за нас не е много добро , но уви
От събота сме със сополи и ни мога да преценя кои зъби са се под дули и изобщо имали такива NeWS78 Да ви кажа купих крем на Бочко за никнещи зъбки намазах малката първия път с напръсника който е даден и от тогава как го види и си отваря устата
Стои си мирно и ми дава да я чеша затова си мисля че са зъбките
и се сетих да ви го препоръчам, не знам дали помага нещо , но на малката и е кеф да и чеша венците
Искам да ви попитам всички ли харесват картофа, че чак ми се вижда странно малката като се мръщи като има повече картоф в пюрето 
Сигурна съм , че във форума има много теми "за" и "против" проходилките 
За майките от Пловдив намерих една танцова школа, която предлага танци за майки с бебта или деца
ние чакаме да се събере група за модерни танци за майки с бебета от 3 месеца до 1 годинка
Ако някои иска да ми пиши на лично, защото не знам дали мога да кача линка тук да не е нещо като реклама

Даже толкова добре се е справил, че когато му гледаха на ехографа бъбреците, отдолу в заключението пишеше "Пик. мехур недостатъчно пълен"

днес тя спа до 1, но аз станах в 8
за сега без температура, давам дентокинд, но вчерашното си беше зор

Провериха го как е седнал и казаха че много добре бил и че до другия месец трябва вече да е стабилен ( сега още се клатушка).Също така да почваме месото и попарите за закуска. Няма да тсане точно така щото дребния хапва в 7 и после спи до 12ч - е как да стане да му дам попара като се събуди с рев че е гладен? аз да не съм факир?той сутрин иска сега и вднага, как да му кажа да ме зачака да му стопля вода, надробя попара, пасирам и чааааак тогава и то да гослоа в столчето и тн....е няма как да се случи, нито пък да го будя по рано- то това ми е единственото време да оправя малко къщата, да сготвя и да пия едно кафе "уж" на спокойствие
След прегледа отидохм едо лабораторията да занесем урината и да го боцнат и много се вбесих - цялата приемна пълна с спенсионери и няколко мъже и жени малко по млади.Еми хем ни видяха че сме с бебе и никой не предложи да минем по бързо.
Как не ги е срам ...вече ни бременни се зачитат..нито бебебта- сакън някой им вземе мястото....просто нямам думи. Добре че лаборантката ни видя и напарво каза - хайде бебето да влезе първо мухуахахха
И тая като тръгна да го боцка изобщо и не разбра какво му се случи но пък си изцапа якето с кръв та ми отвори работа да пера. Иначе и с колектора се справихме за има няма 5 минути - хапна, измих го, залепих му го и го сложих да седне на леглото и докато намеря запис на течаща вода той ме изпревари и го напълни 
хаххах ето ме
Както мм иска 2-ро..не знам...имам 8 месеца да се вталя хаххахпредипак да се подуя. Иначе поне Стахил не се обажда- май си е тръгнал
но и при мен гравитацията оказа влияние и млекоцентралите започнаха да се свличат към пъпа
Още малко и ще ги загащвам хахаха Те къде си бяха големи..сега са направо огромни...
Косопада май всички ни е обзел - спокойно момичет а- има модерни перуки вече

- от 21 до 23.11 в Експоцентъра ще има Бебемания , отделно в ХИПОЛЕНД на 21-ви ще има отстъпка от 25% и в КОМСЕД от 21 до 23 - 30%
Айде другия път ще вмъкна и рецепти . Иначе за неделя правих соленки, домашните курабийки на баба, реване, мъфини...
Много хубави сминки на порасналия бебок
Със сестрами смезамислили и ние фотосесия за календари такаче чакам някакви съвети за фотосесията
ако може разбирасе 
Дано въпреки сополките който имаме да ни сложат имунизация
За радост от снощи повтаря само "мама" и разбирасе таткото се поразсърди малко и каза че казвала "ам ам"
Това е за сега лека вечер от нас 

Таткото няма какво да се сърди - нормално е първо мама да каже - нали сме слепнати с тях като гербови марки
! И твоята педи те е натиснала яко с това захранване точно като моята. Аз мисля да започна да въвеждам глутена с овесена каша за закуска, да мина през ръж или ечемик и чак накрая пшеница, т. е. попара, че то и сиренето трябва да се въведе, и маслото. Мисля с овесената каша да започна, когато навърши 7 месеца. В линка, който моникет беше дала има много информация по темата.
. Отивам аз на консултация с малката, като минавам първо през регистратурата, първо една лелка ми трясна вратата пред лицето, при положение, че съм с количка, после заставам да си взема запазения час и две бабки ме избутаха да си запишат те
. Да не ти казвам, че всеки път имам записан час, а се опитват да ме прередят хора без деца и без записани часове, но педи като излезе и ни види винаги ни извиква, съответно получавам ред презрителни погледи.

Скара ми се, че в грешен час съм давала кашата понеже в 12 яде пюре, в 15/16 му давах кърма , в 18/19 чак кашата и в 22ч пак мляко. Каза че кашата трябва да е в 15,30 и след това до вечерта да бъде кърмата/млякото и днес така направих пък да видим дали ще има някаква рзлика в него.
Аз един ден давам пюрето на обед, друг път следобед или привечер, зависи кога ни остане време от разходки и спане. Какво ще правя като дойде време за въвеждане на второ твърдо ядене, не знам. 

Да ви се похваля, че помъдрях.. Мъдреца ми проби и спря да ме боли. Ние от няколко дни сме много нервни.. Не са зъби, не са колики, не е запек.. Едно напъване слушам по цял ден и после мрънкане и рев.. Не иска легнала, седнала, права, никак, само на ръце е добре ама аз не се давам и тя си нервничи по цял ден.. Чак като почне да се дере я взимам.. Ужас.. Най накрая и аз да усетя какво е да имаш бебе... Какво може да е според вас?!?
Само трябва да напишеш как точно ще се случат нещата и съм готова.. 
Само съвет от личен опит.. Всяка майка си знае детето и решава сама за него.