90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 274

• 35 969
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
  • СОФИЯ
irmanowa, Да са ти живи и здрави "хлапетата"!!! Много да те радват!   bouquet  bouquet  bouquet

# 601
   Добро утро! Аз днес съм с плюс 500гр, но сама съм си виновна. Снощи мнооого стабилно хапнах.

Честит имен ден на Мина bouquet

Трън в очите, грам не те разбрах каква схема искаш да оформиш. На какво искаш да си на Нова година? А какво ти се пада по план?

Аз като започнах режима го направих така че на НГ и РДто ми да съм на белтъци, понеже ще съм на заведения. Тази година съм юбилярка Joy

Ирманова, да са ти живи и здрави децата и много да те радват!   bouquet И аз съм почти на техните години, много хубава възраст...сега ме е страх от 30те които наближавам Crazy

На новите добре дошли и успех.  Peace

# 602
  • Targovishte
Здравейте банда   bouquet започвам да мрънкам и можете да почнете да ми се карате.
Тиква - никога повече. Плюс 600 !!!!!!! Грама след плодов. За втори път качвам след плодов. Много съм разочарован.Явно трябва да си намаля очакванията. И днес съм на месо, тъй че още плюсове очаквам.
З- ябълка
О . пилешка пържола на скара и салата зеле
В - свинско с праз и гъби и салата зеле

Мина - да ти е живо и здраво името  bouquet
Ирманова - да са ти живи и здрави рожденниците  bouquet

# 603
  • Враца
ЖАНИ, при мен не се отваря линка.
Ако ти го отваряш, копни го направо като текст тук, моля те. Покрай предстоящите празници може и други от тази тема да се интересуват, за да нагодят дните.

ЖАНИ, така вече става.
Много ти благодаря!
Понеже сега нямам време, че трябва да излизам след 1 час за работа, ще го прочета като се прибера.

Хубав и ползотворен ден на всички!

# 604
Привет, банда!
Тадааам, моята врътка приключи с 92 дни диета и без водните. Отчитам се веднага: свалени точно 8 кг. (можеше и по-добре да е, ама нейсе, доволна съм). Прегрешенията ми: едно брутално омазване с Макдоналдс
Скрит текст:
(два хамбургера, филенца и пържени картофи)
но бях с болно гърло и нещастна Blush което пак на моя г*зец се залепи, де Mr. Green
Начало:58,2
Край на първа третина: 54
Край на втора третина: 52-53
Край:50,2
От днес съм в почивка и един въпрос се върти в главата ми и той е "Ко Ши Ям" Joy
Като гледам, ще подхвана пак белтъчен за обяд и вечерята ще я мисля после.
Между другото, правих много вкусна и лесна крем-супа за варива, от картофи и целина, ако искате, мога да споделя рецептата.  chef

Курдов, казах ти аз (мрън мрън)
Ако бях на диета на Нова година (добре, че не съм хаха) бих пропуснала примерно един въглехидратен (с риск да ми се скарат старите) и да ми се падне протеинов на 31-ви, та да наблегна на мръвката. Не казвам, че е правилно, но сравнено с пълно омазване, някак по-леко ми се струва.

# 605
  • София
Здравейте, от утре и аз почвам диетата. Понеже съм на работа от 10-19:00, как да си разделя храненията. Четох и в темата, четох и документа, който е много подробен, но все още не ми е мн ясно как се делят храненията. Например, ако сутринта към 8 и към 10 хапна по един плод, после обядвам към 2 и вечерям към 6, това правилно ли е ? А между обяд и вечеря с какво мога да се заситя? Много благодаря, ако някой ми отговори   bouquet

# 606
  • Русе
Пεнεлопα, браво за резултата, успех със задържането му  Peace
flower_girl, успех и на теб - но със спазването на диетата, повечето тук сме работещи и не виждам какъв е проблема с това. Имаш една закуска с един вид плод (ако не ти стига, може да имаш и две закуски - както си писала в 8 и в 10). Обяда и вечерята за 14 и 18 са добре, важно е да спазваш минимума време помежду им (4 часа за белтъчен, 3 за варива и въглехидратен, а в плодов - можеш да имаш до 5 хранения за деня, но през минимум 2 часа). Колкото за засищането между обяда и вечерята - чай или кафе без добавки в тях или вода  Laughing Ако на обед ядеш достатъчно основно, придружено и със салата, не виждам причина да огладняваш преди вечеря  Peace
Аз днес съм   sport027 къде сте останалите плуващи Wink много ми е тегаво днес, но не заради водния ден, а и аз не знам защо... пия си водичката, а за довечера си нагласих бъркалки за разнообразие на водата (ЦвЯтке  Hug, ама моите са с плодчета  Joy Joy).

Последна редакция: вт, 11 ное 2014, 12:39 от desi_mama

# 607
  • София
Пεнεлопα, браво за резултата, успех със задържянето му  Peace
flower_girl, успех и на теб - но със спазването на диетата, повечето тук сме работещи и не виждам какъв е проблема с това. Имаш една закуска с един вид плод (ако не ти стига, може да имаш и две закуски - както си писала в 8 и в 10). Обяда и вечерята за 14 и 18 са добре, важно е да спазваш минимума време помежду им (4 часа за белтъчен, 3 за варива и въглехидратен, а в плодов - можеш да имаш до 5 хранения за деня, но през минимум 2 часа). Колкото за засищането между обяда и вечерята - чай или кафе без добавки в тях или вода  Laughing Ако на обед ядеш достатъчно основно, придружено и със салата, не виждам причина да огладняваш преди вечеря  Peace
Аз днес съм   sport027 къде сте останалите плуващи Wink много ми е тегаво днес, но не заради водния ден, а и аз не знам защо... пия си водичката, а за довечера си нагласих бъркалки за разнообразие на водата (ЦвЯтке  Hug, ама моите са с плодчета  Joy Joy).
Ей супер си! Благодаря за отговора Simple Smile А как си носите зеленуковите булъончета на работа? Мене ще ми е малко тегаво, но ако наистина са толкова важни за диетата ще си ги супвам в шишенце Simple Smile

# 608
  • Русе
А как си носите зеленуковите булъончета на работа? Мене ще ми е малко тегаво, но ако наистина са толкова важни за диетата ще си ги супвам в шишенце Simple Smile
Лично аз (а и повечето момичета и момчета Wink тук), не използвам бульони, защото нямам време да си ги приготвям сама, а купешките не стават.

# 609
  • София
А как си носите зеленуковите булъончета на работа? Мене ще ми е малко тегаво, но ако наистина са толкова важни за диетата ще си ги супвам в шишенце Simple Smile
Лично аз (а и повечето момичета и момчета Wink тук), не използвам бульони, защото нямам време да си ги приготвям сама, а купешките не стават.
Ясно, ами да трябва доста време за да се изпълнят на 100% всички подробности от диетата  Simple Smile

# 610
Здравейте,
Вчера за ден белтъчен се придържах към млечните:
З - 2 малко ябълки
О - салата снежанка на обяд с 50 гр. кашкавал и салата домати, краставици, чушки.
В - около 125гр. моцарела със същата салата.

Днес ден варива:
З - 2 малко ябълки
О - пълнени чушки, но само с ориз - тук мното ще ми липсва млякото, но ще го заместя със салата домати и краставици. Мисля 3 чушки тук
В - същото, но наполовина - една голяма чушка освен

Мина - честит имен ден, много здраве, щастие и свалени килограми.
flower_girl - аз ги пропускам бульоните и не прочетох тук някой изобщо да ги пие, пък се хвалят с добри резултати  Simple Smile Успех с диетата.

# 611
  • София
Благодаря  Stasi_. Аз започвам диетата с приблизителни мерки 165/64-65кг, пък да видим.

# 612
  • в окото на щастието !
Добър ден   bouquet
Честит Имен Ден на Мина Hug
Честит Рожден Ден на  децата на Ирманова и на самата нея  Hug
 Курдов - не ти е виновна тиквата, водичка е , споко ,  пил си до късно , предполагам , и не си я изхвърлил до сутринта .  Няма как да качиш сланини  Laughing
Пεнεлопα - Браво и приятна почивка ти желая .  Hug
Трънче - каквото и където да прочетеш , няма начин да разместиш дните ,както на теб ти харесва . Променяйки дори само 1 ден , си нарушаваш цялата четворка и се връщаш крачка назад . Ти си прецени  дали си струва да ти запецне кантара , заради този или онзи празник .Това, което мога да те посъветвам е да си караш режимен плодов ден, само на вечеря да се отпуснеш и се правиш на 6 без 10  Wink , и на другия ден да си продължиш по план , както ти се пада. Ако се пада воден ден - пропусни го спокойно - разрешено е и от правилата . Така ще имаш само  едно прегрешение , а не цял овапцан ден  Sunglasses и от там четворка .
Държим да се спазва последователността на дните , не защото ни е кеф  да ви дразним, а защото има възходща градация на въглехидратите във всеки ден от четворката и като нарушим нея, нищо не правим . Дано ме разбра правилно .  Peace

Последна редакция: вт, 11 ное 2014, 13:28 от bobybonta

# 613
  • Targovishte
flower_girl  И аз не съм пил бульони, мисля че не са задължителни  newsm78

Лепа БубонтаHug ха дано, то и предния път така стана, но тогава след плодовия бях на яйца и хоп минус кило и нещо. А сега бялата акула в мен протестира и ... ядох месоооо.  ooooh! (нищо че пържолката беше нищожна, убеден съм че нямаше и 200 гр.) Замислям да сменя поне вечерята с нещо по леко, като кисело мляко, вие какво ще кажете  newsm78

П.П. Лепотице, и аз ще те послушам за 31-ви. Само на вечеря ще се омажа и опия...

# 614
  • в окото на щастието !
flower_girl  И аз не съм пил бульони, мисля че не са задължителни  newsm78

Лепа БубонтаHug ха дано, то и предния път така стана, но тогава след плодовия бях на яйца и хоп минус кило и нещо. А сега бялата акула в мен протестира и ... ядох месоооо.  ooooh! (нищо че пържолката беше нищожна, убеден съм че нямаше и 200 гр.) Замислям да сменя поне вечерята с нещо по леко, като кисело мляко, вие какво ще кажете  newsm78

П.П. Лепотице, и аз ще те послушам за 31-ви. Само на вечеря ще се омажа и опия...
Laughing Разрешавам, днес съм добричка  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт