Отговори
# 435
Севън дейс  Twisted Evil

Мен най-гадни са ми филмите с малки деца, дето избиват хората  Crazy

Аз се опитах един да изгледам ама не стана ooooh!
Кой бе? Те щом на теб са ти гадни, значи грешката не е в моя телевизор  Laughing

# 436
# 437
ха добър вечер  Hug

аз едно време гледах много страшни филми,но последният беше френски май Мъченици се казваше или нещо подобно и оттогава не гледам такива....брутален ми беше нещо  Sick
явно сега има и по брутални  Joy

аз затуй си гледам комедийки само или некви романтични бози  hahaha

# 438
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ох бееееееееееее...тоя как го засмука сифоня на басейна...сал, черва и черен дроб излезна... Laughing
А, оная щеше умре кат първата тояга на автомиФкЯта Mr. Green

# 439
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Скъсахте се да питате за мен.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

И аз не гледам филми на ужасите. Немой ми платят достатъчно, че да ги гледам.  Wink hahaha

Първо да кажа честита поредна награда на килограм на Чачко.  thumbsup Smile
Айде следващия път някоя наистина стойностна да е!  bishop

Второ да кажа, че на Чачко му беше толкова интересно и весело със Сера и компания, че предпочете да звъни по телефона. В такива ситуации човек обикновено се обажда на някой, който му е много близък и скъп, и който не е с него в момента, за да сподели мига.  Peace Очевидно, това не е Сера, а някой/някоя  Mr. Green, дето не присъства на събитието. newsm47 smile3521
Впрочем момчето се държа много възпитано и обрано за разлика от колежката си, която вярно все едно филм снимаше. Поне си личеше, че за това се е подготвила.  newsm65
А най-много ме впечатли нещо, около 8-та минута в дългия репортаж на Стар Лайф. Всички от ПО и Карадайъ са на сцената и почват да дават някакви награди на двама старчоци. Организаторите са предвидили наградите да се връчат от Чачо и от Серка. Момичето разнасящо наградите намира Чачо сред тълпата, дава му статуетката, а Чачо отива при Кенан Имирзалъоолу и дава наградата да я връчи той. smile3501 Абсолютен жест на уважение, възхищение и признание на таланта на Манекеню, както и почит към по-възрастния и по-заслужаващия. Кенан сетне даде статуетката на първия дядо. После момичето занесе такава статуетка и на Серка и тя я връчи на втория дядо.  Peace
Може да го плюем доста Чачко напоследък, но не е чак такъв задръстеняк и тъпанар. Явно наистина е добро и възпитано момче, но си пати от добродушието и мекушавостта си. Особено щом се беше оставил да го използват и манипулират.  Crossing Arms Аз съм абсолютно "ЗА" Енгин да е до него, стига да може да го пази и да не позволява златотърсачки като Серка да трупат активи на негов гръб.  Peace А Сера доста се изложи с лековатото си поведение на събитието. Ама то от нея какво друго да се очаква. ooooh! Sick

Трето да кажа, че сте мноу кьорави и заспали, щото явно кафето не ви е стигнало, щом като обявихте пръските кал/дъжд по стъклото на Чачовия джип за негови пъпки. Joy Joy Joy
Ади гледайте по-УбавУ  Naughty, тук поне личи, че са от стъклото. Има такива и по ръцете. Peace

Бай-бай! СКоро може пак да намина. Mr. Green

# 440
Лека нощ момичета. Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 441
Ох бееееееееееее...тоя как го засмука сифоня на басейна...сал, черва и черен дроб излезна... Laughing
А, оная щеше умре кат първата тояга на автомиФкЯта Mr. Green

Това скоро го гледах  Mr. Green

# 442
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз пък с деца да трепят хора съм гледала, ама да трепят самите деца не съм и никога не бих  Naughty
Ситър, и ти си изпатила като мен и си минала в по лекия жанр  Joy Joy
Профче   Heart Eyes Hug

# 443
Севън дейс  Twisted Evil

Мен най-гадни са ми филмите с малки деца, дето избиват хората  Crazy

Аз се опитах един да изгледам ама не стана ooooh!
Кой бе? Те щом на теб са ти гадни, значи грешката не е в моя телевизор  Laughing
Ми де да знам Rolling Eyes беше преди години Rolling Eyes даже направиха и втора част Rolling Eyes

Ко пускаш севън дейс Mr. Green

Това с автомивката верно много тъпо щеше да е Mr. Green

# 444
Профи Hug Heart Eyes

# 445
Аз па гледам Живите мъртви  Twisted Evil

# 446
Fubza Dпреди 10 месеца

Samara comes out of chuck Norris's tv, sees chuck Norris and goes back through the tv

Самара излезе от телевизора на Чък Норис, видя го и се върна обратно в телевизора  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 447
# 448
  • Варненска клюкарка
Скъсахте се да питате за мен.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

И аз не гледам филми на ужасите. Немой ми платят достатъчно, че да ги гледам.  Wink hahaha

Първо да кажа честита поредна награда на килограм на Чачко.  thumbsup Smile
Айде следващия път някоя наистина стойностна да е!  bishop

Второ да кажа, че на Чачко му беше толкова интересно и весело със Сера и компания, че предпочете да звъни по телефона. В такива ситуации човек обикновено се обажда на някой, който му е много близък и скъп, и който не е с него в момента, за да сподели мига.  Peace Очевидно, това не е Сера, а някой/някоя  Mr. Green, дето не присъства на събитието. newsm47 smile3521
Впрочем момчето се държа много възпитано и обрано за разлика от колежката си, която вярно все едно филм снимаше. Поне си личеше, че за това се е подготвила.  newsm65
А най-много ме впечатли нещо, около 8-та минута в дългия репортаж на Стар Лайф. Всички от ПО и Карадайъ са на сцената и почват да дават някакви награди на двама старчоци. Организаторите са предвидили наградите да се връчат от Чачо и от Серка. Момичето разнасящо наградите намира Чачо сред тълпата, дава му статуетката, а Чачо отива при Кенан Имирзалъоолу и дава наградата да я връчи той. smile3501 Абсолютен жест на уважение, възхищение и признание на таланта на Манекеню, както и почит към по-възрастния и по-заслужаващия. Кенан сетне даде статуетката на първия дядо. После момичето занесе такава статуетка и на Серка и тя я връчи на втория дядо.  Peace
Може да го плюем доста Чачко напоследък, но не е чак такъв задръстеняк и тъпанар. Явно наистина е добро и възпитано момче, но си пати от добродушието и мекушавостта си. Особено щом се беше оставил да го използват и манипулират.  Crossing Arms Аз съм абсолютно "ЗА" Енгин да е до него, стига да може да го пази и да не позволява златотърсачки като Серка да трупат активи на негов гръб.  Peace А Сера доста се изложи с лековатото си поведение на събитието. Ама то от нея какво друго да се очаква. ooooh! Sick

Трето да кажа, че сте мноу кьорави и заспали, щото явно кафето не ви е стигнало, щом като обявихте пръските кал/дъжд по стъклото на Чачовия джип за негови пъпки. Joy Joy Joy
Ади гледайте по-УбавУ  Naughty, тук поне личи, че са от стъклото. Има такива и по ръцете. Peace

Бай-бай! СКоро може пак да намина. Mr. Green

Профчеее newsm10

# 449
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ти колкото я е страх маман, взе че и го пусна  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт