Мрачно е навън и капе, МАЙско бебе мама хапе

• 25 824
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
Здравей те!
Май повечето не сме спали снощи, цяла вечер през час се налага да ставам давам вода бибата и се  Praynig да заспи!
Изпила съм две кафета и пак ми се спи morning, дано да е от зъбите защото друга причина не виждам, от сутринта не мога да сваря да я бърша едни слюнки едно чудо постоянно пие вода и хапе дано не продължава дълго Rolling Eyes !
Добре че ме подсетих те за тези мрежички като беше на един месец си ги набелязах, как ги забравих ooooh! ! Хем за бебо е добре, хем и за мама Blush малко спокойствие!
Малката спи май ще пробвам и аз да дремна, че и ако довечера е същия тур не ми се мисли!

# 286
skandity И аз мисля да правя календар на малката и съм харесала в този сайт 
http://www.detskikalendari.bg/
Май при всички ще идва феята зъбките дано да е по скоро, че иначе ще си имаме малко езерце от слунка в нас  hahaha

# 287
Здравейте момичета  Hug
Само на бързо да спомена за едно намаление на което попаднах днес и по-късно ще се отчета  Mr. Green
в магазин Ганчев до 30.11.14 има -15% отстъпка на плодовите пюрета на Hipp  - от 2,15 лв са намалени на 1,83лв
Както и местните  ( 4+) са на редовна цена 2,99лв ( Ганчев)  а не кактъо в БИЛА "уж намалени" от 3,29 на 3лв  #2gunfire

# 288
Tofifi, няма за какво. Аз даже по някое време се усетих, че механично съм ти пратила линк с моите мрежички. За късмет ти ползваш същите Simple Smile
Явно миналата нощ е имало купон на МАЙските бебета. Дано тази да кротуват, че с това ставане в 4:00 вече ми се спи.
Може ли да дадете още линкове за календари. Няма ли опции за всеки месец с отделна снимка и някакви по-дискретни картинки? Толкова са шарени обикновено календарите в Бг, че децата се губят сред картинките.
Аз да се похваля - пащърнакът се прие добре,макар че имаше изненадано пулене на първата лъжичка  Shocked според мен мирише отвратително сладникаво и няма вкус, но важното е,че бебката си го хареса

# 289
Със сигурност има и други саитове за календари а също и във всяко едно фотостудио има  Simple Smile даже в някои от тях предлагат и фотосесия просто трябва да се разровите в нета Simple Smile аз се спрях на този защото ще поръчвам заедно със сетра ми а моита племенница е по голяма и обича тези картинки  Simple Smile

# 290
Здравейте, много сте активни в писането как намирате време ...
Моя си спинка нощем явно зъбите не са ни напънали още много - освен многоо лиги и ръфане на всичко което докопа нямаме други признаци.
Да питам да тези мрежички, че от вас прочетох и ние да ги пробваме. Ябълката и крушката и тях ли сурови ги давате? Не са ли твърди.. Какви други плодове давате с мрежичките освен бананче.
Моя момък яде вече почти всички плодове /без цитросите де/  на пюренце. На Хип сме яли вече всичко що е сладко. Нищо не отказва, много му се ослаждат.  Joy
За календарите, аз работих във фирма която се занимава с такива неща. Хубавото е че са индивидуални, може да са с няколко снимки, но календариума е малък. Не искам да се рекламира, така че ако някой иска нека пише на лични ...
За намаления на пюрета - в Лекси има почти постоянно намаления на Хип - там има и доста голям избор на сладките.
Лека вечер.  Simple Smile

# 291
Здравейте майчета Simple Smile
Мерси за отговорите Simple Smile Купонджийка ме е изпреварила, щях да ви питам какво друго давате в тази мрежичка, и съм изпуснала за какво албумче говорите?
Всички бебета да се успокояват и да спинкат.
Лека вечер Simple Smile

# 292
Юху Simple Smile разглеждам албумче то   bouquet мн готино
Може да си пишем коментари отдолу като за различаване може да си слагаме ника в началото на текста
По късно като съм на компа ще се опитам да постна и аз  Peace

# 293
  • Майна Сити
Може ли някой, който има достъп до албумчето да ми изпрати потребителско име и парола? Благодаря предварително  newsm51

# 294
 Flutter skandity пиши на лични на Viktoria Atanasova
айде Simple Smile в албумчето става много весело Simple Smile качих и аз 2 снимки и в началото като в небрано лозе , докато открия как да добавя описаниоето  ooooh!  hahaha

Последна редакция: нд, 23 ное 2014, 22:21 от monicat

# 295
  • София
Календари правят и в snimkitevi.com - от там си вадя снимки редовно, календари не съм поръчвала, защото майка ми прави всяка година. Гледам, че имат намаление 30% до края на ноември.

Зелделина, мерси за инфото. Тия дни ще ходя за памперси до тях и ще се възползвам и за пюретата. Hug

Днес пюрето от слива пожъна успех. Много се изненадах, защото си е доста гадно, ама изяде 30 гр. без забележки. Ще видим утре дали ще успея да пробутам по-голямо количество.

Искам и аз парола за албумчето, сега ще пиша на Виктория. Grinning

# 296
Едно бързо включване от мен!

Днес нямах време да пиша. Благодаря на майките, които споделиха за мрежичките за плодове и ние ще се сдобием с такава, щом ще получа 20 мин тишина и спокойствие:crazy:! Да ви се "похваля", малката ме ощипа ужасно по лицето и заби нокти, та сега имам две големи охлузвания на дясната скула, лошото е, че много трудно ми минават белези и ще ги нося поне месец Sad.

Днес разглеждах снимките в албумчето, много е хубаво да ви видя вас и бебоците, аз ще се включа и там скоро, просто нямах време днес. Направи ми впечатление, че сме само брюнетки, поне тези, които са се включили вече.

Пожелавам ви спокойна нощ!

# 297
 Blush и аз да благодаря за идеята за мрежичката, тази седмица ще се сдобием с този ценен аксесоар.
От две три вечери успява да заспи в 23:30, явно гризи кризата е временно в застой  newsm78
Мишка и аз съм от време на време така издрана...ако ти помага, намажи с някое кремче  Peace
Соник поздравления за пюрето от сливи   bouquet и за последвалия апетит.

Хайде лека от нас  Heart Eyes

# 298
За мрежичките Simple Smile Аз специално давам сурови плодове без каквато и да е обработка.Гледам да купувам Български ама колко са Български само продавачката си знае.За момента съм давала само ябълка,круша и банан(той няма как да е от Бг),за други просто не се сещам,но пък си ги редувам всеки ден различен плод.Особено много внимавайте като давате банан защото става леееко мазало(слагайте лигавник и стари дрехи).Както казах и по-горе ябълката може да се настърже за по лесна консумация.Имам много сладко клипче как Божидара си хапва от мрежичката.Него мога ли да го кача в албума ни или е само за снимки?И накрая ще помоля за парола за албума да се изтипосаме и ние.  smile3508
Приказна вечер ви желая!
PS:Ох сега разбрах ,че трябва да пиша на лични на Viktoria  за паролата  newsm08

Последна редакция: пн, 24 ное 2014, 00:38 от tofifi

# 299
Привет мами Simple Smile Малко късно пиша, ама докато ви прочета (отварям и гледам 20 нови) И да разгледам албумчето доста късно стана.. Но няма проблем аз спах досега..  Mr. Green Да подразня мамите които будуват по цели нощи  Mr. Green аз от 2 седмици спя по 4 часа на денонощие, не заради бебка, а снощи моя мъж ми направи изненада.. Говорил с майка ми тя да измие и нахрани Вики в 22ч.(ние живеем заедно) прибра се в 20ч и ми казва "Обличай се" Аз питам къде ще ходим, нали, много е рано,трябва да си нахраня детето.. Той ми вика айде айде, детето си има баба да го нахрани  Mr. Green И така.. Излязохме с приятели с които преди да забременея сме стояли по цели нощи и сме се смяли.. И така пак като едно време се прибрахме в 5:30 сутринта.. И аз реших, че няма смисъл да си лягам, защото сутринта,след 2 часа сън може да дам на малката вместо млякото, ракията на баща и  Joy Joy Joy Joy и цял ден бях като труп (затова и не съм писала, можеше да заспя ако седна  Joy) Легнах да гледам ТВ в 19ч майка ми като се прибра от работа, и като съм се отрязала .. Събуждам се в 1:30 и като видях колко е часа.. Гледам малката спи, майка ми я измила, нахранила, аз въобще не съм разбрала какво и кога е станало.. Та.. Понаспах се.. Мрежичката за плодове.. уникална.. не бях чувала преди вие да споменете.. Ще си купя и аз в най скоро време, че и ние като всички вас гризем всичко що набараме, пък и имаме 2 каси ябълки ..  Mr. Green все пак трябва да ги оползотворим.. Аз мисля цяло парченце да слагам, че ако го настържа, само като стисне, предполагам че даже лигавника няма да ни помогне.За календарите.. не се бях замисляла, но е много добра идея.. Ще потърся и аз във Варна, и ще си направим Simple Smile

Джуфинка.. Дано малката да не вдига повече температура.. или по висока, че аз съм била свидетел сестра ми с 40,1 градуса ръцете и краката и посиняха.. пред гърч беше.. Баща ми стоеше и неможеше да вземе решение.. Само повтаряше "Заминава".. На най големия си враг не пожелавам да види свой близък така.. или детето си.. Най скъпото нещо на този свят.. Аз четох, за бебетата, че до 38 градуса не се дава нищо.. над 38 се дава Панадол,примерно,но над 39 мисля че беше, направо се звъни на Спешна помощ.. Моля се, никога да не ми се случва, нито пък на вас Simple Smile

Лека вечер от мен момичета, отивам да се донаспя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт