята, всичката е внос и тотално сто процента ГМО! Така, че аз я избягвам! Stop

# 533
  Фифи, мерсииии! Сподели моля те как я беше направила? Аз сега я варя.

# 534

Мими  Hug благодаря за оценката.

bouquet  bouquet  bouquet
Благодаря, благодаря hahaha, щеше да видиш ти едно благодаря,ако бях от твоя град, щях да дойда и половин тиква само аз да изям! Joy  chef

# 535
Курдов благодаря Flutter Сега остава да си намеря орехи. Явно е била слаба година и няма рекота та трудно намирам по пазарите. Приемам пратки Mr. Green

# 536
Фифи, ми тя и твоята тиква много изкушаваща, ейййййй сърце нямате, така ми се яде и на мен!

# 537
  • Targovishte
Фифи - твоята тиква изглежда по хубаво на външен вид. Браво Hug
Мими - аз пък ти завидях благородно за разходката и морето  Hug
Сега уж щях да почивам, но малката поиска супа и въртя едни топчета с повече ориз, че някой е изял почти всичката кайма на принцеси Mr. Green жената пак е извънредна смяна и в края на месеца ще трябва камион да наема, че да й приберем заплатата #2gunfire ooooh!

# 538
  • Nederland
Ману, киноата я направих по тази рецепта, но вместо с тиквички с гъби кладница.
Много вкусно стана. Аз сложих и малко пънозърнест ориз към киноата.

Мими, Курдов, благодаря ви! Hug

# 539
Фифи - твоята тиква изглежда по хубаво на външен вид. Браво Hug
Мими - аз пък ти завидях благородно за разходката и морето  Hug
Сега уж щях да почивам, но малката поиска супа и въртя едни топчета с повече ориз, че някой е изял почти всичката кайма на принцеси Mr. Green жената пак е извънредна смяна и в края на месеца ще трябва камион да наема, че да й приберем заплатата #2gunfire ooooh!
А аз скубя коси тук с банановите мъфини, втората партида пека, ееееей колко пъти се заричам да не готвя толкова много, хората от кога са вирнали краката и почиват, а аз почти два дни изкарах край печката! Добре поне, че се поразходих  Sad

Общи условия

Активация на акаунт