90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 274

• 35 968
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
  • Русе
Мина, честит имен ден!
Ирманова, да са ти живи и здрави децата, да те радват и с повече внуци, а ти да си жива и здрава да тичаш и след тях (другите внуци, де   bouquet) Hug Hug Hug
Фифи и аз съм така с килограмите, само дето се похвалих по едно време, че смъкнах около 1,5 кг и после - обратно  Mr. Green, но иначе има друга промяна, утре сутринта ще се измеря на см да видим какви промени има.
Днес с това плуване имам страхотно главоболие - до тук смесих две марки минерална вода, 2 кафета и около литър чай. Мисля по-късно да си направя още чай (сега се замислих за плодовия чай  newsm78, такъв най-обичам - правя го в кафеварката - насипен е - надявам се, че е режимен).

# 631
  • Nederland
Деси, защо да не е режимен плодовият чай, според мен става.
Утре сутрин мисля и аз да се измеря.

mama_bobo, успех и на теб!

Заната, страхотни мъфини, но честно казано не се изкушавам.   HugВ момента в главата ми е утрешното сирене за обяд. Laughing

Днес менюто е: вода (Ротердамска натурална) - до тук 3 л. + 2 чая (мента и лайка).

# 632
  • в окото на щастието !
Хех, тази година Гуши нЕмаааа, така че всичките тикви са си само за мен . Heart Eyes
Фифи, Инка  Hug
На несвалящите повтарячи на режима поствам снимки , за да видите промяната само за 20 дни - основно около талията и коленцата има намаление и силуетът е по- изпънат, без да имам промяна в кантара /е освен мижавите 100 гр от водния/

Затова ви успокоявам и повтарям, че нещата не винаги са такива , каквито ги показва кантарът , което е чудесно , разбира се . Старите снимки са много големи и не ги поствам, но ги вижте в хронологията ми, който иска де .
Хубава вечер .   bouquet

# 633
Деси, Фифи и при мен не върви! И аз размятам едно кило надолу нагоре, каква е тая работа newsm78! Чак се замислих воден да направя!
Курдов на Нова година на какъв ден се падаме?
Другата седмица съм на работната среща, във формуляра за участие написах вегетарианка! newsm78 Обаче сега се сетих, че се прецаках, защото не преброих водния! Но няма лошо, все пак меса по хотели не е за предпочитане!
Курдов водния сега се пада на 19 нали, значи на 20 и 21 съм белтъци и варива!

# 634
  • Nederland
Боби, страхотна ЛЕПА мацка си! Hug Hug Hug
Благодаря ти за мотивацията! newsm51

# 635
  • в окото на щастието !
Мими, Фифи - благодаря . Има още какво да се желае, но се размятам тук , само и само да ви давам кураж, че след като от едно друго Гуши се докарах до тук , с моя смотан метаболизъм, значи всички могат, стига да го поискат достатъчно силно и да следват мечтата си упорито и с търпение .
А Лепа ще стана след още 10 тина килца , ма няма да ги бързам тях - когато, тогава  Laughing

# 636
  • Русе
Боби  Hug Hug Hug браво, страшна мацка

# 637
Мими, Фифи - благодаря . Има още какво да се желае, но се размятам тук , само и само да ви давам кураж, че след като от едно друго Гуши се докарах до тук , с моя смотан метаболизъм, значи всички могат, стига да го поискат достатъчно силно и да следват мечтата си упорито и с търпение .
А Лепа ще стана след още 10 тина килца , ма няма да ги бързам тях - когато, тогава  Laughing
Как след десетина, ми ти искаш съвсем да изчезнеш  newsm78, така си идеална, чуй какво ще кажат мъжете. .....? Хайде кавалери двама изказвайте се Naughty

# 638
  • Targovishte
Леле Лепотицееее Hug страхотна сиииииии   bouquet Лепа Брена ряпа да яде Heart Eyes Mr. Green

Мими - да 19 ни е първи воден, а на 18 декември втори воден. На 31 декември се пада белтъчен, т.е. сме на месоооо.

Оф  ooooh! как да я убия тази бяла акула в мен newsm78 вечерях преди час и нещо, и не можах да се откажа от свинското. Леле какъв плюс ме чака утре  Cry Cry не съм ял повече отколкото трбва ама голям страх ме гони. Аз мога само на месо да си карам и нищо няма да ми липсва. Но явно стомахът ми се е свил и след точно претеглена манджа 180 гр - свинско задушено с праз и гъби плюс 100 грама салата зеле, се чувствам като бременна хлебарка или точно като маймунката от картинката, която тази сутри някой пусна ooooh!

# 639
bobybonta , мацка, та дрънкаш, браво!  bouquet

Курдов, менкам мъфини за тиква.

Фифи, то и аз предпочитам сиренце, ама не му дошъл ред, ще се мъча утре с мъфини.

Да са здрави всички именници! Heart Eyes

# 640
Ехееее Курдов ми ние сме направо късметлии! На месо на 31.12 newsm44 Аз ако е живот и здраве ще имам гости у нас, така че ще си нагодя менюто! Сега имам една седмица да реша дали да правя воден newsm78?

# 641
  • Targovishte
Мими - ако не правиш воден - няма да си на месо на 31.12 newsm78

# 642
  • Пловдив
Гледам вече си смятате дните по Нова Година.
Нека и групата,с която започнахме да прочете написаното.
На 1.12-ПЪРВИ ВОДЕН
На 30.12-ВТОРИ ВОДЕН.....ДЕМЕК НА 31 СМЕ НА МЕСООО Simple Smile
На 28.01.15г-ТРЕТИ ВОДЕН

# 643
Не мога да не кажа едно голямо УАУУУ на Боби, smile3501. Всеки път ни изненадваш от приятно по-приятно.Продължавай все така. Hug

# 644
  Ден 7ми въгл обяд- питчици от Била с лютеница, вечеря - щолен, брауниз и черен линд с ягода

Бонита
, страхотна сиииииииии  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт