90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 274

• 35 929
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
 Днес ММ става на 30 години.Почерпете се за негово здраве.Да ми е жив и здрав,и нека все така да ме слуша и да ме търпи Mr. Green

Ох,нямам време да ви чета Cry

# 61
Василева ,Честит Ви празник  Heart Eyes Wine Glass

# 62
  • Targovishte
Здравейте в неделя   bouquet
ВАСИЛЕВА - да ти е жив и здрав и много да се обичате   bouquet

Днес съм на плодове, но... ще се омажа, както вече казах. Да видим колко  Thinking
Иначе вчера след въглехидратния - ПЛЮС 300 гр. Явно само купешките спагети ми действат добре  Sick
Тази сутрин пробвах тоалета за довечера и МЖ каза че всичките ми ризи ми седят като на закачалка. Много широки. А ги купувах в последния месец на почивката. Да се смея или да плача  newsm78

Приятен ден на всички   bouquet

# 63
Василева честит празник,да ти е жив и здрав и весело посрещане на празника довечера

# 64
Добро утро и аз се оцъклих рано рано, нали е неделя що да спя? Simple Smile Ако зелника/лучника става с готови кори ок и аз ще го спретна, за мързене не ме мързи, а пък за лапане щом е още по малко! hahaha Но днес всички манджи трябва да се изпарят от главата ми, защото сме на ПЛОДОВЕ! Сега ще си направя
З фреш грейпфрут и кафе
О на ресторанта гола голеничка салата Sad
СЗ ябълка
В може пак неовкусена салата Sad
Тежък ще е денят, но който иска нови тоалети, така ще е! Naughty
Курдов успех приятелю с твоето ЧРД и годеж, дано и ти не прегрешиш Simple Smileмного!

# 65
Добро утро. Слад белтъци 1,500 +...?!?!
Днес варива:
З: фреш ябълка
О: картофи, праз и чушка на тиган под капак и салата домати
В: същото + салата домати
Весел празник на празнуващите..Simple Smile

# 66
  • Русе
Привет група!
Тинки   bouquet пза темата.
Василева да ти  е жив и здрав съпруга , да те слуша и да сте много щастливи заедно!
judie Добре дошла и успех ти пожелавам.
Не пиша често , но ви следя. Храня се по правилата на почивката , но нещо зациклих на 18-ия килограм и започна да става тегаво. Имам още 3-4 кг да махна , но когато - тогава . Не ми се започва нова врътка , че идват празници , но ако не стане до края на годината , от януари ще се наложи да я завъртя.
Пожелавам ви спокойна и усмихната неделя!

# 67
Здравейте!
Вчера белтъчният ден мина нормално, месо и салатка хапнах. Днес з. ябълка, о. и в. картофи на фурна и салата зеле и морков.
Приятен неделен ден! Simple Smile

# 68
И аз днес съм на плодове, но понеже последнта четворка чувствам, че прекалих с количеството храна, въпреки че беше режимна, днес ще ям ябълки, портокали и грейпфрути за назидание. Снощи отидохме в един страхотен китайски ресторант, може би най-хубавия, в който крак ми е стъпвал. Ядох задушени зеленчуци, пак най-хубавите, които някога съм ял...  Laughing И малко парченце торта. Не знам доколко беше режимно, зеленчуците бяха абсолютно неутрални, но в крайна сметка исках да си е въглехидратна вечеря, затова си хапнах и тортата, но дали не сгреших вие ще кажете.

# 69
  • София
Виждам че и Марси е на водичка днес  Hug, успех!
Благодаря, но съм МаГси (от Маги идва).  Grinning
Добре мина, днешния обяд ми се стори златен!  Crazy
Бяхме на гости с приятеля ми и всички ядяха едни луканки, едни пържолкии.. Stop А аз Вода, та Вода.  Grinning
Резултатите ще си ги напиша след тази четворка, тъй като нямам възможност да се премеря сега.
Успешна седмица, сладури!  Hug

# 70
Момичета, искам да полюбопитсвам малко. В началото, през първата седмица например, по колко сваляхте? Нещата бързо ли се случиха, или напротив - по половин - един кг. на седмица, но пък трайно задържани? Моля ви да споделите.  bouquet

# 71
Първите 4 дни свалих 2,5кг., които бях тупнала от края на лятото/началото на есента и от тогава не съм мръднала, 13ти ден ми е. Но аз нямам и много за сваляне, още 2-3 кг. ме устройват и от тук нататък искам да запазя теглото

Момичета, искам да полюбопитсвам малко. В началото, през първата седмица например, по колко сваляхте? Нещата бързо ли се случиха, или напротив - по половин - един кг. на седмица, но пък трайно задържани? Моля ви да споделите.  bouquet

# 72
 Благодаря за пожеланията Hug

Момичета, искам да полюбопитсвам малко. В началото, през първата седмица например, по колко сваляхте? Нещата бързо ли се случиха, или напротив - по половин - един кг. на седмица, но пък трайно задържани? Моля ви да споделите.  bouquet
Това е мнооого индивидуално.Зависи от колко килограма започваш,много излишни килограми ли имаш(напр. 20-30 и повече) или искаш да махнеш едни пречещи само на теб 3-4кг,от индивидуалния организъм(има хора,които свалят повече към края на диетата,отколкото в началото) и т.н. Започвай,спазвай правилата и няма да съжаляваш Peace

Ядох задушени зеленчуци, пак най-хубавите, които някога съм ял...  Laughing И малко парченце торта. Не знам доколко беше режимно, зеленчуците бяха абсолютно неутрални, но в крайна сметка исках да си е въглехидратна вечеря, затова си хапнах и тортата, но дали не сгреших вие ще кажете.
Грешка е.Сладко и солено не се смесват на едно хранене.Щеше да е ок да си хапнеш хлебче със зеленчуците или да изядеш едни спагети(пшенични или оризови)със зеленчуци или да си хапнеш само торта.

# 73
Стаси, Василева, благодаря ви, момичета smile3525
Ако смъкна 2 кг първата седмица, определено ще имам стимул да продължавам. Имам да свалям около 10 кг. Идеалното ми тегло (според личната лекарка, треньора ми и мама Grinning ) е 56-57 кг. Тежала съм и по-малко, приличах на анорексичка. Та това е крайната цел. Утре за старта ще се измеря и ще се отчета как започвам. Ще се отчитам и как се храня, едно, за да не прегреша - вие ще сте будната ми съвест, и второ, защото имам нужда в началото да ме ориентирате до колко правилно си правя манджите. Надявам се да не ви досадя. Чета и препрочитам правилата и рецептите и веднага искам да попитам за варивния ден, мога ли да направя ризото - ориз в тава, грах, царевица и гъби, с подправки и тавата намазнена с малко масло/зехтин? Правилно ли е? Още, за белтъчния - домати и сирене с босилек или домати с моцарела (тип салата "Капрезе")?

# 74
Моля, моля Simple Smile И аз така влезнах във форума да се огледам, да попитам нещо, много полезни ми бяха тук момичетата и момчетата, те си знаят кои   bouquet
За моцарела с домати и аз така ям на белтъчен. Или сирене, или кашкавал. Подправки можеш да използваш, със солта не прекалявай.
По принцип може да смесваш варивата, но нега по-запознатите от мен да кажат

Василева Може ли да ми обясниш защо солено и сладко не се връзват във въглехидратния ден, моля?   bouquet Аз си го спазвам това правило - на обяд солено тестено, вечер нещо сладко, но ми беше чудно защо

Стаси, Василева, благодаря ви, момичета smile3525
Ако смъкна 2 кг първата седмица, определено ще имам стимул да продължавам. Имам да свалям около 10 кг. Идеалното ми тегло (според личната лекарка, треньора ми и мама Grinning ) е 56-57 кг. Тежала съм и по-малко, приличах на анорексичка. Та това е крайната цел. Утре за старта ще се измеря и ще се отчета как започвам. Ще се отчитам и как се храня, едно, за да не прегреша - вие ще сте будната ми съвест, и второ, защото имам нужда в началото да ме ориентирате до колко правилно си правя манджите. Надявам се да не ви досадя. Чета и препрочитам правилата и рецептите и веднага искам да попитам за варивния ден, мога ли да направя ризото - ориз в тава, грах, царевица и гъби, с подправки и тавата намазнена с малко масло/зехтин? Правилно ли е? Още, за белтъчния - домати и сирене с босилек или домати с моцарела (тип салата "Капрезе")?

Общи условия

Активация на акаунт