90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 274

• 36 034
  • 744
  •   2
Отговори
# 495
mimi.7299 ,Ману , много ви благодаря за подкрепата, определено имах нужда от нея- така съм се вкиснала. От 3 дния пия Хюмекс грип, който е доста силен и друг път ми помага да пресека настинки и вируси, но този път- не #2gunfire. Ще послушам съветите ви да пия чай, но ....не ми е любимо , ама хич  Sick , но зная че течностите помагат да се "измият" вирусите от организма.
  Мими, така се бях "нафръцкала", че ще ставам "мацка", а омазавам пейзажа, ще се стягам- няма начин, накупих си дънки, полички, ботушки и сега- нъцки, няма как да си ги нося, щото съм глупава. Връзвам се на възел и се стягам!
 Поздрави на всички!

# 496
  • СОФИЯ
Привет,
Ето ме и мен на отчет.
След белтъчен естествено са нагоре килограмите.
Днес варива:
з. грозде
о. може би леща, малко е останало и може и нещо друго да измисля.  Мисля си за ориз със грах и царевица. Ако сколасам да го направя, че днес е неделя и има учене и пак учене. Много мъка. Трябва да минем всичко, което за през седмицата с моята бандитка.
zanata, взимай мерки и бързо оздравяване  Hug Hug Hug
Рррррррррр, по принцип знаеш, че на втора врътка по трудно се сваля. Затова е хубаво на първата врътка да няма много прегрешения.
Браво на всички с хубавите резултати. Гледам, че при всички добре вървят нещата.
Много килограми надолу пожелавам на всички през днешния ден!!!!

# 497
  Мими, така се бях "нафръцкала", че ще ставам "мацка", а омазавам пейзажа, ще се стягам- няма начин, накупих си дънки, полички, ботушки и сега- нъцки, няма как да си ги нося, щото съм глупава. Връзвам се на възел и се стягам!
 Поздрави на всички!
Заната ако не си върнала много кила, стягай колана от утре, а и да си върнала по добре спри да ядеш смесено за да не върнеш и останалите, само дето се мъчи, изкарай режим почивка до края и после още една врътка! Hug И като ти се прияде изваждай новите ботушки, полички и веднага ще ти мине! Heart Eyes
Борбата с килата е за цял живот,който иска да е мацка и да се фръцка НЕ ЯДЕ!  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 498
Здравейте на всички!   bouquet
Намерих ви и се радвам! Днес ми е 5-ят ден Simple Smile
Надявам се да удържа фронта и да не се изкушавам, защото съм мотивирана, а и адски много имам нужда от сваляне на килограми. Ще следя редовно темата.   bouquet

# 499
Здравейте на всички!   bouquet
Намерих ви и се радвам! Днес ми е 5-ят ден Simple Smile
Надявам се да удържа фронта и да не се изкушавам, защото съм мотивирана, а и адски много имам нужда от сваляне на килограми. Ще следя редовно темата.   bouquet

Добре дошла Веселина и успех Hug Започнали сме заедно на 5ти. Разкажи повече за теб, колко си висока колко кг имаш за сваляне?

# 500
  • Targovishte
Здравейте в неделя  bouquet
Току що обядвах макарони със сос Арабиата - купешки, оказа се супер лют, за което на опаковката нищо не пише. Пише че съдаржа захар и силно се надявам дане е толкова фатално.
Иначе закусих ябълка.
Сега почвам подготовката на тиквите. Този път се надявам да не ме подминете като малка гара и да пишете дали ще се справя вярно  Praynig
Купих две тикви. Едната бяла и кръгла, малка около две шепи. Нея смятам да я напълня със стафиди, сушени смокини и боровинки. Ще сложа малко захар, мед и канела - от нея не знам колко да сложа. И накрая ще сложа половин пакетче микс сурови ядки.
Втората тиква е цигулка. Пак мъничка. Нея смятам само да почистя и нарежа на парчета и да пека с кората надолу без добавки. Защото ще е за плодовия утре.
Смятам да подредя и цялата тиква и парчетатаю цигулка в една тава и да ги пека заедно. Става ли така.?
Трябва ли да сипя вода в тавата?
Колко време да ги пека? Моля някой да се изкаже Praynig

На всички болни - бързо оздравяване  Hug
Приятна неделя  bouquet

# 501
  • Nederland

Приятен почивен ден на всички   bouquet и по стара традиция която си спазвам неделята е ден за къпане  newsm37  bath  grinning012 след готвенето  Joy Joy Joy :

Аз по стара традиция ти казвам : Честита баня! hahaha hahaha hahaha Hug

Курдов, става да ги печеш заедно двете тикви. Аз слагам малко вода на дъното на тавата!
Ще бъде много апетитно у вас довечера!  chef Жалко,че съм далече, иначе да съм ти дошла на гости! Hug

# 502
Курдов, ето моето лично мнение по въпроса с тиквите: първо, според мен цигулката е по-малко сладка от бялата тиква по принцип. Ето защо смятам, че тя е по-подходяща за пълнене. Второ, не смятам, че печената тиква със сушени плодове е особено подходяща за въглехидратна вечеря - ще преобладават плодовете, а на въглехидратна вечеря е хубаво да преобладава брашното (поне според рецептите в книгата).  Трето, ако ще ядеш печена тиква със сушени плодове в плодов ден, не трябва да слагаш захар. Четвърто, трябва да сипеш вода в тавата Simple Smile

# 503
  • Targovishte
Айде идвайте' , че май множко станаха - все пак се получиха две тави, а в една малка караванка се пекат и семките от бялата тиква. Да видим какво ще се получи накрая

# 504
Здравейте в неделя  bouquet
Току що обядвах макарони със сос Арабиата - купешки, оказа се супер лют, за което на опаковката нищо не пише. Пише че съдаржа захар и силно се надявам дане е толкова фатално.
Иначе закусих ябълка.
Сега почвам подготовката на тиквите. Този път се надявам да не ме подминете като малка гара и да пишете дали ще се справя вярно  Praynig
Купих две тикви. Едната бяла и кръгла, малка около две шепи. Нея смятам да я напълня със стафиди, сушени смокини и боровинки. Ще сложа малко захар, мед и канела - от нея не знам колко да сложа. И накрая ще сложа половин пакетче микс сурови ядки.
Втората тиква е цигулка. Пак мъничка. Нея смятам само да почистя и нарежа на парчета и да пека с кората надолу без добавки. Защото ще е за плодовия утре.
Смятам да подредя и цялата тиква и парчетатаю цигулка в една тава и да ги пека заедно. Става ли така.?
Трябва ли да сипя вода в тавата?
Колко време да ги пека? Моля някой да се изкаже Praynig

На всички болни - бързо оздравяване  Hug
Приятна неделя  bouquet
Курдов, Курдов голям си образ, ми сос Арабиата е всеизвестен лют сос, за това се казва така,  Hug и какво като има захар, днес сме на въглехидрати, е по правилно е захарта за вечерта, ама чак пък толкова? Канела можеш да поръсиш една чаена лъжичка, дори и повече ако обичате от нея се слабее.....при печенето аз слагам едни плъст вода в тавата, пека около час!

# 505
   Фифи, мерсиииии! Кат нова съм, обдухана, издухана, чиста с прическа...чак ми иде да са чуна кат са видя, едвам изчистих огледалото без да са гледъъъм Joy Laughing

Тоя карфиол не е мойто ядене като е сготвен  Sick боднах една вилица и 4 гъби. Сега леко гладна, чакам вечерята да си доям гъбки и салата Mr. Green

# 506
   Фифи, мерсиииии! Кат нова съм, обдухана, издухана, чиста с прическа...чак ми иде да са чуна кат са видя, едвам изчистих огледалото без да са гледъъъм Joy Laughing

Тоя карфиол не е мойто ядене като е сготвен  Sick боднах една вилица и 4 гъби. Сега леко гладна, чакам вечерята да си доям гъбки и салата Mr. Green
Ману, аз правя разкошна крем супа от карфиол с прясно мляко, дафинов лист....направо е божествена! Кариолът емного полезен!  Naughty

# 507
  Миме, знам душа...затва го готвих. Абе не е да не ми се е получило, ама вкуса е странен. На туршия повече ми харесва. Ще видим, може да го помъча довечера пак Wink

# 508
  Миме, знам душа...затва го готвих. Абе не е да не ми се е получило, ама вкуса е странен. На туршия повече ми харесва. Ще видим, може да го помъча довечера пак Wink
Хапни си го, има фибри, насища, а аз ще сложа рецепта за супата който я е опитал е останал очарован!
Става за белтъчен!

# 509
  • Targovishte

http://kurdov72.snimka.bg/daily/semeyistvo.826018.33688954
http://kurdov72.snimka.bg/daily/semeyistvo.826018.34338408
http://kurdov72.snimka.bg/daily/semeyistvo.826018.34338407
ето подготовката и във фурната как изглеждат
ще снимам и като ги извадя
ако не се виждат снимките, следвайте линковете

Общи условия

Активация на акаунт