Отговори
# 615
# 616
  Mr. Green Гришо тъкмо ми сготви взе да пали свещи сега романтик вечер ще си пусним и Тетрадката да зяпаме   smile3534  Mr. Green
Е ние се разбрахме днеска да е при теб, после цялата седмица е при мен  Party Party Party Party Party Party Party
Joy Joy Joy

# 617
  Mr. Green Гришо тъкмо ми сготви взе да пали свещи сега романтик вечер ще си пусним и Тетрадката да зяпаме   smile3534  Mr. Green
Е ние се разбрахме днеска да е при теб, после цялата седмица е при мен  Party Party Party Party Party Party Party
тъй тъй чак сама не си верваш  Mr. Green Булка,стана мокро куче  Mr. Green тая риба шго изде  Mr. Green

# 618
  спам  Mr. Green   Хандела пак му направи номер  на Емир  облече му ризата  нарочно

# 619
# 620
 Бел, рейтинга на ПО   как се е движил  в началото  ?     

# 621
# 622
Малко да събудиме комшолъка Party Party Party

# 623

Систър  smile3534

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 624
# 625
# 626
  • Варненска клюкарка
Бел, рейтинга на ПО   как се е движил  в началото  ?    

Имаше серии, които стигнаха до към 10% и една над 11, но тогава го нямаше  същата вечер Карагюла! ОТ 16-17  започна първо плавно спускане със стотни, после с десетици и след двадесет и някоя се сурна с цели проценти....Като стигна до 5,3%  за последната от сезона, а баш тогава се очакваше цифра както при всички които правят финал на сезон!

Мисля си че сериала се загледа заради Ча, все пак той колкото и да отричат, дойде с тълпи от фенове- 16-17 серии се правят за 4 месеца, нормален период от време  за да видят и преценят жфеновете му, че не си струва новото му превъплъщение и взеха да окапват, както казах първо със стотни, после с десетици, а накрая с цели проценти hahaha
То голямото дизи  по-по най, вече е и зад борда на топ 10 в седмичната класация Peace

Последна редакция: вт, 04 ное 2014, 18:44 от Беллора

# 627
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Първия сезон 8-9 процента, но стабилен, а втория скочи на стабилни 10-10,5% като има и  на някои серии стигащи до 12, 44%.....Вчера публикувах една таблица....
Беше висок до края на втория сезон, вероятно това предизвика и апетитите за трети Peace
Ама БелА...ко ме напрай ма...да не искаш да кажеш, че сме в 3-ти сезон на ПО Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

# 628
Бела нещо обърка сериалите  Laughing

# 629
  • Варненска клюкарка

Първия сезон 8-9 процента, но стабилен, а втория скочи на стабилни 10-10,5% като има и  на някои серии стигащи до 12, 44%.....Вчера публикувах една таблица....
Беше висок до края на втория сезон, вероятно това предизвика и апетитите за трети Peace
Ама БелА...ко ме напрай ма...да не искаш да кажеш, че сме в 3-ти сезон на ПО Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

doh doh doh

Аз лед дискусията си чета вместо ПО АФК Embarassed Embarassed  Embarassed Отивам да се коригирам Crazy

Общи условия

Активация на акаунт