Новите ни козметични похождения 62

• 92 525
  • 721
  •   1
Отговори
# 645
# 646
Сигурно сте казали, че има коледни метеорити, но чукча като е писател, а не читател и не съм разбрала.  ooooh! Естествено бяха свършили по магазините, но една любезна продавачка ми даде 14 (!!) топчета за проба, та има да пробвам ...  Laughing След първия оглед обаче ми се струва, че ще ги ползвам само за хайлайтър. Или стават за цяло лице?

# 647
от доста време искам да я имам, но при толкова пудри в къщи, все не се решавах. В събота исках да си купя базата на Шанел, но я нямаше и аз да не съм капо отнесох тази разкошотия.

# 648
  • София
Лу, благодаря  Hug
mimes, честито! Пудрата-фдт на мен много ми харесва, имам 30 и 40 номер  Heart Eyes

Precious Oud by Van Cleef & Arpels

146 Craquante

# 649
  • София
надали ще го ползвам като шампоан, но ароматът му е много вкусен

128

GR velvet matte

# 650
- любим  Heart Eyes
- спирала слагам много рядко, 1-2 пъти в месеца, дано не се разочаровам с тази  Laughing

# 651
  • София
Благодарение на мнооооого любима съфорумка  Hug

И от рибката.

# 652
Марипоса,
къде по-точно е тази аптека с гъбката на Dove? Бул. Стамболийски №? Далече ли е от The Mall of Sofia?

# 653
  • USA, Steak State
  Grace

# 654
# 655
  • София
Марипоса,
къде по-точно е тази аптека с гъбката на Dove? Бул. Стамболийски №? Далече ли е от The Mall of Sofia?

Далече е от Мола, да. Посока Западен Парк, на кръстовището на Стамболийски и Вардар, в един грамаден блок.
намерих я -
http://www.informator-bg.net/cgi-bin/index.pl?_state=Info&ID=2093

Последна редакция: вт, 02 дек 2014, 09:11 от Марипоса

# 656
  • София
Толкова ли е добра тази гъбка? Не помня дали съм я пробвала..

# 657
  • Пловдив

# 658
  • Бургас
Момичета, днес влязох в  IVIS. Имаха Гъбката на Дав на цена 4 и нещо, почти 5 лв. В ELITIS гледах вчера - нямаше я.

# 659
  • sofia
  Chanel Chance
N 20

Too Faced Perfect  Nude

и аз

Общи условия

Активация на акаунт