90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 274

• 36 016
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
Нямам никакво време, но един въпрос, за да спя спокойно.  Laughing

Ядох палачинка с шоколад за въглехидратна вечеря, режимно ли беше или сгреших? Една беше, но купечка т.е. по-големичка.

Да се обадят от моята група, във вторник е втория воден ден и започваме третия цикъл. Не мога да повярвам, че времето се мина толкова бързо. Успех на всички!

# 541
  • Nederland
В-90,  режимна ти е палачинката, но трябваше 2 да хапнеш! И редчето шоколад.

Готвим се за вторник, да! Grinning

# 542
В-90,  режимна ти е палачинката, но трябваше 2 да хапнеш! И редчето шоколад.

Готвим се за вторник, да! Grinning

Супееер! Иначе къде ти две, тя си беше доста голяма и ми стана тежко, редчето шоколад също го пропуснах, защото бях на път и нямаше от къде да купя.

Малко тези 2 дни ще са ми тегави, които предстоят, но със сигурност няма да прегреша. Както последните дни не съм пил повече от литър и половина вода, така във водния ден ще се удавя. И след това последни 30 дни...  Shocked
 Hug

# 543
И моята тиква е готова за утре. Аз първо я варя на "локумчета" със съвсем мако вода, а после я запичам за кратко във фурната.
Лошото е, че тази вечер ядох мноооого сладки неща.

# 544
Здравейте,
Днес ден плодов, но съм яла само 2 ябълки и 1 банан  Confused
Бях навън почти цял ден, нямаше нищо подходящо за ядене, ужас. Тези дни съм на някаквки половинчати порции и се притеснявам да не се отрази лошо на диетата.

# 545
  • Калифорния, САЩ
   Аз пък имам слоу кукър и там си правя тиквата /на големи парчета със стотина мл. вода за 4 часа - включвам и забравям  Wink, после хапвам и мъркам от кеф Party/.

И айде по случая - кафенце в компанията на тикви :

# 546
   Добро утро, взимам кафе без тиква. Ирка мерси Hug

Фифи
, мерси за рецептата.   bouquet Ще се пробва Peace

Днес нов минус 500гр.  при тоя глад вчера дето си останах на гъби цял ден, че и сиренето ми горчеше в салатата кантарев да бе решил друго щях да му бия шамарите Joy
 Цяла нощ не съм спала от запушен нос. Пръсках и спрейове и пак нищо. Едва гледам, незнам как ще избутам работния ден.

Ден 6ти
з. 2 зелени ябълки
о. салата от киноа с царевица, маслини и краставица
в. салата от киноа с царевица, маслини и домат наполовина на обяда

Лека седмица и много минуси  Wink

# 547
 Добро утро момичета и момчета!
Чета ви от известно време и от вчера съм с вас.Мъжа ми реши да е солидарен с мен и започна и той   Wink .Не зная кой ще я докара до края,но аз съм твърдо решена.
  Прочетох доста за режима и да си кажа и аз ,че има разминавания в различните сайтове и блогове,но накрая решихме,че ще се водим основно от тук.
  Кантара ми се развали преди няколко дни,днес ще дойде новия и утре мога да кажа повече за себе си в обем  Grinning Нямам да свалям много-7-10кг,но лятото не мръднах и грам,ограничавайки се без хляб и сладко  Cry .....
  Да знаете,че сте страшно надъхващи и готини   bouquet

# 548
Добро утро!
Скръндзавата луна и на мен не ми даде добър резултат, сънят ми взе, ама килограмите, не иска  Crossing Arms!
Обмислям от днес или утре да започна нова врътка, пък ще видим къде ще му излезе краят!
За сега имам само печена тиква, другото ще го мисля в крачка!

# 549
  • СОФИЯ
Здравейте Фиданки и Фиданчовци!
Ир мерси за кафето. Днес ще ми е ден за кафе. Hug
Добре дошли на новите попълнения!!!  Hug
Аз почнах да си качвам килограмите Sad и не мога да разбера защо. Не прегрешавам с нищо, но явно този огромен минус след плодовия може би не е бил реален  newsm78.
Въглехидрати
з. 1 банан след 2 часа може би ще заложа на круша
о. домашна лютеница с филийки хляб и съм си приготвила червено цвекло и морковчета, доматки и краставичка.
в. тортичка предполагам с редче шоколад
Лек и успешен ден на всички фиданчовци!!!

П.С. Пиете ли вода между 20,00 часа и 4 часа???

# 550
 Добро утро на всички  Hug,
след моето изгубване за няколко дни (четох ви през цялото време) пак съм сред вас  Peace.
Кудров абе голям кулинар бе си бил ,страхотна тиква толкова много ми се прияде пълнената тиква че ще взема да си я направя  Grinning.
Мими ще ми обясниш ли на колко градуса и колко минути го печеш банановите мъфини на Нана, че не съм много по печенето, а съм решила да ги правя за сряда.
Ир благодаря за кафето страхотно е пия си го докато ви чета и пиша.
На цялата група прекрасен та дори и мрачен поне при нас е така и отслабващ ден  Hug.
Да си кажа днес като се премерих заковах на 61.00 кг килограми който не съм виждала от 8 години  Joy, чувствам се страхотно ,купих си дънки S номер вярно ластични са малко но пък ми стават .
 Менюто не го знам още за днес белтъчен ден ми е ,за закуска ще бъде ябълка а за останалото ще пиша довечера.

# 551
 newsm78 здравейте фиданки!

Днес е осми ден от диетата, но не съм свалила и грам Sad това възможно ли е???

Спазвам стриктно всичко, само в предишния плодов ден изядох една краставица  и един домат - постна салата. Днес се мернах да видя какво става и нищо!!!
Много съм разочарована Sad На някой случило ли му се е същото?

Хубава седмица на всички!

# 552
  • Targovishte
Здравейте банда  bouquet
За днес менюто ми го знаете, сао за разнообразие закусих ябълка   Mr. Green после - тиква.
Добре дошли на всички нови  Hug
Въпросът с пиенето на вода след 20 часа и мене ме интересува, тъй като аз пия поне литър от 19 до 23.30 а понякогаи повече.
Кантарев се държи абсолютно прилично, близо съм до изпълняване на програма минимум , която съм си поставил.

Приятен ден на всички   bouquet

# 553
Здравейтее  bouquet
Да се оплача , след въглехидратен съм + 1. 300 ужасссссссссс
Реално не съм изяла повече от 1кг
Менюто ми вчера беше
З - ябълка
О - опекох си блат колкото  пица и салата  пекани чушки
В- суха паста, сусамка, вафла и редче шоколад
Явно съм прекалила, като го написах ми не е било толкова малко. Да ми е за урок
Днес посстни ябълки може и банан............
Трябва да намаля и количеството. Все още съм в началото ще се поправя.
Весел и усмихнат ден

# 554
Курдов, като смъртен враг на тиквата(докосвам такова същество само за да правя фенери с грозни Форми) ще кажа, че ми изглежда вкусна таз твоя пълнена тиква.
Браво за всички минуси, които видях, виждате ли - има резултат, само да има инат и желание.
Аз няма да си казвам менюто по старата причина, кантара е много послушен, като да не повярваш, може би съм стимулирала метаболизма си, нямам обяснение иначе...
Онзи ден бяхме с мм на гости на една приятелка и приятеля и в новото им жилище и тя беше направила страхотен сладкиш, който обаче не знам дали е подходящ за сладка вечеря, затова ще споделя рецептата тук и чакам старшите да се изкажат. Прави се кексово тесто от 3 яйца, чаша захар, чаша брашно и един бакпулвер. Пече се в малка тава. Докато е горещ се залива с една кофичка кисело мляко с ниска масленост( е тук си мисля, че е проблема). По този начин се сиропира плата отдолу, след което се маже с някакво сладко. Става супер вкусно, бързо е, леко,да си оближеш пръстите!!!
Много минуси ви пожелавам!!!

Общи условия

Активация на акаунт