Отговори
# 570
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ееех, БелА...пак си си разбрала каквото си си искала... ooooh! ooooh! ooooh!
Кой ти е казал да не пишеш по темата... Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Аман от тия разправии...то пък става досадно вече...ай тогава да не се дразним взаимно, че то ясно, че човек не може да изкаже мнение различно от твоето...аз почвам да те скролвам.  Naughty
До сега на моменти те четях с интерес, но спирам...че не дай боже да имам различно мнение.... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 571
В Булчето много реват бе то направо не знам от къде ги вземат тез сълзи.

# 572

Позволявайте понякога да пишем и по темата на темата, защото с коментари на тенис мачове дълго яма да просъществуваме!

Тук си в грешка Peace никой не е забранил Peace а и сега се получи диалог по темата Peace

А тениса Laughing ето от 9 пак го захапваме Party а днес и следващите 2 дни има мачове Party

# 573
 На  Езел искаха да му правят латино версия  Peace  Зизу  Hug Heart Eyes
Мда Laughing има и руска Laughing

# 574
Язък, Cry от известно време насам по нищо не се различаваме от останалите теми.
На мен в такива моменти(не конкретизирам) ми е неприятно пък не знам за Вас спорещите безпричинно, ooooh! защото за мен е именно такова.

# 575
Влизам аз и гледам аватара на бамби и викам тая кво се обяснява толкова взех да чета то пък любим сериал ос и аз така  Shocked викам тая не си е пила хаповете заглеждам нагоре то друг никъ  Mr. Green
newsm78
Joy Joy Joy едно момиче питаше за сериите Peace

# 576
Мен само тениса ме вълнува такаче  нищо друго по различно няма да видите от мене  Naughty

# 577
  • Варненска клюкарка
Само не знам, кога съм казала, че ГБ е най-великия сериал ? Rolling Eyes Опитай се да ме "изядеш" с нещо друго, защото в темата за ГБ лично аз не съм спряла да мрънкам за тъпия сценарий и рейтинга, да не говорим, колко ме е яд, че няма втори сезон  Peace

Няма да те ям, ти ме хапеш за всяко нещо по темата! И сега пак- що било нужно да качвам рейтинги- ми нужно е! Аз даже качвам и такива на други сериали - на ЗП примерно, и той е приключил пътя си преди години Wink

Аз също не веднъж съм говорила за дупките в сценария на АФК- който ме чете  го знае! Също не мога да коментирам сериал, не се вживявам, не ми се получава... Никога не се ядосвам на герои, който ме чете знае че едниствена аз не се нервирах на лъжи, на Руя, на Едже и прочие... Просто гледам- мога да коментирам само актьорска игра  и в повечето случаи ( с някои изключения) това правя на КС Peace

Последна редакция: вт, 04 ное 2014, 17:00 от Беллора

# 578
На мен в такива моменти(не конкретизирам) ми е неприятно пък не знам за Вас спорещите безпричинно, ooooh! защото за мен е именно такова.
Hug Hug Hug

Ми аз се радвам за тоз диалог Peace въпреки че е тема за Фемир Laughing Бел трябваше да се приземи малко Peace

# 579
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Hug Hug Hug

Ми аз се радвам за тоз диалог Peace въпреки че е тема за Фемир Laughing Бел трябваше да се приземи малко Peace
+1 Peace Диалога беше породен от следното...

Така е, но къде са двата милиона на клипове от  други сериали Wink Това са клипове дето се бълват на килограм, а не самите серии Wink

Ей на този въпрос се отговори...не виждам защо БелА подскача срещу фактите Crossing Arms

# 580
Гришо май е станал рекламно лице не Теленор  Naughty

# 581
Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesДемек Глобул Laughing

# 582
За кво пишете за тенис, а  Joy Joy Joy Joy

# 583
  • Варненска клюкарка
Зиз, съгласих се, даже те цитирах, като обясних че има още време някои от клиповете са правени тази година напролет, съжалявам че не откривам арабските, просто не знам как да ги потърся....както и да е....
Много задълбахме, а на мен просто ми стана хубаво от това, което видях днес и реших да го споделя.....Няма друго Peace

# 584
  • в подножието на планината
 wavey wavey wavey

Профи, Hug Heart Eyes честит рожден ден! Много здраве, щастие и късмет! Hug

Скрит текст:

Феми, Hug Heart Eyes да е жив и здрав татко ти! newsm59

ВЕрвайте ми, понякога ми се иска да взема една дряновица и така да ви подпукам, че... ooooh!
Да си пише, кой каквото му е на сърце и толкова... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт