, нямам нищо против съветите от всяка една от вас. Нали за това сме тук, да споделяме кой, какво и как прави и ако на някой му е от полза още по-добре. За късното лягане, съм свикнала, тя още от новородено си ляга късно, по-рано от 21:30 не ми се е случвало, като и тези случай се броят на пръстите, най-често заспива между 22:30 и 23:00 часа. После аз се къпя, върша нещо и си лягам към 00:30.
. За качването на снимки, знам как става, ако е качена в някой сайт, но директно от компютъра не знам дали изобщо е възможно. Иначе и аз бих ви показала моята малка мишка.
. 
Тая сутрин иначе добре си поспахме с дребчи - събуди се в 7 гладен , малко цица и отнесохме плувките веднага аз до 11, той до 12
ММ е виновен - преди го къпехме към 20ч хапваше и в 21-21,3 вече беше заспал в леглото, а сега тогава те първа започваме с къпането, яде към 22ч и се моля да заспи към 23-23,30-24ч...
Цялото объркване стана когато той реши, че колкото по-късно го храним толкова по късно ще се буди....не че той го храни та му пука..ама ей го на - прецака режима и това стоене на дребния с нас до последно честно казано много ме натоварва. Все пак и аз съм човек и искам малко тишина и спокойствие, да изгледам някой филм примерно без неговото присъствие ..или нещо подобно.
Иначе винаги сме си лягали най- рано 24ч, та и сега е така..каквото и да правя, колкото и да се опитвам да е по- рано, че да се наспя - няма шанс.

, защото спи на спалнята при нас, викам ей сега започна играта, но бързо заспа 

няма да ми е за 1 път
И сега килограмите сигурно си си ги върнала.
За сега приключвам че вече 1 час и повече съм тука, а имам дрехи за сгъване а Дани след малко ще се събуди. После ако ми остане време пак ще намина.
къде че не ми е ясно ? Аз и до сега не искам да се видя в огледалото, че ми иде да скоча от висока при вида си 
Аз така изглеждам само на сън
, а иначе ей така - 
тооооолкова сте изписали, добре дошла на новата мама. Абе чудно ми е защо вс мами пробиват ушите на момиченцана на 6м, това някакъв обичай ли е или? Нещо не разбирам.
Ние решихме да не пробиваме ушите на Лили, а тя сама да каже като започне да разбира дали иска.
ние от 2м спим с възглавница, спец. за бебе, то само името и е възглавница ама има там нещо, тя повече за играя я ползва.
против сме компютри, таблети и телефони, не й даваме техники, ако имате идеи за др играчки отворена съм за предложения.
. В една група са 14 деца с 4 учителя. Абе ще видим, нямаме избор и ще ходи. Предупредиха ни да наблягаме на българския, децата имали проблем с майчиния език.
оф незнам дали го обясних точно, надявам се да ме разберете.
!
.
Аз за щастие не се сдобих с тая "екстра" нп пък имах други дето не ме подминаха 
Опитай се да напарвиш скоро отпечатъка или понему виж размера, защото ако се бях замотала още малко нямаше да мога да му събера ръчичката и май на доги лапата щях да сложа като резервен вариянт хахахха 
В момента има разни дранкулки и такива за гризане, 2 малки мечета като едното е от тея гушалките или както там им казват. Общо взето всичките съм ги натрупала около него сам да си избира какво ще пъха в устата, въпреки че там основно са пантофките и чорапите му напоследък.
А колкото до изпъването като лък и моя го прави - даже и в момента е до мен на дивана и се чекне колкото може. Даже се опитва и мост да направи .
За мен си е нещо нормално - то им е писнало да лежат и търсят разнообразие. Катъо го сложа да седне е най щастлив
ама не от около 1 седмица като и наредя играчките и почва да мранка да и ги дам , като я побетна леко да се сети да се обърне и да си ги вземе сама, но какво следва извивасе на лък и не иска.