90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 274

• 35 967
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
  • Nederland
Привет на цялата ни отслабваща банда! Hug

Мина, Честит имен ден!   bouquet Бъди здрава и много щастлива! Hug

Честит двоен рожден ден на порастналите ти деца, Ирмановаbouquet Желая им много здраве и попътен вятър за всичките им мечти!  Hug

Курдов, не се ядосвай на кантара, има и такива моменти! Hug Аз обаче бих те посъветвала да промениш наистина очакванията си и да погледнеш малко реално на постигнатото ти дотук. Карай си режимно до края на врътката, но недей да избягваш изобщо храните от които качваш. Няма как после да ги избягваш завинаги, нали? Хубаво е човек да бъде критичен към себе си, но все пак в рамките на постижимото.
Аз сега през вторият цикъл не свалих нито грам, още не мога да достигна до стойността от първия воден. Е харакири няма да си правя, приех филосовски нещата. Все пак през цялото време съм била режимна и съм се хранила здравословно.
Освен това може пък сега през втората врътка организма ти да реагира различно, т.е. може сега пък да сваляш от месото.
Аз сега имах минус след тиквата, но нерядко съм била на нула или на плюс. Това не би ме отказало от нея, защото е полезна, засищаща и нискокалорична и много вкусна и реално няма как да качим кила от нея.

Боби, всеки път като се спомене тиква за вашето прасенце се сещам. Laughing

Ехооо група - плувци (Деси, В-90,Лате), как сте? Наздраве от мен с чаша ментов чай! Laughing Успех на всички ни! Hug

# 616
Здравейте!
Мина, Честит имен ден! Бъди здрава, щастлива, много обичана и даряваща любов жена!

Честит рожден ден на децата ти, Ирманова! И на теб самата Честит празник, защото сега от гледната точка на майка виждам, че празниците на децата са и мои празници   bouquet
Аз днес съм на плодчета - ябълки, стафиди и белен слънчоглед.
Трънче не съм сигурна дали затова питаш, но май става въпрос за така наречения "турбо режим", където се въртят няколко пъти по три дни вместо по четири, като идеята е, че пропускаш или бобовия или въглехидратния. Но доколкото си спомням Боби беше писала, че преди време го е пробвала и май не е добре да се прави. Аз лично съм на мнение (не казвам, че е правилно така), че по-добре да пропуснеш някой от дните преди това, отколкото да си омажеш дните на 31. и 01. Но всеки сам си решава.
Успешен ден!

# 617
Привет,момичета и момчета!!!
Мина, Честит Имен Ден!!!  bouquet Бъди жива,здрава,щастлива и кантара много да те слуша!!!
Ирманова, bdbaloni на децата ти !!! Да са живи,здрави и винаги да се обичате и уважавате!!!
desi_mama, Fifi Brindacier, и всички останали плувци, успех с водичката !!! Hug
Пεнεлопα, браво за постигнатите резултати!!! Успех с почивката!!!
flower_girl,добре дошла! Hug Желая ти търпение и постоянство! Успех!!!
 kurdov,къде си тръгнал да мрънкаш с твоите +600 гр.,аз какво да кажа като съм с +2 кг. след ВХ. newsm78
Днес плодов:
З - тиква с канела
О - плодова салата-тиква,ябълка,стафиди,орехи,лимонов сок,канела
В - пак плодова салата
Лек ден!!!

# 618
  • Пловдив
Мина,честит имен ден! Simple Smile

Ирманова,да са живи и здрави децата ти! Simple Smile

# 619
Мерси, боби,...а извинявай, лепа брено,притесняваше ме киселото мляко, естествено, че едно..маааксимум 2 парчета, до 200г на око.
 ей, днес има вече пари... Ще се яде режимно от утре, хихи, нямам търпение!
Мина, черстит имен ден, само хубави неща да ти носи името.
Ирманова, честит рожден ден и на твоите пораснали деца, само радост и внуци да носят!
Мнпго успех на на всички

# 620
Здравейте  Heart Eyes

Станах си специалист на шоколадови мъфини и ябълков пай, това е  Naughty , какви мъфини направих  chef ,Мими, вървя по твоите стъпки, като пионерче  Laughing  , ако синето помогне може да кача и картинка  Joy

# 621
  • Targovishte
Заната - Браво  Hug СтраОтно изглеждат... МММ... олигавих клавиатурата, а уж не обичам сладко. Паля колата и идвам на гости   bouquet

# 622

Боби, всеки път като се спомене тиква за вашето прасенце се сещам. Laughing

Laughing Ааааа Гушито и аз го помня !

Мир на сланинката му  smile3553

Лепотицата как му тегли ножа  Crazy

# 623
Ирманова,Честит Ви семеен и хубав празник  Hug  bouquet

# 624
Здравейте, банда! Hug
Засмука ме животът! Няма време! Много Работа! #Cussing out
Затова телеграфно!
Ирманова, Честит Празник! Да са ти живи, здрави и усмихнати децата! И ти също – да им се радваш! Hug
Мина, Честит Имен Ден! Много здраве и късмет от мен! Hug
Фифи, Деси мама , ако има и още някой – успех с водицата! Стискам ви палци! Hug
Пенелопе, добър ти е резултатът – успех с почивката! Hug
LuLuRaKi, да не би кантарът ти да е развален. Не може 9 дена на диета и да не мърда ни нагоре, ни надолу. Споделяй менютата си тук предварително, да видим да не грешиш някъде. Пиеш ли достатъчно вода – 30мл на килограм тегло минимум на ден!?
Аз съм кротка и режимна. Днес съм на плодове!
Много ви целувам всичките! Hug Hug Hug

# 625
  • Пловдив
аз да ви питам,тъй като до сега не ми се е налагало да ям по време на диетата такива неща и незнам дали може,реших да ви питам преди да съм направила грешното.

Ядат ми се равиоли,или с кайма или със сладко?Може ли?
Тестото се прави от :

яйца  - 1 бр.
брашно  - 1/2 кг
прясно мляко  - 2 с.л.
вода  - 1 ч.ч.
сол

# 626
аз да ви питам,тъй като до сега не ми се е налагало да ям по време на диетата такива неща и незнам дали може,реших да ви питам преди да съм направила грешното.

Ядат ми се равиоли,или с кайма или със сладко?Може ли?
Тестото се прави от :

яйца  - 1 бр.
брашно  - 1/2 кг
прясно мляко  - 2 с.л.
вода  - 1 ч.ч.
сол

Така както ги чета със сладко стават за ВХД-на сладка вечеря. С кайма - не стават!

# 627
Плувате ли Деси, Фифи, Лате?  И на останалите здрастиии!

На мен ми е лошо днес, водният ден съвпадна с първия ми почивен, чувствам се много отпаднал и уморен, спи ми се. Неяденето този път внася още тежест към всичко това, но разбира се съм режимен и няма да сгреша. Ще опитам поне 4 литра вода да изпия общо, дано успея. След малко отивам и задачи по висша математика да обяснявам, но нямам избор (нищо че се дипломирах преди 3 години и вече съм позабравил) Приятелството преди всичко!

Утре ако ще да качвам след водния - не ме интересува. Не ми се ядат млечни, а месо, така че малко ще натоваря организма си след тези леки дни, които бяха.

Залавям се с един чай от мента и дано ме ободри. Успех на всички!

# 628
Привет и от мен Laughing. Днес първи воден минава доста добре с чайчета и кафета. Организирах си така нещата, че почти целия ден да съм навън че да не се изкушавам. За утре съм намислила да си направя една домашна снежанка. Даже и млякото съм сложила да се изцеди. Купих си и сирене и кашкавал. Това мисля да хапна за обяд, а за вечеря ще видим Simple Smile
Лека вечер на всички  Simple Smile

# 629
Здравейте  Heart Eyes

Станах си специалист на шоколадови мъфини и ябълков пай, това е  Naughty , какви мъфини направих  chef ,Мими, вървя по твоите стъпки, като пионерче  Laughing  , ако синето помогне може да кача и картинка  Joy

Заната скъпа моя! Удари ме в земята! Моите искрени поздравления! newsm10 Поздравявам те и за режима.....ама като фръцнеш новата пола и ботушки друго ще да е, нали!
V_90 благодаря за милите думи, кулинарка съм наистина на готвенето, без да се хваля в яденетата постигам големи успехи, не един го е казвал, особено свекъра, всеки път си сипва втори път и вика,  че му развалям килограмите, но по сладкиште..... newsm78 Абе не са моята силна страна, но покрай диетата с това ядене на сладко доста неща понаучих Simple Smile! Важното е че не ме мързи, винаги съм готова да експериментирам, разбира се ако ме оставят да дишам от работа........Менюто днес
З фреш от мандарини, кафе
О обядвах с бившия си шеф, отпреди десет години, пилешка кавърма с гъби и чушки и шопска без сирене
В пушко с праз, ако знаете само колко е вкуснооооо....и зелена салата с репички

Общи условия

Активация на акаунт