90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 274

• 36 051
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
Чиабатата я купвам готова, само леко я препекох, за да хрупка.

Аз си правя домашно тесто за ПИЦА  с 1/4 кубче мая, 350гр.пълнозърнесто брашно, олио, вода, сол, много малко захар, оцет и босилек. Меси се малко и се пълни голяма тава с тънко точено тесто. Има достатъчно и за минимум още 1 човек. После слагам много зеленчуци и маслини.

# 226

Вечерята в този ден е препоръчително да е сладка като сладкишът трябва да е до 200 грама, той вече не е постен и можеш да се поглезиш с почти всичко - парче торта, кекс, вафли и др. и към иборът ти не забравяй ред черен шоколад. Трябва да внимаваш да не е еклер, тирамису, чийзкейк, крем брюле, защото те са нережимни заради наличито на повече белтъчини отколкото въглехидрати.

V_90 Значи днес не сглупих с почти 200 гр. сладки  Embarassed . Взех някакви съвсем обикновени български, те са ми слабост, не онези супер сладките и докато се усетя, почти половината кутия беше заминала. По мои сметки някъде към 200 гр.

# 227
Чиабатата я купвам готова, само леко я препекох, за да хрупка.

Аз си правя домашно тесто за ПИЦА  с 1/4 кубче мая, 350гр.пълнозърнесто брашно, олио, вода, сол, много малко захар, оцет и босилек. Меси се малко и се пълни голяма тава с тънко точено тесто. Има достатъчно и за минимум още 1 човек. После слагам много зеленчуци и маслини.
Peace Благодаря ще го пробвам

# 228
Привет банда! Имах гости и затова се включвам сега!
З кафе, нямах време за плод;
О спанак с ориз и филия черен хляб;
В същото но по малко и малко задушена цареви
чка плюс салата
V_90 благодаря за подкрепата за Лондон, сега гледахме цени за полета, ужасяващи са! Cry #2gunfire Още не сме се решили, цените сериозно ще ни спрат! Ще мислим! Да е живот и здраве винаги можем да идем, като уцелим промоционални билети!
Хора къде е Нана, това не е било толкова време да не се обади поне! Hug
Деси Честит рожден ден! Бъди жива и здрава, красива и много обичана! smile3510 baloni happy bd

# 229
Привет момичета,
от два дни и аз във вашите редици. Утре ми е въглехидратен ден. Вие какво ядете на обяд, тъй като не мога нито макарони нито спагети да нося на работа. Дайте някакви идеи.  Какво да е количеството, тъй като аз доста обичам сладко и мога доста сладки нека да изям.
Успех на всички! Hug

# 230
Привет момичета,
от два дни и аз във вашите редици. Утре ми е въглехидратен ден. Вие какво ядете на обяд, тъй като не мога нито макарони нито спагети да нося на работа. Дайте някакви идеи.  Какво да е количеството, тъй като аз доста обичам сладко и мога доста сладки нека да изям.
Успех на всички! Hug
На обяд сладко не се яде Naughty, за обяд може филии с хляб и лютеница или с кьопоолу, или хляб със салата...., постен варен геврек ей такива неща....
за вечеря може сладка до 200 гр.

# 231
Искам да попитам нещо по отношение на белтъчния ден. Може ли на обяд да се лиша от обяда, но да изпия мляко с нес и лъжица мед? Винаги, когато съм правила режими са ми липсвали две неща - домати и сирене и мляко с нес. На това мога да живея.

# 232
Искам да попитам нещо по отношение на белтъчния ден. Може ли на обяд да се лиша от обяда, но да изпия мляко с нес и лъжица мед? Винаги, когато съм правила режими са ми липсвали две неща - домати и сирене и мляко с нес. На това мога да живея.
Ами то млякото с нес си е жив белтъчен обяд,но не може да сложиш мед.Може само чисто или в краен случай със Стевия.Но не е задължително да минеш само с едно мляко с нес,може да го комбинираш с други млечни храни.Например може да си хапнеш салата със сирене,кашкавал+млякото с нес.Само пропусни меда.

# 233
Това е прекрасна новина!  newsm44 Предполагам, че вместо закуска, обаче ще е беля?

# 234
Това е прекрасна новина!  newsm44 Предполагам, че вместо закуска, обаче ще е беля?
Беля ще е!  Нали разбра, че закуската е само и единствено плод, като не броим кафета, чайове....и то само с една лъжичка мед! Аз също обожавам нес с млякооо, години наред закусвах само това.....страшно страшно ми липсва през диетата, но след белтъчния обяд веднага изпивам едно мляко с нес и стевия! Стевията я продават на кутийки с малки дражета, много е удобно, пускаш по една в кафе, чай и готово! С вкуса и се свиква, не е толкова лош!

# 235
Благодаря ви, момичета за подкрепата и своевременните съвети! Прекрасни сте! smile3525

# 236
Мими Ей за това отказах кафето откакто съм на диета. Кафе от кафемашина без мляко ми е много гадно, а нес го пия с мляко. Само онзи ден като бях на белтъчини и то на млечни, си позволих едно с обяда, но без захар. Преди 2 години спрях да слагам захар/мед в кафето/чая, че не било хубаво ми казваха

Беля ще е!  Нали разбра, че закуската е само и единствено плод, като не броим кафета, чайове....и то само с една лъжичка мед! Аз също обожавам нес с млякооо, години наред закусвах само това.....страшно страшно ми липсва през диетата, но след белтъчния обяд веднага изпивам едно мляко с нес и стевия! Стевията я продават на кутийки с малки дражета, много е удобно, пускаш по една в кафе, чай и готово! С вкуса и се свиква, не е толкова лош!

# 237
  • СОФИЯ
Привет,
Прибрах се естествено с плюс +1.300(за 4дена). Това е резултатът от нережимното хранене. С една дума това е нещото, което не трябва да правите разбира се. От тук затягаме гащите и се връщаме в правия път.

Desi_mama, Честит рожден ден!!!!   newsm59  Много здраве, щастие, късмет и любов ти желая! Бъди винаги желана и ухажвана жена!
ppvasileva, да ти е жив и здрав любимия на патерици!!!!
Тinki_15, надявам се всичко да е наред с майка ти  Praynig Hug Praynig!!!
Днес беше белтъчен
з. круши
о. свинско със зеле+1 филийка+салата от домати
в.сирене с домати, краставици и моркови (вече за обяд консумирам месо, вечерно млечни продукти) Много качвам в този ден по принцип и това единствено ме спасява.
Оставям ви, отивам да се метна в леглото, че вече ми се затварят очите и съм заспала.
Лека вечер на всички!!!
Ехе, три нови отговора. Много сте бързи!

# 238
  • Русе
Мили момичета и момчета,
Благодаря ви за прекрасните пожелания. Аз се справих режимно днес с
з - банан, о - ориз със зеленчуци (и няколко фъстъка от собствената си почерпка), в - ризото със зеленчуци  Mr. Green
С канатара нещо не се разбираме напоследък, но преди 2-3 дни се премерих. Оказа се, че съм смъкнала по 2 см от всякъде (имам предвид ханш, талия и бедро  Crazy), което ми хареса, така че продължавам напред смело и почти безотговорно...
Мими, Лондон звучи страхотно, но ... цените по празниците са си  #Crazy все пак ти пожелавам да "хванеш" някои промоционални цени.
В_90 хич не се жалвай, че Париж е през февруари, страхотен град си е всеки месец. А за украсата - миналата година имах късмета да съм там през декември - украсата на Шанз-Елизе не ми хареса  Naughty, но града е ...  Heart Eyes
И на мен ми се очертава пътуване - ММ реши да си подари за миналогодишния юбилей - този да го отпразнуваме извън БГ (в Малта), а той е роден на 29.12., така че ще сме там по празниците...
Хайде лека вечер от мен, че станало време за кафенцето на Ир   bouquet Hug

# 239
  • Калифорния, САЩ
    Деси Мама, да си жива и здрава; все така позитивна и слънчева; много успехи и сбъднати мечти ти пожелавам от все сърца!  newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51
    Тинки, дано всичко е минало добре и има хубави новини утре /и най-важното – мама да се възстанови на 100%/!  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
    Феята да се яви на рапорт ако обича.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт