90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 274

• 35 972
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
  • Targovishte
В-90 - вчера ги поствах да две части - подготовката и после като са готови. Радвам се че удържаш фронта и вярвай, че немилите думи са от хора, които ти завиждат  Peace

# 586
Здравейте  Hug
Днес, както бях решила вчера  Laughing, изкарах белтъчен ден по учебник. За утре съм си направила "разопаковани сарми" с кисело зеле. Направих си и график -на хладилника ( Mr. Green за смях на ММ) за предстоящите 12 дни и се стягам здраво, после си продължавам почивката, АМА стриктно.

Лека нощ!

# 587
  • Враца
Трънче - аз не съм чел подобно нещо. Вариантът, който и аз ще направя, е да се омажеш на 31 -ви и после продължаваш, както ти се пада. Още по хубаво че 1 -ви ти е воден. Ще изчистиш всичко.или повечето от каченото.  Hug

Курдов, мерси за вниманието  Hug
Виждам, че като един от двамата мъже в тази тема, се радваш на особена почит  Grinning

Ако карам по диетата, 31-ви е плодов, това е невъзможно  Laughing
ако се ОМАЖА на 31-ви, ще си направя плодовия на 1-ви, а пък на 2-ри водния.

Или ще пробвам това, което ми се върти, ама пусто къде съм го чела- ще направя някоя седмица цикъла да е 5 дни вместо 4- два белтъчни един след друг  /май нещо такова беше newsm78/
и после на НГ ще бъда на въглехидрати, поне е нещо  Laughing
може би ще сме сами вкъщи с мъжа и детето, така че ще си съобразя менюто с моите изисквания.
пак ще се ОМАЖА, но най-вече с количеството, а не с вида на храната.

Моля ако някой се сеща за какво питам, да се включи!
 Hug

# 588
  Добро Утро!
Днес ми е трети(въглехидратен). Новият кантар ме изненада сутринта 60.3.Вчера ,след като дойде се притеглих и бях 61.7-странна работа,но си се кефя  Heart Eyes Вероятно това е от задържането на течности.
 З -ябълки
 О-спагети с доматен сок
 В-торта в "Неделя"
утре само да не се жалвам  с Кантарев  Mr. Green

Искам да ви питам,пиете ли бульони и те могат ли да са купешки.На друго място четох,че имало някакви био,но тук дори не са чували за такива.В протеиновия пих пилешки домашен,вчера пих зеленчуков-пак домашен,днес нямам възможност да правя.
  Другото,което се сещам-тоз черен шоколад колко трябва да се яде като количество?Какво значи "лентичка"?по дължина или ширина? Мерси!
    Лек и усмихнат ден на всички   bouquet

# 589
Здравейте отслабващи дами и господа  bouquet Laughing
Вчерашния ден плодов мина леко З- ябълки
О банани и малко семки слънчоглед
В плодова салата / ябълка, киви , банан поръсени с малко стафиди и обилно с канела

bobybonta
Благодаря за съвета, ще го имам за наред 
Днес нещата се нормализираха, поне съм на същите килограми като на старта, защото ако бях повече щях да се отчая
Днес белтъци
З- Грейпфрут /все още стои в чантата/ + кафе
О - катък с краставица или зелева салата
В -  сирене с салата пекани чушки
Пекани чушки ги меля в робота с магданоз и чесън и след това ги овкусявам, става като домашна лютеницаедрр смляна Mr. Green
Весел и успешен ден от мен

# 590
Добро утро !
 Днес е Св. Мина искам да почерпя.
Пожелавам хубав и "олекващ" ден!

# 591
Нещо не се справих май newsm78.
Нооооо,   party023  food010 има и други начини.

# 592
  • СОФИЯ
Привет!
Мина Честит имен ден!!! Жива и здрава!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Днес ми е плодов, а утре воден.
За днес сутринта банан, след това ябълка, приготвила съм грозде и фреш и не решила какво точно ще консумирам и суров бадем.Но май суровия бадем може да го изтегля към края на вечерта, за да може да се чувствам по-заситена за водния.
Вчера ми беше въглехидратен и съм много доволна от кантара. Да не чуе дявола във въглехидратен килограмите са винаги надолу. Много съм учудена от това, но много добре ми влие този ден.
Трън в очите, аз това съм го чела, но в други форуми и то мисля, че е по-скоро да избегнеш въглехидратния. Пробвай дали ще успееш да отвориш този линк
Тук между другото четох и за водата. Не трябва да се консумира след 20.00 часа и ми се искаше някой да се изкаже по тази тема, но уви имаше само един коментар.
Предвидила съм да приключа с диетата и да премина на режима на почивката до 15 декември. Така, че мога да си контролирам хапването за нова година и Коледа.
Много килограми надолу пожелавам в този мъглив ден!!! Може пък да ни е на късмет Wink

# 593
Добро утро. Честит имен ден на всички празнуващи ден  bouquet Мина- 17 честит имен ден   bouquet

Искам да ви питам,пиете ли бульони и те могат ли да са купешки. Никога не съм ги пила. Ако пиеш задължително домашен, купения е всичко друго, но не и режимен Peace
  Другото,което се сещам-тоз черен шоколад колко трябва да се яде като количество?Какво значи "лентичка"?по дължина или ширина? Мерси! Лентичка значи по ширината- 2,3,4 квадратчета, зависи от вида шоколад
    Лек и усмихнат ден на всички   bouquet

Аз днес отчитам едни +300, ама какво да се прави.Менюто ще е белтъчно, още не знам какво.
Нещо много ми се губят хора в темата, бабс , инке, Василева Thinking Къде сте?

# 594
  • Враца
ЖАНИ, при мен не се отваря линка.
Ако ти го отваряш, копни го направо като текст тук, моля те. Покрай предстоящите празници може и други от тази тема да се интересуват, за да нагодят дните.

# 595
Добро утро и от мен!

Днес протеини:
з - кафе с подсладител
о - салата - маруля, половин домат, две краставички и риба тон
в - същата салата ще да е Simple Smile

Ден 9 - кантарът не мърда Sad  Ай кажете защо  newsm78

# 596
  • София
Здравейте, в новата седмица! Вече е вторник, ама понеделника тичахме по задачи и пропуснахме да четем в тематаа.  Rolling Eyes Поздравявам ви с една весела картинка. И вие ли така се чувствате?  Grinning

# 597
  • Пловдив
Добро утро и от мен. Simple Smile
Днес съм -0,600гр след плодов.
Ден 9 Белтъчен:
З-ябълка и кафе
О-400гр млечна салата
В-печено пиле

# 598
  • Русе
Здравейте банда!
Минавам да ви почерпя , днес моите син и дъщеря имат рожден ден и стават на красивите 28години.

Усмихнат ден ви пожелавам и много минуси!

# 599
  • СОФИЯ
Трън в Очите, ето така ще пробвам, но е доста дълго. Надявам се, да стане сега.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт