90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 274

• 35 959
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте приятели...Днес кантарчето ме обиди, заковах на 79,000, с 400 грама повече...уффф, а си бях режимна... CryДнес ВХ:
з: фреш грейпфрут
о: 10-тина пълнозърнести гевречета
в: 3 сухи пасти и ред чер. шоколад
И 2 литра вода. Утре дано да нямам мноооого голям плюс Praynig Praynig Praynig
Утре плодов: намислила съм фреш моркови за закуска, сок от ябълки за обед и варена тиква за вечеря с шепичка сурови ядки.
Уф хора искам до края на втората врътка да ковна 75,00. Ма много искам!!!1 Laughing
Лека и отслабваща нощ!!!

# 646
Мими - ако не правиш воден - няма да си на месо на 31.12 newsm78
Ах ти изнудвачооо, ще правя тогава, ама признай си, че тайната ти мисъл е да не се разминем нали, защото няма да си имаш дружина и кой да те защитава от злите старши  hahaha?

# 647
  • Targovishte
Петя - явно този сезон не е добър за режима. Но не се коси, погледни при мен какви ужасии стават, усмихни се и продължаваме напред - напук на кантарите, на времето и на цялата природа  Hug

# 648
Не съм на компютъра в момента и пиша от телефона, затова нямам снимка за сравнение от преди 2 месеца.
Ноооооо  големият корем го няма, вратът ми е тънък и не е гуша, краката ги вмъкнах в дънките, които някога ми подариха и ги носеше майка ми, бузите също си поотидоха. Разбрах го чак сега на 100% след тази снимка в профил, иначе виждах промяна, но не голяма. Благодаря ви, хора, диетата все още не е свършила и имам цял месец, а аз вече се чувствам напълно друг човек. Половината поне дължа на вас, благодаря от сърце!!!  Hug hug

16,9 килограма по-малко точно преди втория воден ден, който тече в момента...

# 649
  bouquet браво много добре изглеждаш, не знам колко си бил преди ,но 16 си е число, браво!

# 650
  • Пловдив
v_90,БРАВО!  Simple Smile

# 651
  • Nederland
В-90, браво,браво,браво! Hug
И за визията, и за постигнатият резултат, но най-вече за стриктността!  bouquet

# 652
  • Targovishte
В_90 Браво. Супер изглеждаш. Де да бях и аз така. Според мен нямаш нужда от повече отслабване, но ти си знаеш най добре как се чувстваш  Peace Супер ти е резултатът.

Аз спамя най-много тука, защото откакто застудя клиенти няма - на половин час я влезе някой, я не... Извинявам се и млъквам

# 653
В_90 изглеждаш много добре! Браво, незнам как си бил преди, но сега си заслужи названието Фиданчо! smile3501 newsm10

# 654
Кратко включване от мен с комплименти за V-90  smile3501

и за Брена Бонтич  Heart Eyes

# 655
Здравейте!

Чета ви с мнооого голям интерес и ме вдъхновихте да започна да отслабвам точно с 90 дневната диета. Пробвала съм с глад, с плодове - отслабвам, но после йо-йото си казва тежката дума. Та така.. От вчера се храня стриктно - днес ми беше втори ден: закусвах ябълки + 1 кафе без захар, на обяд - боб с 1 филийка пълнозърнест хляб и зелена салата. По принцип не вечерям и искам да  питам може ли да пропускам вечерята?  Crazy Crazy Crazy

# 656
Охо....
Боби - много си добре, много по-млада изглеждаш, браво   bouquet
V_90 -даже си леко кльощав вече, мое мнение  newsm78

# 657
Здравейте!

Чета ви с мнооого голям интерес и ме вдъхновихте да започна да отслабвам точно с 90 дневната диета. Пробвала съм с глад, с плодове - отслабвам, но после йо-йото си казва тежката дума. Та така.. От вчера се храня стриктно - днес ми беше втори ден: закусвах ябълки + 1 кафе без захар, на обяд - боб с 1 филийка пълнозърнест хляб и зелена салата. По принцип не вечерям и искам да  питам може ли да пропускам вечерята?  Crazy Crazy Crazy

Чудя се как може човек дето не вечеря да има да сваля кила? И как издържаш да не вечеряш? Simple Smile Hug

# 658
Kurdov  Hug
V_90 Crazy, не мога да си те представя преди...Simple Smile

# 659
Здравейте!

Чета ви с мнооого голям интерес и ме вдъхновихте да започна да отслабвам точно с 90 дневната диета. Пробвала съм с глад, с плодове - отслабвам, но после йо-йото си казва тежката дума. Та така.. От вчера се храня стриктно - днес ми беше втори ден: закусвах ябълки + 1 кафе без захар, на обяд - боб с 1 филийка пълнозърнест хляб и зелена салата. По принцип не вечерям и искам да  питам може ли да пропускам вечерята?  Crazy Crazy Crazy

Чудя се как може човек дето не вечеря да има да сваля кила? И как издържаш да не вечеряш? Simple Smile Hug

Hug Hug Hug Ами защото обяда ми е по-късно - обикновено обядвам чак към 14-15 часа, а вечер се прибирам късно от работа. Но до вчерааа бях голям фен на сладкото и си правех много междинни похапвания. След като станах мама вече нямам контрол върху килцата, имам си едни 10 кг дето така ме човъркат, че не се побирам в кожата си.
Надявам се с ваша помощ и аз да стана фиданка!   bouquet
Ще успееш стига да спазваш правилата, десет кила не са нищо, хората тук са сваляли тройно повече кила! Успех ти пожелавам, ние ще помагаме! Hug

Общи условия

Активация на акаунт