Отговори
# 45
  • Варненска клюкарка
Serenay was all happy when Cagatay won and said "My chuck" when Cagatay was on stage
-Diana
Скрит текст:
Няма отлепяне от аблата. Mr. Green Joy
Скрит текст:

Като свърши сериала никой няма да се сеща за нея Peace
Сера е разцелувала всички на масата в това число и шефа! А Ча е получил наградата си от сценаристката на АФК! Laughing Много се е развълнувал по този повод и го казал! Mr. Green

# 46
# 47
  • Още у мъглата ...
Serenay was all happy when Cagatay won and said "My chuck" when Cagatay was on stage
-Diana
Скрит текст:
Скрит текст:

Сера е разцелувала всички на масата в това число и шефа! А Ча е получил наградата си от сценаристката на АФК! Laughing Много се е развълнувал по този повод и го казал! Mr. Green

Да, ето какво е казал:

It is the turn for the award of Cagatay Ulusoy, Yaman from Medcezir. He gets the rewards in his hands from the TV personality - Melis Civelek (the scnearist of Adini Feriha Koydum)
Cagatay: Good evening, hello to everyone. Ms. Melis has a very special place in me because she is the scenarist of my first work and getting this award from her it's a different feeling (better).
I think this work is based in togetherness. Thanks to all my team friends, at first to Kerem Catay, Ece Yorenc, Ali Bilgin and all my team friends. Good night and thank you!!!

Бел  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Наде Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 48
Hug

Браво на Ча, че до ден днешен не забрави откъде тръгна. Peace

# 49
  • Варненска клюкарка
-Diana
Скрит текст:
Скрит текст:

Да, ето какво е казал:

It is the turn for the award of Cagatay Ulusoy, Yaman from Medcezir. He gets the rewards in his hands from the TV personality - Melis Civelek (the scnearist of Adini Feriha Koydum)
Cagatay: Good evening, hello to everyone. Ms. Melis has a very special place in me because she is the scenarist of my first work and getting this award from her it's a different feeling (better).
I think this work is based in togetherness. Thanks to all my team friends, at first to Kerem Catay, Ece Yorenc, Ali Bilgin and all my team friends. Good night and thank you!!!
[/b]
Бел  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Наде Hug Heart Eyes Heart Eyes

И на български:

Cagatay: Добър вечер, здравейте на всички. Г-жа Melis има много специално място в мен, защото тя е сценарист на първата ми работа и получаването на тази награда от нея това е различно усещане

ПП Наде, той няма да забрави, нищо че някои хора си мислят че е изгрял с ПО! Все пак човек не забравя първата си работа, особено когато е свързана с толкова мигновен успех и слава...Така както не се забравя първа любов и много други хубави неща, които се случват в живота за пръв път и човек къта мил спомен за тях.... Heart Eyes  Та в този смисъл винаги ще помни  и ще има особен сантимент Heart Eyes Peace Не случайно най- близките му приятели са от онова време и от онзи проект! Wink
Друг е въпроса че очевидно има натиск и неглижиране на предишните му успехи, голямата му популярност от тогава и огромните рейтинги, които правеше.... ето не споменава думите АФК, а предишна работа....

Последна редакция: сб, 01 ное 2014, 22:57 от Беллора

# 50
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao
Аууууууууу, мноооу ми аресА фулма на щерката от снощи... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Вероооооооо....фенка съм на Пупа... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Систърче Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug

# 51
rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao
Аууууууууу, мноооу ми аресА фулма на щерката от снощи... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 52
  • У Диспансера ...♥♥♥
Хелоууу отново  Hug Hug Hug Hug Hug

# 53

Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
bash bash bash bash bash bash bash

Щерки 1-2 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

# 54
Ирчониииии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 55
Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 56
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
Да са пофаля с новите ми патъци  Crazy Crazy Crazy
Маман, Ин, Гъбак  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug

# 57
Скрит текст:
Да са пофаля с новите ми патъци  Crazy Crazy Crazy
Маман, Ин, Гъбак  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug
Нарцис Mr. Green Ако не беше снимала емблемата, немаше как да разбереме, че са Адидас... hahaha hahaha hahaha hahaha

Ай да са ти честити  bouquet със здраве да си ги носиш и да не ти се късат Hug
Ама аз нема да си купим таквиз... Naughty

# 58
  • У Диспансера ...♥♥♥
Маман, то не е зарад емблемата, а да се видят отпред, инак за тва ги слагам да не си вземете като моите случайно  Joy Joy Joy

# 59
  • У Диспансера ...♥♥♥
А принципно за мен има само две марки и това са Адидас и Пума, от другите съм крайно разочарована при маратонките става въпрос  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт